Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És elvettük az innit és odaraktuk, volt velem egy haver, aki fele akkora mint én, én majdnem 190 megas vagyok, és a csaj meg se kérdezte, hogy hány éves vagyok, rámnézett, nézett 2-3 mp ig, azt folytatta: DDD
Amúgy mindenkinek van maszkja,kesztûje, és nem 1 szál f@szban szoktunk egymásra lövöldözni.<#idiota>#idiota>
jó eséllyel nem adják ki
bár ez attól is függ, hogy nézel ki, akár személyit is elkérhetik, tudtommal enm adhatnak el fegyót 18 év alattinak, õk ütik meg a bokájukat, tehát nem fognak miattad szívni
és szervezett játékra be sem negednek (softair) persze ez nem jelenti azt, hogy értelmesen nem játszhatnátok egymással (mit kapok én most punkertõl, de ugye ez nem a softair) úgy, hogy senkinek nem okoztok sérülést (de komolyan, ez nagyon fontos, vki komolyan megsérül, bulvármédia ráugrik, az egészet betiltják, aztán nézhetünk, ezt tessék nagyon komolyan figyelembe venni, illetve a MASZ-t betartani)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Onnan elméletileg a csepeli hévvel a borárosig,onnan akkor 4-6 a mesterutcáig, és onnan séta .Hömm.Akkor lehet, hgogy haverral elmegyünk.
Ugye az nem baj, hogy nemv agyok 18 csak 15?Kiadják a fegyvert?
A JG jobb mint a cyma? Hömm, akkor negyonjó 😊
Köszi a segÍtséget.<#worship>#worship>
nézz körben a nowarban is, most pl. a G36C csak 25k
a Keleti Front, a keletináéél van 7-es busz, a 44-es meg 4-6 a mester utácig, majd 5 perc séta
a nowar mondjuk a világ végén van, ellenben szép környezetben
Mondjatok róla véleményt, hogy a cyma -hoz képest mennyire szar.
És csak itt láttam ilyen olcsóért m16 ost, de akkor megnézem megint a másikat.
ellentétben érden
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Sebaj, mejd megkérem muttert..
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
mert ha igen, én is így voltam vele, nem kellemes az 500as cyma.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
ugyanis multkor kölcsönpuskával játszottam
guggolok fa mögött, fa jobb törzsére támasztva a puska, és ahhoz, hogy bal felé tudjak lõni, hátradõlve meg kellett emelnem a puskát, és ugye jha jön valami, mire átelemele, célzok, már le is lõttek
De lehet, hogy egy worldwide gyartonak oda kellene figyelnie erre.
Ez olyan, mintha a volvo nem rakna a kocsikba klimat, mert svedorszagban ugysincs olyan meleg. 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Menj az airsoftgunba es vedd meg. Utana gyere vissza panaszkodni, es majd jot rohogunk. Ne hallgass azokra, akiknek par evvel tobb rutinja van.
Vasarlas utan a japanok kivetelevel mindet at kell nezni.
CA, alapbol szar zsirt tesznek bele, ha tesznek egyaltalan (jott mar nekunk csontszaraz GBvel), felrefurt piston meg ilyenek. GP alig volt benne zsir, WGC detto.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
és most tényleg monorra megyünk, bénye annyira nem volt jó
degi ha érdekel, jöhetsz te is
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
lehet h csak napok múlva tudnak ránézni a fegyveredre
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Szerintem nincs olyan hely,ahol elõtted át tudják nézni,max egy frissen nyitott boltban,ahol te vagy az elsõ vevõ😊