29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
MuldR #17897 Cyrus: eszrevetted, hogy ide meg csak fikazni jartal?
Volt epito jellegu hozzaszolasod, amikor valakinek segitettel, vagy csak infot adtal, vagy csak siman beszelgetni jottel?
Ki van ide irva, hogy fika topic? Faszomma nem igaz, ha megjelensz, mindig 2 oldal flame van fassagokkal tele. Ha fikazni akarod a softair-eseket menj oda, de ne ide gyere hanyni. Eleg ott olvasni a fassagot. Eddig egy normalis tarsasag volt itt (igen, ebbe meg Dege-t es Mike-ot is beleertem) :))))
Felreertes ne essek, nincs veled, jatekaiddal, oldaladdal, semmivel bajom, csak ne ide jarj ha fikazni tamad kedved. Persze normalisan temarol barmikor szivesen csevegek veled, vagy akarkivel. Akar nem airsoftrol is, csak ezt az egymas fikazasat fejezzuk mar be.
Koszi a megertest. -
#17896 Amikor "hamar elmenetem" akkor reggel 8-tól, délután negyed 1-ig voltam ott. Bár szexben lenne ez "hamar" :D -
#17895 Mégavégén visszasírjuk a vonalkódot -
praksi #17894 nosza, hívd; addig hozok sört meg sós mogyorót :D -
#17893 Mondjuk úgy, hogy kiélné alantas vágyait. -
#17892 Pont annyira mod,mint punker:D -
praksi #17891 rendet tesz, vagy ő is beszáll a szájkaratéba? :) -
#17890 Szólni fogok Borg-nak. -
#17889 -fav -
#17888 "na akkor a szabályok:
flém = figyelmeztetés + törlés
folytatás = mennek a pontok
személyeskedés = ban (Hitman ez rád duplán vonatkozik!!! gondolom tudod miért)"
Khmmmm.... -
kvitya #17887 Lazuljatok már kicsit......... -
Cyrus A Csótány #17886 Érdekes, nem neked ment, de ezek szerint félrenyomtam!
Ebben az esetben bocsi, igazad van, nem neked akartam válaszolni, hanem bulldognak!
-
#17885 #17878 jobb alsó sarkára pillants rá. -
Cyrus A Csótány #17884 De mit is irtam rólad? -
Cyrus A Csótány #17883 "akkor olvasgass tovább, nem fog megártani....."
"huuuuuuuuuuuuuuu, most nagyon megkaptam!"
Ha erre gondolsz, akkor igen neked írtam, de nem azért mert érdekel a véleményed, csak ironizáltam!
Azért mert előkapartál egy moderátorin nick-et, kedves Punker nem lett tele a gatyám! -
#17882 ha nekem címzel 1 üzit és egyértelműen valótlanságot állítasz , akkor igen. -
Cyrus A Csótány #17881 Nekem zörögsz papírzacskó??? -
#17880 mi van? életben nem láttalak nem is akarlak..... -
Cyrus A Csótány #17879 "nincs miért, nálam 5 perc csönd mindent megold"
Bocsi a vessző rossz helyre került! -
Cyrus A Csótány #17878 Hát igen, amit meg is beszéltünk az intelligencia egyik alap eleme a kommunikáció! Pl: Köszönés
Gondolom, emlékszel a szitura, azzal magyaráztad, hogy nem vagyunk jóban!
Trasher köszönt, kezet fogtunk, elgondolkodtató igaz?
Lehet, hogy sikk bunkónak lenni a haverok előtt, de nem biztos, hogy célravezető!
Én mindenkire mosolygok, mert én senkire nem haragszom, nincs, miért nálam 5 perc csönd mindent megold, ha gondolod, következő találkozásunkkor nézhetek csúnyán is, és akkor mi van?
Gyerekesnek tartom ezt az egész hajcihőt, de ha nektek ez jó hajrá!
A múltkor szerettem volna beszélni veled csak gyorsan elmentél, mert gondolom dolgod volt! Majd bepótoljuk! Lenne miről beszélni!
Én az itt és más fórumon jelen lévő szájkaratésokkal szemben bármikor vállalom a véleményem szemtől szembe is, nem bújok egy klaviatúra és egy monitor mögé!
Kedves Kvitya, még tartozom neked egy bocsánatkéréssel, de azt nem így és itt fogom megtenni! A régi játékokra visszatérve nem arról van szó, hogy a játékszervező szervezett vagy sem, én a softairről hiányolom a dokumentációt, mert ugye messziről jött ember azt mond amit akar de ha nincs nyoma, kit érdekel!
-
#17877 Jövő hónapban pedig:
"november 19.
