Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmm, érdekes.

ja, megjött a töltõm:

csak tamiya csatlakozót nem adtak mellé, azt majd a hétvégén hekkelek hozzá

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

bardocz
Amikor levette rendes hangja volt.
nem lehet hogy egy Silent dugattyúfej volt benne ?

bardocz
Tudom,de hallottam tompítóval m16-ost,és nem olyan feltûnõ a hangja,sõt,sokkal jobban hangzik vele.
Punker
a tompító a gear hangot nem nyomja el és az a fõ zaj forrás.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
Na igen a csend,amiatt lenne jó,van hogy két ellenfél mögé érek,és amíg nem tudom tutira egymás után mind2-t lekaszálni addig nem nagyon lövök,egyszer már megesett,hogy a 2. emberrel egyszerre irtottuk ki egymást.Emiatt lenne jó,fõleg,ha rá lehet szerelni sima irányzékot,amit meg rá lehet,hiszem van hozzá szereléksín,különben távcsõ se menne rá😄
Jah és a halkságot hangtompítóval se tudom elérni,vagyis valamilyen szinten igen,mert halkít,de AK túl hosszú lenne vele.
bardocz
És egy új hop gumival menyi lehet kb?
Amúgy végül nem vettem új hop-up-ot,mondták,hogy ahhoz szét kell szedni az egész hop-up kamrát,azt meg már nem vállalom.Max hétfõn,de ha elbaszom akkor sincs pénzem szervizeltetni:S
390 fps-ért kár springes fegyvert venni; egy jó AEG-el is tudsz sniper stílusban játszani - ha csak nem az a cél, hogy csendben ölj 😊

Punker
hopup-tól függ sokminden

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
380-390 fps-el?Hát semmiképp nem "rendes" snipert játszanék vele,ha lenne,ugyanis semmi kedvem cipelni+1 fegyvert.És amíg nem lépi át az fps határt senkinek egy szava nem lehet.
attól függ mit akarsz vele csinálni 😊

bardocz
JG bar 10-es 380-390 fps-el milyen messzire lõhet pontosan?Jah és ehhez az fps-hez butítani,vagy tuningolni kell?<#idiota>
bardocz
Csak a dobozát,tudtam,hogy ahhoz a kínai csávóhoz még véletlenül sem szabad odamenni<#idiota>
Punker
és jó volt? nem kaptál sokkot? <#nyes><#idiota><#taps>

bardocz
Na ilyet láttam élõben😊
Punker
azt könnyebben loptak? 😄

pedig annyiban jó lenne, hogy fém teste van

amin meglepõdtem, hogy a BELL-nek is van G3SG1 modellje, ráadásul az is full fém; viszont ami fura, hogy V3 gearbox-szal gyártják...

dronkZero
"With spotlight infrared ray"
😄

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Ez az, amikor mar az alja alatt is van 😊
Legalabb full plastic?😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Punker
mivé lesz a világ ha már a kínait is hamisítják :

http://img211.imageshack.us/img211/6004/7841bigbl0.jpg

<#banplz>

Punker
ha mondjuk JG lenne már rendelném is, de így hogy BE 😞

a BE HK33-ban az alu vezeték rézszívûre volt festve és a sima 8,4-es aksitól is megolvadt.....

nofene. Both Elephant Type 89

ráadásul Burst móddal <#wow1>

degenerator
akkor privátban részletezhetnéd, hogy pontosan mit.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Punker
amúgy meg nem tom mit panaszkodott nem neki kellett tüzet gyújtani, az UAZ nem akart megállni az úttorlasznál fel kellett gyújtanunk a 30+ fokban 😄

Punker
2 év alatt jópár játékon videóztam, fotóztam de ez volt az elsõ hogy egyetlen találatot se kaptam, pedig elsõ játékos kezdõk is voltak kint nem csak ezer éves öreg csókák 😄

