border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DummyBoy
    Attól függ mire szeretnéd ... a TM MP7 egy AEP ... elektromos pisztoly, a jobbik fajtából ... korlátozott teljesítménnyel, de pl.: CQB-ra pörfekt, erdőbe viszont nem sokra mész vele ... (Hozzáteszem, ezeket az infókat csak hallomásból és olvasás útján szereztem be ...)

Ellenben az MP5-ös már AEG, erősebb, erdőben is megállja a helyét és CQB-n is ... (ICS MP5 volt az első AS fegyverem :) ) ver 2-es GB, nem lehet belőlle szörnyet tuningolni (Nem is baj az ...) de könnyen beszerezhetőek hozzá alkatrészek ha neadjisten kellene ...

Aztán jönnek a nagyok, AK-k (Iyenem van ...) , Armalájtok, ezek inkább erdőbe, bár van akit épületben sem zavarnak ... És a végére az M14 (Ilyenem lesz xD) és társai ... na ők nem tipikusan CQB fegyverek ... xD

Én az MP7-et másodfegyverként tudnám elképzelni mondjuk egy nagyobb fegyver mellé ... ha egy allaround fegyvert szeretnél, ismerkedni az AS-el, szerintem MP5 az megfelelő lehet ... hogy melyik gyártó az már csak pénz és érdeklődés kérdése ...

De technikai szempontból szvsz az MP7 túl drága, akkor már inkább egy Galaxy PDW ... egyszerűbb a szervizelése, jóval strapabíróbb, elterjedt GB van benne, amihez egyszerű alkatrészt találni ... Na ez nem igaz az MP7-re ... vagy mondjuk egy gázos pisztoly ...

Ha hosszútávon megbízható cuccot szeretnél, érdemes figyelni a szervízháttérre is ... Kínai fegyók között pl: hogy kompatibilis-e az elterjedt japán cuccokkal (Ver 2-es, ver 3-as GB ésatöbbi ...) ... lehet-e hozzá beszerezni cserealkatrészeket ésatöbbi ... Akkor fegyvertipusok között is van különbség ... ver 3-as GB erősebb és megbízhatóbb mint a ver 2-es ..., az armalájtok világhírűek a szar konstrukciójú hop-upról, M14 meg épp az ellenkezője, de a Marui M14-ben ver 7-es GB van amihez drágábbak az alkatrészek ... AK, G36 széria az arany középút, kinek mi tetszik, vagy ott vannak a bullpup cuccok ... P90 a CQB bajnok, ver 6 GB, strapabíró, vagy AUG ver 3-al ...

Mindennek van előnye és hátránya is ... nehéz választani ...

Szóval nagyon sokmindentől függ ...