border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Cyrus A Csótány
    "A Softair.hu fórumán a játék kiírásának, ezeket az alapvető információkat kell tartalmaznia:

Helyszín
    Időpont
    Kezdés (korrekt ha a kiérkezés/ játékkezdés külön van)
    Létszám (min és max)
    Beugró (ha nincs, akkor azt jelezd)
    Szabályzat
    Kiegészítő szabályzat (ha van)
    Kötelező felszerelés
    Keret / játékleírás
    Oldalak megkülönböztetése (karszalag / dress code)
    Rádiócsatorna elosztás
    Szervező(k) elérhetősége (mobilszám)"

Hát akárhogy nézem, nem látom, hogy a MASZ-nak köze lenne a softair játékkiírás feltételeihez!
    ’Az sem elhanyagolható szempont hogy a sok gerincoszlop valahogy az elérhetőségét sem adja meg a szervezéseknél, pedig benne van a minimumban, vagy ez rájuk nem érvényes? Akkor meg miről beszélünk? Mindenki egyenlő de vannak egyenlőbbek? ’
    Van annyi adminotok "akik az első gépre összedobták a pénzt" akkor biztos értenek is hozzá!?!, vegyék a fáradságot és írják bele a játékszervezési feltételekbe! Ennyi és nincs vita, szerintem!

Játékszervezők:
    Ugye ha jó olvastam, akkor a játékszervezőknek a softairen is kint kellene lennie a játékkiírásainak, mert nyilván nagy nevek!
    Egy apró jelentéktelen gondolat: Rommel, beczl, Balukov, Kecsa, Loopus, merAce, linkej be ide légy szíves játékot e neves uraktól, amit a softairen szerveztek, mert én ezek szerint nem tudok olvasni, mivel nem találtam semmit!
    Bobek, Rob okis bizonyítottak, összeimádkoztak 40 embert, hogy legyen egy játékuk és láss csodát játékszervező lett belőlük! Utána az egyik játékszervezőként bírt rendezni egy 15 fős játékot! Hát igen! Ezt nehéz lehet alulmúlni!

Látom menet közben, Mr.Noriss is játékszervező lett, ami jó dolog, mert ő legalább jó játékokat csinál! Ami a vicces a dologban, egészen addig szívtátok a vérét amíg valaki meg nem súgta, hogy kollega, onnantól kezdve minden szép és jó volt!
    Ahogy elnézem, most kettő valóban neves játékszervező van, aki a ti szájízetek szerint szervez játékot! dawe, Trasher 2 a 15-ből nagyon jó arány!

Fórum: www.airsoft-jatekok.hu 400+
    Ha a fórumot írtam, bocsi!

Maradok Tisztelettel!