Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Höhö,nekem van védõszemüvegem,és ennyi 😊 Fogaimat féltem csak,de eddig mindig mázlim volt.
bardocz
Nem vagyok benne olyan biztos :-) Csak a cyma nm gyárt annyi féle fegyvert,van ak,glock,meg aszem m4-es is,ami használható,és annyi😄
bardocz
Amit szájbergányban árulnak,az JG átcsomagolva,de ezt már leírták! A cyma nagyon jó fegyver,fõleg ha ak-t akarsz,és nem kel tuningolni sem.rugóvezetõt ki kell cserélteti és annyi,abban hop-up-ot sem kell,hiába írják itt páran.Cyma és JG is tökéletes kezdésnek.
Jah, arra hogy-hogy nézek ki, multkor bementünk voltba, ismerõs megkért, hogy vigyünk neki inni, mert õ dolgozott.XD
És elvettük az innit és odaraktuk, volt velem egy haver, aki fele akkora mint én, én majdnem 190 megas vagyok, és a csaj meg se kérdezte, hogy hány éves vagyok, rámnézett, nézett 2-3 mp ig, azt folytatta: DDD

Hát, már úgy volt, hogy tavaj elkezdem, szal a 2007 es masz ki van nyomtatva valahol, cask aztán nem volt kessem, most meg pont tegnap olvastam végig.
Amúgy mindenkinek van maszkja,kesztûje, és nem 1 szál f@szban szoktunk egymásra lövöldözni.<#idiota>

Mike
baj
jó eséllyel nem adják ki
bár ez attól is függ, hogy nézel ki, akár személyit is elkérhetik, tudtommal enm adhatnak el fegyót 18 év alattinak, õk ütik meg a bokájukat, tehát nem fognak miattad szívni
és szervezett játékra be sem negednek (softair) persze ez nem jelenti azt, hogy értelmesen nem játszhatnátok egymással (mit kapok én most punkertõl, de ugye ez nem a softair) úgy, hogy senkinek nem okoztok sérülést (de komolyan, ez nagyon fontos, vki komolyan megsérül, bulvármédia ráugrik, az egészet betiltják, aztán nézhetünk, ezt tessék nagyon komolyan figyelembe venni, illetve a MASZ-t betartani)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Csepel ...
Onnan elméletileg a csepeli hévvel a borárosig,onnan akkor 4-6 a mesterutcáig, és onnan séta .Hömm.Akkor lehet, hgogy haverral elmegyünk.
Ugye az nem baj, hogy nemv agyok 18 csak 15?Kiadják a fegyvert?

A JG jobb mint a cyma? Hömm, akkor negyonjó 😊
Köszi a segÍtséget.<#worship>

Mike
JG jobb int a cyma
nézz körben a nowarban is, most pl. a G36C csak 25k

Mike
nem is volt most 500-as, nem azért de a tied volt a legerõsebb

Mike
merre lax? Bp? ha igen, nem kell autó
a Keleti Front, a keletináéél van 7-es busz, a 44-es meg 4-6 a mester utácig, majd 5 perc séta
a nowar mondjuk a világ végén van, ellenben szép környezetben

Van ilyen Jing Gong, csakhát nemtudom..
Mondjatok róla véleményt, hogy a cyma -hoz képest mennyire szar.

Oké, de ott a másik korlátozó tény, hogy bele kell férjen 50 rongyba, szal fegyver+maszk, mag ha marad pénz akkor egy kesztyû.
És csak itt láttam ilyen olcsóért m16 ost, de akkor megnézem megint a másikat.

Mike
ezzel a társasággal még soha nem szedtem össze még zúzódást sem
ellentétben érden

Mike
hagyjuk most ezt

Punker
most nem azért de a cibergány és a keleti között mennyi a távolság? 5 perc gyalog?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Oké, én hiszek nektek, de mivel nincs autóm Így nem a legkönnyebb utaztnom mindenfele..-.-
Sebaj, mejd megkérem muttert..

bardocz
Hát ha mostani is ilyen lesz,elgondolkozok rajta menjek-e :-)
Punker
500 FPS-es AK??? azzal sniperkedik valaki? amúgy meg 20 méteres rálövési távolság?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike
AK

