29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#18497 WGC custom puskákkal van valakinek tapasztalata? (találtam egy WGC custom G&P alapra épülő M733-ast, teljesen hű az eredeti puskához a kidolgozása)
Még az is érdekelne, hogy CA-t vagy G&P-t érdemesebb-e választani (M16A1, MP SD3/6 a jelöltek).
Ha valakinek van, vagy látott élőben CA M16A1-est meg tudná mondani, hogy tényleg más színű-e a cső, és a tok festése- nekem a fotók alapján nagyon úgy tűnik, hogy sajnos igen:(
Utolsó kérdésem pedig az lenne, hogy a VFC HK416-osából van-e pontosságbeli eltérés a D10RS, és a D14.5RS között (megéri-e a cserélhető csöveset venni, vagy felesleges, mert épp elég pontos a D10RS is).
Előre is köszönöm:) -
#18496 -
#18495 Így már jobban néz ki?(sisak,mellény,maszk majd később)
1 x ASG BB gyorstöltő; 110 db-os
1 x Blaster BB; 6 mm 0.25g, 6000 db palackban
1 x Cyma AEG; AKM ( fém test )
1 x UVEX Védőszemüveg; Ultrasonic, szürke-fekete keret, víztiszta lá
3 x Classic Army Tár; AEG, AK-47 150-es Mid-Cap
1 x MW Akkumulátortöltő; félautomata, 12V/230V, 50-600 mA, 1-8 óra,
1 x GP / Panasonic Akkumulátor; 8,4 V; 3300 mAh, Ni-Mh ( Nagy típus)
82.750,-F -
mstummer #18494 Én vennék bele egy gyengébb rugót is. A Cyma AKM alapból 450FPS,de találkoztam már 470-essel is.Ajánlott tehát visszagyengíteni 400 alá.
Tárból én AKM tárakat vennék,bár abból asszem még nincs midcap, ergo bármelyik jobbfajta AK47 vagy AK74 tár megteszi.
Mellényből a javasolt horvát mellényt vanném, vagy esetleg a Viper hasonló mellényét. Nekem az volt, hiányzik is...
Aksiból a 3300-as 8,4es tuti elfér.
A sisak helyett inkább vegyél egy boonie hat-ot. Továbbá egy arcvédő sem ártana. -
#18493 Ebből a vidiből ki tod szűrni milyen aksi kell???? -
#18492 De kit?
ilyen mellényre gondoltál? -
#18491 talán ha megkérdeznél valakit hogy az AKM tusában mekkora hely van könnyebben eldönthetnéd. -
#18490 innen melyik aksi lenne jó bele? -
#18489 :D
Akkor lesz másik mellény,sisak,aksi.
A többi rendben van? -
#18488 jó összevissza válogattad össze!
az 1100-as "virsli" aksi nem jó az AKM-be pl.....
azt a mellényt se venném meg, sisakot se..... -
#18487 Eddig így áll a dolog:
1 x ASG BB gyorstöltő; 110 db-os
1 x Blaster BB; 6 mm 0.25g, 6000 db palackban
1 x Guarder Mellény; Tactical Vest ( OD / olívzöld )
1 x KF Sisak; (fekete vagy terepszínü huzattal)
1 x UVEX Védőszemüveg; Ultrasonic, szürke-fekete keret, víztiszta lá
1 x MW Akkumulátortöltő; félautomata, 12V/230V, 50-600 mA, 1-8 óra,
1 x GP Akkumulátor; 8,4 V; 1100 mAh, Ni-Mh ( Stick típus: AK-S / MP5
88.950,-Ft
Ez még változhat természetesen. -
#18486 ha olcsó kell vegyél sima horvát mellényt az 1-2 ezer pénz, sokan kezdik abban :D -
#18485 ajjj.... jó lenne amibe kényelmesen elfér,na mind1 majd megoldom vhogy. -
#18484 abba max szűkösen fér el az ak tár (ha jól emlékszek)
aksit + rendes töltőt nem árt venni, a kínai mindig lutri. -
#18483 Még most se tom "hova tenni" az AK tárakat:Senneka nagyobb zsebei szerintetek megfelelnek??? -
#18482 Mit kell még mellé venni?vmi aksi vagy ilyesmi?
ez a fém testes AK drágább de nemtom hogy nagy külömbség van-e a műanyag és ez között,az is tartja magát?
