Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trogerzsiger
Sziasztok!

Azt szeretném megtudakolni hohgy vb sport márkájú ilyen
tipusú fegyverrel lehet airsoftozni?

bardocz
Jól látom,hogy gunneres képek vannak a fegyverekrõl?😄
VRSDM
ja semmi elnéztem, az fixtusos. 😄

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
van jg mp5 ras-juk, de hol van abban az aksi?! :S

u dont have to listen anybody else but me

nofene, új magyar bolt ?

AirsoftBase

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Ehh, kurvajó ez az airsoft.
Pénteken haverral kimentünk tököli reptérre lövöldözni egy kicsit..
Naggyon komoly 😊
CSAk kevesen voltunk.: D

Tudtok ajánlakni nekem egy töltõt 8,4 voltosat az én aksimhoz, hogy ne kelljen mindÍg az 5-5ésfél órára figyelni?
Megugye jólenne ha gyorstöltõ lenne.

dronkZero
Miért az ellenfél dermed le? Seggel elõre támadsz? 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Jacek
hello kitty-s M4-el mi<#nevetes1>

DannyL
Ja az ellenfél ledermed a látványtól. <#hehe>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

bardocz
Akkor ezért küldenek mindig elõre a csapattársaid<#idiota>
DannyL
Én meg kaliforniai pompom lány. <#puszis><#vigyor>

Jacek
mert ne meg ex-honved vagyok😄DDDDDDDD

degenerator
én azért kiváncsi lennék a katonakönyvére.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

bardocz
Fõleg ha olyan feltételekkel lehet belépni hozzájuk,mint a halhatatlan lovagok,vagy fekete,vagy mitudomén😄
DannyL
Szeretem az ilyen full ex-kommandós, ex-légiós, ex-felderítõs, ex-szanatóriumos tagokból álló csapatokat. 😊

Punker
pályabérlet biztos van.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
Hát az tényleg kurvajóám,még izzadságot is tudok vele törölni,esetleg ha fehér,akkor rárakom a fejemre mikor lelõttek<#hehe>
mondjuk azt én se vágom, hogy mire is megy el az 1000 pénz/Kopf, mert technikai dolgok vagy ingyenebéd az nincs; maximum pályabérlést tudok elképzelni.

Punker
a játék attól még játék marad, majd nyilatkozz mi volt, mert ugye kezdték azzal hogy 200 fõ 4000-es beugróval, erre reagált mindenki hogy kissé irreálisak az elképzeléseik abból lett 1000 pénz ami már elfogadható lenne.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nem sokat; a Force Recon Airsoft Team írt nekünk egy levelet, amelyben meghívták a csapatunkat.
érdekesnek ígérkezik, mert ahogy bemutatkoztak, az egész csapat mélységi felderítõkbõl és kiképzõkbõl áll. :-)

Punker
mit tudsz a szervezõkrõl?

szombaton jön valaki Verpelétre ?

milk41
jó kis sniper hely lehet az

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Mike at home
másik megoldás: dobd a bb-t

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
rátekered te észlény

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bardocz
És melyik fegyverben van hely hozzá?Hangtompító nagyon is sokat tud számítani,akárki akármit mond,hallottam a P90-est lõni vele,és anélkül,hallottam gyári cyma ak-t is lõni vele,és nélküle.Vagy akik azt hiszik,hogy a hangtompítónak némítania kell azok tévednek.Tompít az elég hangot.Eleget ahhoz,hogy jópár méterrel kevesebbrõl lehessen észrevenni a fegyvert.Gondolkoztam is rajta,hogy AKS-70U milyen fasza lehet egy jó hangtompítóval erdõben.Mert jóaz erdõbe,fõleg nyáron,nincsenek túl nagy távolságok,most szombaton is Bényén,ami van,10 méterre alig látni el,akkor dzsungel lett ott😄
Mike at home
hangtompitást türülközõvel lehet megoldani

bardocz
Még a szart is pénzért adják<#idiota>
bardocz
Veszprémieknek megvan már az új oldaluk?
öregharcsa
szerintem alapból nem egy szépségbajnok fegyver..mondhatjuk ronda, de akkor is a szívem csücske...<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