Scottt
Jó vid😊
-Nyilatkozzon tábornok úr
-Kurva meleg van
:😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Nekem vannak gondjaim az adagolással. AK74-es Star táraim vannak. Egytõl eggyig módosítanom kellett õket hogy jók legyenek az SLR-hez.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

degenerator
jókis rejtõszín épületbe.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
és classic armyba?

bardocz
Valaki megy majd 2008.07.25-26-án a nappali játékra Érdre?Arra lehet kimennék,jónak tûnik a kiírás.
Punker
Operation Woodland Outposts III. - Conflict Chechnya:

Punker
lol 😄

a 110-es tárba nekem sikerült 140-4t benyomni 😊

A TM-mel jól müködik mindegyik KA tár. Az elején be kell járatni, hogy elérd a maximális kapacitást (pár be és kitárazás + egy pici szilikon).
Az egyik tár megadta magát és az istenért sem tudtam kb a felénél jobban feltölteni. Szészedtem de nem jöttem rá a bibire.

Azt mondom még így is megéri. Valszeg rendelek még egy adagot.

sgmbulldog
@dege

Jobbak mint a GP tárak, sõt talán még a marui tárnál is jobban adagolnak TM-be.

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

Nekem Power Peak 400-as van és semmi gondom vele, de mivel 12V-os, kell hozzá egy 220V-os adapter ha hálózatról akarod használni.

nálam a G3 táraknál volt az elején, hogy nehezen lehetett betárazni, meg valamiért 2 bb egymás mellé került és elakadtak; szét kell szedni, ki kell húzni a rugót, befújni szilikonnal, kétszer-háromszor betárazni-kitárazni, utána jó lesz.

ja, az elõzõ kérdésemet megválaszolom magamnak; a Shark 10-rõl találtam egy fórumot; tudásra, kinézetre gyakorlatilag megegyezik egy IMAX B6-al. Ami meg érdekes, hogy árban is hasonló kategória; viszont az adott linken 20k helyett csak 13k, ráadásul nincs futárköltség.

péntekre megjön 😄DD

DannyL
nem jellemzõ

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

degenerator
naugye.

star táraknál szokott probléma lenni adogatásnál?

bardocz
De😄

Most,hogy meglazítottam a másik oldalon is a csavart,már fogom tudni állítani kulccsal.
Punker
én anno Csobánkán 2006-ban a katonai találkozón vettem, ott kb hasraütés szerûen mentek az árak 😄

Jacek
Ezt nem mondod😛

Kocsog rothbarban 4500 ert vetem 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

bardocz
Az a baj,hogy nem is találok ilyet magában,csak teljes hop-up kamrát,amire se pénz nincsen,és fölösleges is.
Lehet hogy gyárilag se volt benne... vagy lazán aztán kiesett. Tesóm is elhagyta az övérõl.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

ja, akksitöltõhöz kérnék tanácsot; az alábbiakat néztem ki, valakinek van tapasztalata valamelyikkel ?

Shark 10

Power Peak 400

Quick Field MKII

Multicharger EQ

bardocz
Ezt nézem.Másikat nem találom.
fenét, lementünk 3an kocsival, és egy rakás sz.rt összevásároltunk 😄
(az egyik srác még egy tábori ágyat is beújított magának)

bardocz: valszeg a terepszínût nézed; a sima egyszínû OD 900 pénz, és halomban áll a bejáratnál 😄

bardocz
Amit itt a 3-as ábrán van kis pöcök,na ez nekem nincsen benne a fegyverben,létezik,hogy WD elhagyta volna,amikor szétszedi?Mert csak õ nyúlt hozzá.
bardocz
Loool bazmeg,Degenerator,Mike vagy VRSDM,plz valaki lõjjön picsán majd legközelebb,amiért ilyen hülye vagyok<#idiota>
Rájöttem hogyan kell állítani a hop-up-ot,így,hogy láttam rendes bontott ábrát,simán csúszik,igaz nekem hiányzik egy kis pöcök belõle,de én a csavart akartam mozgatni elõre-hátra,amikor nem is azt kell,hanem az egész mûanyag bizbasz-t😄DD Simán csúszik elõre-hátra most😄