Ha tárat akarok venni mind1 milyen csak jó legyen az AK-47-hez? -
#18481 zónába nézz be :D -
MuldR #18480 Miert, mit csinalt? -
#18479 humorosból :D sztem nagyon jó :D:D
-
#18478 oké.
Majd körülnézek még a sisakok körében.
Katonai öltözékre gondoltam,természetesen előbb körülnézek a közeli military boltokban. -
#18477 a 0,20-as BB túl könnyű lesz, 300 FPS felett ajánlott a 0,25-ös hogy stabil legyen a röppálya!
a GP sisak semmivel se fog többet tudni mint 1 kínai csak az ára lesz 2x-3x annyi.
nem tom milyen ruhára gondoltál de nowar-ban van Propper elérhető áron jó minőség. -
#18476 Jövő nyárra tervezem az airsoft cuccot,egyenlőre még csak nézegetem és vmit megpróbálok összeállítani.
Nem hiszem hogy el tok juttni ilyen játékra de otthoni használattra mindenféleképpen szeretnék,persze ideillő ruhával(ennek is meg kell adni a módját:D).
most ezt az AK-t néztem ki magamnak mert ezt találtam fém testel,de sajna nem találtam a táraknak megfelelő tartót amit a ruhára rakhatok.
Én a fémesekre vadászok mert az számomra a valósághűséget tükrözi.
3 x Gold Fire BB; 6 mm 0.20g, 5000 db ( zöld EKO pakk )
1 x Tactical Thermal
1 x GP USMC Sisak
86.100,-Ft
Ha tudtok vmit amit én nem ezzel kapcsolatban szóljatok.
-
praksi #18475 hehe, Trasher se unatkozott... :-D -
#18474 önjáró, mert "elmegy"
az mindegy honnan van az idézet, mert a nemnormális bárhol megjelenhet.
Én pl csak náluk tudtam még régen CA g36c-t venni, mert máshol nem volt!!!
A szabad véleménnyilvánítás vonzza a nemnormálisokat. -
praksi #18473 ezek tájfun idején is kimennek játszani, vagy mi?
(ezektől a "veszek egy airsfotot" meg a "barátom airsoftja" kifejezésektől ledobja az agyam az ékszíjat...) -
#18472 en ilyet szeretnek:
"Helló Laci, a barátom airsoftja szélcsendben 120m-ig elmegy, 120km/h
szélsebességben max 70méterig!"
idezet cyberganyrol
vagy lehet onjaro lovegrol beszel...?! :) -
#18471 én ezektől a brit izéktől a falramászok -
#18470 nowar nal mennyi idő mulvareagálnak?:S már tegnap ott volt a pénz -
#18469 Köszi ...
Átalakítgatni nem szerettem volna ... és a fogadalmam csak jövő novemberig tart, addig kihúzom 1 AEG-el ... Csak azt nem tudom eldönteni hogy support vagy assault ...
Igazából Supportként még nem játszottam, és ezért kérdezem, van-e olyan tapasztalata valakinek, milyen is az élet support only-ként :) -
#18468 Vagy esetleg lehet még egy L86A1 SA-80 LSW-ben gondolkodni, de a megépítéséhez szükséges némi fémmegmunkálási szakismeret, hiszen majd mindent egyedileg kell legyártani a váltószetthez.
-
#18467 Igen neked! :)
Más hasonló lehetőség nem nagyon van, maximum ha belefogsz egy H&K-G3 -> H&K 21-23 projectbe, de ebben az esetben sogat kell majd áldoznos az authentikusság (és a bankod) oltárán. -
#18466 Gondolom ez nekem jött volna :)
Köszi, ez volt az első terv, az AK nállam nagy szerelem, de sajna az orosz projektem csúszik, ráadásul pár baráttal akarunk egy picit "egyenkedni" és valszeg a nyugati oldalt megcélozva ... Ezért az AK egyelőre ki is esett ...
(Ettől függetlenül, ha lejár az időm, lesz ott AKSU, AK és RPK is a falon :) Csak hogy ne kelljen szerelgetni :) ) -
#18465 AK 47-74 -> RPK 47-74
Egy váltószett és némi építgetés kérdése az egész. Játék közben amúgy sem fogsz posztot váltani, otthon meg mindig lesz időd az adott játék stílusához igazítani a fegyveredet. Így némi túlzással egy fegyverrel megúszod az assault és a support posztot.
CQB-re pedig veszel egy MP7-et, az nem AEG! -
#18464 Na halihó!
