border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Itt speciel a te hsz-ed kapcsán mondtam dolgokat, de ne igazán pont rád vonatkozik amit írtam.
Seperc alatt utána lehet nézni, ki mit olvas és az orra alá is lehetne dörgölni mikor kijelenti "én a szar softair-t biza nem olvasom" (nem rád gondoltam Fox ügynök). Azokon nevetek akik miután kiborogatták a bilit, tüntetőleg kivonulnak, megsértődnek, drámáznak hetekig, aztán rejtett felhasználóként visszajönnek és igyan úgy olvassák a fórumot mint annak elötte (megfelelő jogosultsággal a rejtett felhasználó ténykedése is látható). Ha nagylétszámú játék van meghírdetve akkor még regelnek is, pedig elötte nagymellénnyel kijelentették, nekik nics szükségük a softiar-re, csinálnak maguknak másikat, és különben is.....
Vannak akik minden utálatuk ellenére a softair-en szervezik a játékaikat (vagy csak szeretnék, mint emlékezetes tündöklésű Seggler barátunk) mert ugye útáljuk, meg csupa gyökér van ott és úgy általánosságban irgum-burgum, de ugye más fórumokon a kutya sem jelentekzik, e-mailben msn-en meg nehéz épkézláb játékot összehozni, és ilyenkor persze jól jön a softair és annak vitán felül álló nagyfokú látogatotsága.Vagy csak egyszerűen feljönnek hirdetni a cuccaikat, mert azért jó ha százegy néhány embernél több olvassa a hirdetésüket.
Nekem lesülne a képemről a bőr!!! Én a hasonló esetekben egyszerűen intézem a dolgokat. Akit útálok, azt útálom reggel, délben, este és nem jutna eszembe "igénybe venni" csak mer' jól jön az a plusz létszám, meg ugyan nem pénzért szervezek játékot, de azért jó lenne 100-120 főnél zsebre rakni egy kis cash-t!
Egy szónak is száz a vége, a nagy "útálom a softiar-t" arcok között nagyon sok az álszent képmutató ember, nem kell mindenkinek szeretni, de ha már állást foglalunk valami avagy valaki mellet akkor legyen már bennünk gerinc és tartsunk ki mellette! Avagy ha még is változik a széljárás hát szivárogjunk vissza, de a kicsi szánkon lakat legyen egy darabig, és ne akarjunk az önbecsülésünk romjaira felhágva nagy igazságokat a világba kiáltani!