az ott oladalt már egy átalakított adagoloval ellátott rendszer ami ezeket az M4/M16-os tárakat használja..megmondom õszintén hogy jópofa megoldásnak tûnik, ugyanis a saját highcap táraival iszonyú sok bajom van..nem igazán adagol rendesen vagyis hol normális hol nem és elég sokszor kerültem egy játékon olyan helyzetbe mikor ez épp csõdöt mondott...szar ügy...<#hehe><#hehe><#hehe>

ha tényleg lenne ennyi felesleges pénzem tuti rendelnék egy ilyet..de nincs <#hehe><#hehe><#hehe>

http://pspfilez.extra.hu/

bardocz
Jaja láttam,írtam is neki,hogy írjon majd róla beszámolót😊
Punker
Sniper most vett nem rég, softair-en rakott ki képet.

bardocz
Hát mivel nincs olyan fegyverem,és CQB-t sem játszottam soha,így errõl még nem tudok mit mondani😊

Amúgy néztem cyma 0.27-es fixtusos mp5-rõl valami külföldi oldalon rivjút,és jókat mondanak róla.És nem is olyan erõs,hogy ne lehessen CQB-re használni.
Nem eleg fogni! Jatsz vele! CQB-t ne ne ellazazva, hanem szabalyos testartasokban.

Kivancsi vagyok meddig birod hatfajas nelkul. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

innen

szerda éjszaka rendeltem, péntek délben már meg is jött; futárköltség nincs.

egy ilyen kábelt kell még hozzá venni, mert az nem jár hozzá.

áramforrásnak meg valszeg szétszedek egy számítógép tápot 😊

Punker
hát nem tom, én úgy láttam gyorsan cserélik a lowcap-et és ez csúnya így 😊

bardocz
P90 tárja nagy,és nehezebben cserélhetõ,mint ami ezen van.Ha tehetném,meg futná rá,én is így csinálnám meg inkább.És póttárat is könyebb szerezni hozzá,mert áulnak hozzá minden boltban így.
Punker
magyarul highcap? vagy mi?

bardocz
Mert 3x gyorsabban tárazol vele.
Punker
az a STANAG tár oldalt minek?

öregharcsa
csak egy példa..

egyébként bármit rakhatsz rá és nagyon jó tuning alany...

http://pspfilez.extra.hu/

Punker
P90-hez optika, ris rendszer, gránátvetõ, gyakorlatilag karácsonyfa építhetõ belõle 😄

Fordítsuk meg a kérdést, te milyen kiegészítõket ismersz AUGhoz (van egy optikai tuningon kívûl nem sokra jó phantom kit az csókolom), P-90hez vagy L 85-höz...?

Vesd össze...

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

mennyiért, és hol vetted ezt a Shark 10-es töltõt? Én is gondolkodom rajta, hogy veszek egyet.
Punker
"A hátránya gondolom az alkatrész/kiegészítõ hiány lehet, mint a legtöbb bullpupnak."

milyen hiányra gondolsz???

az egyik táramon nekem is letört egy olyan pucuka; eddig semmilyen hibát nem észleltem 😊

Igen, nagyon kényelmes, jól használható darab, elsõre kicsit szokatlan, igazi "ûrfegyver".

A hátránya gondolom az alkatrész/kiegészítõ hiány lehet, mint a legtöbb bullpupnak..

Ja igen, KING ARMS AUG MIDCAP ÁPDÉT III., kis szilikonozás és ki/betárazás után tökéletesen adagolnak. Ellenben az alján lévõ kis mûanyag, elforgatható henger/kupakon lévõ pöcök, ami a rugót tartja a helyén a tárban, szinte kötelezõ jelleggel törik le. Bár ez eddig a mûködését semmilyen módon nem befolyásolta - beletervezett fölösleges elem talán..? <#nyes>

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

DannyL
Jó bizony! 😉

bardocz
Fogtam ma egy P90-est,és fú,rohadt kényelmes fegyver,és hangtompítóval szinte néma gyárilag.Nagggyon király fegyver,és akármenyire is nem jó magas embereknek,rám azt mondják,hogy az vagyok(185),de mégis kényelmes nekem.
bardocz
1100-as akksival 2 hete ellõttem kb 1000 golyót,érdemes rárakni a töltõre 6 órára,vagy rakjam rá 5-re,hogy tutira ne töltsem túl(250-es a töltõ)