Van köztetek olyan aki leginkább support gunnerként tevékenykedik?
Régi vágyam már egy támogató fegyver, de egy nagyon-nagyon felelőtlen fogadalom miatt max 1 AEG-em lehet otthon :)
Mennyire lehet supportként érvényesülni egy átlagos (nem CQB offkorz :) ) játékon? Másodfegyverem van, az nem probléma, de lassan vennék Irinka helyett egy új fegyvert, és a szivem a támogató fegyverekhez húz, az eszem pedig sima Assault-hoz ... nem tudok dönteni :( És jövő novemberig maximalizálva vagyok 1 AEG-re (Ezért kellett eladnom Irinkát is ...)
Tippek, tapasztalatok?
Előre is köszi! -
#18463 Köszi. -
#18462 alapokról itt találsz leírásokat. -
#18461 Áh köszi, ezt jó tudni, azt hiszem ideje lesz kicsit utánanézni néhány dolognak. Tudsz mondani egy leírást, ahol tömören, jól össze van foglalva minden szükséges info? Pl. látom, hogy van ilyen, hogy hop-up cső, ez fegyverenként eltérő hosszúságú, vagy azonos, ha eltérő, pontosabb-e a hosszabb, stb. Szóval nagyon sok mindent nem tudok még, így pedig nem akarok fegyvert választani. -
#18460 az AEP-ek 220 FPS körül tudnak, az alap márkás AEG-ek 280-310 körül vannak, a kínaiak 300-tól 470-ig bármi lehet (persze hosszútávon nem bírják ezt ki)
a pontossághoz semmi köze nincs a csőnek, egyedül a hopup számít az M16-osé a legrosszabb a legjobb a TM M14; Type89 illetve a VSR10-es springben. -
#18459 Köszi a válaszokat, az MP7 azért merült fel, mert nagyjából ugyanolyan adatokat (90m/s 40-50méterig pontos) adtak meg a webshop-ok, mint a többi puskára, és azért árban jóval olcsóbb, ideálisnak hittem, mint első fegyvert. De ezek szerint ez nem teljesen így van:)
A CA az M15 sorozatát ugye azonos gb-al adja, a cső hossza kb. mennyire befolyásolja a pontosságot? A TM azt hiszem kiesik, nem szeretnék műanyagot, pláne, hogy még többe is kerül, mint egy fém:( pedig az M733-asuk álomszép:)
Ugye jól látom, hogy HK417-et még senki nem hozta ki, csak a 416-ot a VFC? FN-Scar is felmerült, de mivel ott az eredeti is műanyag mindenképpen jó lenne látni élőben, hogy milyen az AS, mert műanyag és műanyag között is nagy lehet a különbség. -
mstummer #18458 Az MP7 felejtős szerintem airsoftra. Sajnos a teljesítménye alulmúlja az AEG-eket. Egy AEPnél jobb egy fokkal, viszont nem annyival jobb hogy megérje pisztoly helyett használni, a mérete miatt. Sima CQB játékra ahol csak közeli távok vannak talán jó.
Eddig valahány ismerősömnek volt eladta.
Egyébként a fegyverválasztással kapcsolatban szerintem az airsoftos emberek döntő töbsége úgy van hogy ha hasonlít nagy vonalakban az már jó. Ergo hozzád képest felületesen választanak. Többnyire a kinézet számít ahogy már írták előttem. Azis lehet hogy valaki megvesz egy 99%-osan reális fegyvert, de fogja és kicserél rajta ezt azt mert úgy tetszik neki, ezzel elcseszve azt ami neked mondjuk tetszene. Egyébként kevés airsoftost láttam aki ne módosított volna valami apróságot a fegyverének a kinézetén.
Én konkrétan elég nagy fegyvermániás vagyok, de az általad említett dolgokat én se vettem észre. Jó ez annak is köszönhető hogy hidegen hagy az M4/16 sorozat.
Konkrétan AK mániás vagyok azon belül 74-es AK. Van egy CA AK-m (SLR105) ami tényleg civil replika. Mégcsak nem is oroszok által gyártott fegyvert másoltak hanem egy bulgár-amerikai kooperációban készültet. Ezen is tapasztalhatóak kisebb eltérések, de bőven belefér.
A másik AK-m egy Kalash AKs74u, tulajdonképpen VFC klón. Ez már hitelesebbnek mondható kialakításra.