Mike
a "város"-nál

Punker
500-as cyma? mi volt az M14?

degenerator
ez bényén volt?😊 az utolsó bástyáknál, nem?

mert ha igen, én is így voltam vele, nem kellemes az 500as cyma.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Mike
no meg az is jópofa volt, hogy miután szarrálötték a kollégát mellettem, szó szerint fájdalmat okozva neki, mondtam, hogy engem inkább dobassanak, és télleg dobattak (védtünk, elfogytunk, 3 irányból jöttek, és nem lõttek) 😊)

Mike
múltkor megtapasztaltam mennyivel jobb a behajtható váltámaszos, rövidcsövü puskám
ugyanis multkor kölcsönpuskával játszottam
guggolok fa mögött, fa jobb törzsére támasztva a puska, és ahhoz, hogy bal felé tudjak lõni, hátradõlve meg kellett emelnem a puskát, és ugye jha jön valami, mire átelemele, célzok, már le is lõttek

Mike
télleg nem fogok röhögni 😊

Punker
ja persze 😄

Mike
én nem fogok röhögni, mert én rendes vagyok 😊

bardocz
Nem az alul lévõkre,arra sikerült rájönnöm,hogy övhöz van.Felül van,a tépõzárak alatt.
Punker
horvátra semmit, nem az öv tartóra gondolsz? 😄

bardocz
A horvát taktikai mellénynek a hátán van 8db ilyen akasztószerûség vagy mi.Arra milyen fajta zsebeket lehet illeszteni?
bardocz
Ott nincs meleg?Osztálytársam rokona most jött onnan visza(ott lakik),és 40 fok van😮 Már nem tudom hova költözzek bazz,ahol hideg van:S
Tudom.
De lehet, hogy egy worldwide gyartonak oda kellene figyelnie erre.
Ez olyan, mintha a volvo nem rakna a kocsikba klimat, mert svedorszagban ugysincs olyan meleg. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Punker
más égtáj más pára más elvárások 😄

Zoolee:

Menj az airsoftgunba es vedd meg. Utana gyere vissza panaszkodni, es majd jot rohogunk. Ne hallgass azokra, akiknek par evvel tobb rutinja van.

Vasarlas utan a japanok kivetelevel mindet at kell nezni.
CA, alapbol szar zsirt tesznek bele, ha tesznek egyaltalan (jott mar nekunk csontszaraz GBvel), felrefurt piston meg ilyenek. GP alig volt benne zsir, WGC detto.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

degenerator
hú, én most szombathelyen vagyok, szombaon megint balaton, vasárnap meg wbat war 2008 lesz

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

bardocz
Elképzelhetõ,hogy lemegyek.Úgysincs most F1:-) Érdtõl az is hirtelen visszatartott,amúgy lementem volna.
Mike at home
28-án monorra eljöhetsz ha akarsz
és most tényleg monorra megyünk, bénye annyira nem volt jó
degi ha érdekel, jöhetsz te is

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hát még a részegékét 😊))

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

a legtöbb helyen ált. 1-2 szerelõ van, és az esetek többségében van elég munkájuk 😊
lehet h csak napok múlva tudnak ránézni a fegyveredre

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

bardocz
Most hétvégén van valami jó játék,ahova egy hülye is kijut?Jövõhéten mentem volna érdre,ha nem lelkiismeretes szervezi,mert nála 18 év alat nem lehet menni...
degenerator
bexter, a helyszínen fog eldölni, hogy ki melyik csapatban lesz, vagy le van már osztva? mert nem szeretnék zsidó lenni.

Punker

degenerator
ne vásárolj ott, ennyi. ha mégis ott veszed meg, hát ne kérd a józan emberek tanácsát.

Most fél óra ide-oda.: D

<#hehe>

DannyL
Mehet be a nap vicce topikba! 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

bardocz
Nehogyaszidd😊
Szerintem nincs olyan hely,ahol elõtted át tudják nézni,max egy frissen nyitott boltban,ahol te vagy az elsõ vevõ😊
Félóránál nem lehet több.

Háát, nem is úgy gondoltam, hogy otthagyom, hanem hamár annyi idejük van, akkor ott elõttem nézzék át a GB-t, és kész.