Nemzetközi Vécénap
Az ún. Vécé Világszervezet 2001 novemberében Szingapúrban tartott értekezletén döntött a világnap megtartásáról, hogy ráirányítsa a figyelmet: minden embernek joga van a megfelelő minőségű vécére. Az ENSZ becslései szerint a világon mintegy 2,6 milliárd embernek nincs vécéje." -
#17876 De a legjobb merACE tesztuserünk emlegetése :D -
#17875 És megalakult a Poncius Pilátus Fan Club. -
#17874 ami nagyon fontos, a távol keleti fronton a malária után a vérhas volt az egyik legfőbb gond! -
kvitya #17873 Látod-látod....... ha régebben játszanál illetve járnál vidékre, bizony ott lehettél volna jó néhány szervezésükön.... :))
De hogy visszatérjünk a topic stílusához:
ma van a kézmosás világnapja... :D -
#17872 Én két alkalommal is találkoztam CACs úrral játékon, akkor mosolygott rám :D
Leginkább aláírásokban "háborúztunk" csak, de már jóideje nem tudom mi az övé mert csak ő látogat hozzánk :)
Továbbra is az a véleményem inkább itt legyenek akár felesleges, gyerekes, semmitmondó dumák egymásra egyben a gőzt is levezetve, minthogy a játékon legyenek. Tudom hogy ez a vitán kívülállóknak unalmas, de nekem se tetszik mindenki témája amit felvet mégsem szólok érte, ez a nyílt fórumok sajátossága. -
#17871 persze mert nem megyünk 1 helyre. -
#17870 Egyébként nincs itt gond, csak írásban. Játékokon nincs egymásra vadászás és ez a lényeg. A net meg sokmindent elbír ! -
#17869 -
#17868 Szint a szinthez :D -
Cyrus A Csótány #17867 huuuuuuuuuuuuuuu, most nagyon megkaptam!
-
#17866 Chemotoxot ! -
#17865 akkor olvasgass tovább, nem fog megártani..... -
Cyrus A Csótány #17864 "A Softair.hu fórumán a játék kiírásának, ezeket az alapvető információkat kell tartalmaznia:
Helyszín
Időpont
Kezdés (korrekt ha a kiérkezés/ játékkezdés külön van)
Létszám (min és max)
Beugró (ha nincs, akkor azt jelezd)
Szabályzat
Kiegészítő szabályzat (ha van)
Kötelező felszerelés
Keret / játékleírás
Oldalak megkülönböztetése (karszalag / dress code)
Rádiócsatorna elosztás
Szervező(k) elérhetősége (mobilszám)"
Hát akárhogy nézem, nem látom, hogy a MASZ-nak köze lenne a softair játékkiírás feltételeihez!
’Az sem elhanyagolható szempont hogy a sok gerincoszlop valahogy az elérhetőségét sem adja meg a szervezéseknél, pedig benne van a minimumban, vagy ez rájuk nem érvényes? Akkor meg miről beszélünk? Mindenki egyenlő de vannak egyenlőbbek? ’
Van annyi adminotok "akik az első gépre összedobták a pénzt" akkor biztos értenek is hozzá!?!, vegyék a fáradságot és írják bele a játékszervezési feltételekbe! Ennyi és nincs vita, szerintem!
Játékszervezők:
Ugye ha jó olvastam, akkor a játékszervezőknek a softairen is kint kellene lennie a játékkiírásainak, mert nyilván nagy nevek!
Egy apró jelentéktelen gondolat: Rommel, beczl, Balukov, Kecsa, Loopus, merAce, linkej be ide légy szíves játékot e neves uraktól, amit a softairen szerveztek, mert én ezek szerint nem tudok olvasni, mivel nem találtam semmit!
Bobek, Rob okis bizonyítottak, összeimádkoztak 40 embert, hogy legyen egy játékuk és láss csodát játékszervező lett belőlük! Utána az egyik játékszervezőként bírt rendezni egy 15 fős játékot! Hát igen! Ezt nehéz lehet alulmúlni!
Látom menet közben, Mr.Noriss is játékszervező lett, ami jó dolog, mert ő legalább jó játékokat csinál! Ami a vicces a dologban, egészen addig szívtátok a vérét amíg valaki meg nem súgta, hogy kollega, onnantól kezdve minden szép és jó volt!
Ahogy elnézem, most kettő valóban neves játékszervező van, aki a ti szájízetek szerint szervez játékot! dawe, Trasher 2 a 15-ből nagyon jó arány!
Fórum: www.airsoft-jatekok.hu 400+
Ha a fórumot írtam, bocsi!
Maradok Tisztelettel!
-
#17863 Sajnos azt kell mondjam, lassan kezdünk loltopikká válni ...
Pedig ez az egyik olyan topik és fórum amit akkor is olvasok naponta ha tényleg semmire sincs időm ...
Megy a fika hogy szar a szofter az állandó "anyázás" miatt, aztán megy itt is az "anyázás" hogy nem is ... Bár softair-re később reggeltem mint ide, nagyjából ugyanannyi ideje olvasom mindkét fórumot ...
Szeretem mindkettőt ... a Softair-t elsősorban a + infók miatt, ezt pedig a társaság miatt ... Ne tegye már ez a társaság tönkre ezt a topikot, mert az újoncgárda megpróbálja a softair-t ...
Tök mindegy mi a neve, mi a tulaj, a softair.hu úgyis megfog maradni a keménymagjával mindig ... És mindig olvasni is fogom hisz rengeteg dolgot tanultam ott, és soha senkivel nem volt bajom ...
Ellenben az a topik az sg-s "érszofterekről" szól inkább nem pedig a technikai dolgokról ... ez azért jó ... viszont emiatt "törékenyebb" is ...
Nebasszukmánel ...
Píszlávfrídomheppinesz meg minden ... -
#17862 Uncsi... -
#17861 Mindig gondolkoztam azon,hogy punker alregje vagy-e,de már tudom:D -
kvitya #17860 Nah, valami előre lépés...... igaz, nem a userek által önként, de végül is az izomból rendrakás is jó.... :)
-
#17859 Parancs -
#17858 Nem, de roger!