29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#17857 na akkor a szabályok:
flém = figyelmeztetés + törlés
folytatás = mennek a pontok
személyeskedés = ban (Hitman ez rád duplán vonatkozik!!! gondolom tudod miért) -
#17856 Edelényi tingli beszámoló.
van még 1 órátok kiélni magatokat, ha beérek suliba takarítani fogok, mert átléptetek 1 határt. -
#17855 Ejj paszmek,mint az ovoda :) -
Kurfürst #17854 Na, megint ment a válogatott észosztás, a szokásos résztvevőkkel.. -
#17853 Helyes, örülök hogy befogod a szád, így akaratodon kívül sikerült örömöt szerezned! És ez már nem is az első! Azt is tudtam értékelni, hogy otthagytad a softair-t, szimpatikus döntés volt a részedről! -
#17852 ez az a szint, amire én biz, nem mondok már semmit -
#17851 másrészről fél év alatt semmit, de tényleg semmit nem változtál Hitman, éppen az ilyenek miatt hagytam a softair-t, mint te, az sg-ből nem lesz második softair, ahol állandóan megy a rinyálás, meg a flame, nem kell ez ide
miért nem lehet egymás mellett békésen megférni?
én nem basztatlak a softair-en, te meg nem basztatsz az sg-n
ha meg szerinted a softair-ről távozásom menekülés volt, vagy mert páran nem értettetek egyet velem, és szaladtam anyucihoz, akkor nagyon nagyot tévedsz
egyszerüen se kedvem, se energiám a softaires baromságokhoz, olyan szinten, hogy sem itt az sg-n, sem az indexen nem akarok róla olvasni
most is túl sok időt pazaroltam már rád
és a többiek már megint mit olvasnak, rinyálást meg faszságokat -
#17849 gond nélkül leülök bárkivel egy sörre, np
akarsz látni életben? -
#17848 no erről beszéltem, a stílus, nem kell ez ide
egy szót nem szóltam hosszú ideig, de most már elég volt
menj szépen vissza a játszóteredre
megyek is
meg airsoftozni is
-
#17847 ",talán azért tisztelik egymást jobban ott az emberek,mint itt,mert itt jóval kisebb az esélye annak,hogy valakivel találkozz a fórumról"
Ezért mer pl. Mike megengedni magának túl sokat! A gép elött ülve, minden kis senkinek nagy a szája, egy játékon, élőben valószínű olyan pici lenne meg sem találnánk! -
#17846 Nem hozzád beszéltem, de te mégis beleszólsz bunkókám! Értem én hogy savanyú a szöllő, hiszen a tenyérbemászó stílusod miatt nem lettél a softairen nagyon népszerű és ki lettél kukázva a rákba! Menjél szépen lézerezni! -
#17845 Én nem tudom milyenek voltak ott a régi idők,de pl ami itt megy,ahhoz képest nagyon is kúltúrált,igaz nem olvasom az egészet,talán azért tisztelik egymást jobban ott az emberek,mint itt,mert itt jóval kisebb az esélye annak,hogy valakivel találkozz a fórumról,mint egy olyan helyen,ahonnan minden hétvégén összejöveteleket szerveznek. -
#17844 Hiába szar a softair,a tetülassú játékszervezésponthunál még mindig jobb a sebessége,és az átláthatósága miatt.Nekem nem az ottani emberekkel van a bajom(softair),hanem hogy el van baszarintva,és nem úgy tűnik,mint amit meg akarnak javítani.Bár mostanság nem sokat tolódik el a kép minden irányba,és hasonlók. -
MuldR #17843 Mar eppen majdnem kevertem a taslit. :)
Csak mert en nem mondtam, hogy nem olvasom, sot nekem a softairral es a "regi oregekkel" sincs bajom. Ellenkezoleg kimondottan jo a viszony mindenkivel. Csak nagyon rossz azt a sok anyazast olvasni. Regen olyan jo kis osszetarto banda volt az airsoftos tarsadalom. Tenyleg mindenki mindenkinek segitett, jokat jatszottunk, a rambo es terminator kifejezes ismeretlen volt.
Ma meg barhova beleolvasok, egymas torkanak szettepese van. Ezert olvasok olyat, ahol nincs ilyen. Bar ez sem igaz, mert a jatekszervezes is tele van mar anyazassal :(
A masik erdekesseg, hogy nekem az ellentabor meg harmadik tabor meg senkivel sincs bajom. Meg Dajkaval is kijottem!!!!
Lehet az a baj, hogy az airsoft a katonafanokat vonza, es belekerult a pakliba nehany minihitler? Nemtom.
Voltam szar palyan, nem megyek oda tobbet.
Voltam szar szervezesen, nem megyek oda tobbet.
Van par rambo/termi, megjegyeztem, maskor hosszabb, kemenyebb sorozatot kap.
Ilyen egyszeru.
Miert nem lehet normalisan osszetartva? Nem azt mondom, hogy "szeressuk egymast gyerekek" csak valami minimum tisztelet a masik ember fele. Nem anyazom le. Ha nem tetszik, nem foglalkozok vele.
Biztos valami idealista vagyok, de en nagyon sirom vissza a regi idoket. :( -
#17842 nem álszentség
egyszerüen csak nem fekete-fehér a világ számukra
de tudod mit Hitman tényleg oszd az észt ott, ne minket terhelj a softair-es problémáiddal, és örülnék, ha mások is leszoknának erről
az indexet is elleptétek, ott is csak azt olvasom, a softair így a softair, úgy, elfogadom, hogy egyeseknél ez központi téma, de itt az sg-n sokáig nem volt az, és ez az sg, nem a softair
amióta idejötettek azóta egymást anyázzátok felváltva -
#17841 hagyjuk már a softair-t!
miért erről, meg a vitátokról kell olvasnom már vagy egy hete?
beszéljétek meg ott -
#17840 Itt speciel a te hsz-ed kapcsán mondtam dolgokat, de ne igazán pont rád vonatkozik amit írtam.
Seperc alatt utána lehet nézni, ki mit olvas és az orra alá is lehetne dörgölni mikor kijelenti "én a szar softair-t biza nem olvasom" (nem rád gondoltam Fox ügynök). Azokon nevetek akik miután kiborogatták a bilit, tüntetőleg kivonulnak, megsértődnek, drámáznak hetekig, aztán rejtett felhasználóként visszajönnek és igyan úgy olvassák a fórumot mint annak elötte (megfelelő jogosultsággal a rejtett felhasználó ténykedése is látható). Ha nagylétszámú játék van meghírdetve akkor még regelnek is, pedig elötte nagymellénnyel kijelentették, nekik nics szükségük a softiar-re, csinálnak maguknak másikat, és különben is.....
Vannak akik minden utálatuk ellenére a softair-en szervezik a játékaikat (vagy csak szeretnék, mint emlékezetes tündöklésű Seggler barátunk) mert ugye útáljuk, meg csupa gyökér van ott és úgy általánosságban irgum-burgum, de ugye más fórumokon a kutya sem jelentekzik, e-mailben msn-en meg nehéz épkézláb játékot összehozni, és ilyenkor persze jól jön a softair és annak vitán felül álló nagyfokú látogatotsága.Vagy csak egyszerűen feljönnek hirdetni a cuccaikat, mert azért jó ha százegy néhány embernél több olvassa a hirdetésüket.
Nekem lesülne a képemről a bőr!!! Én a hasonló esetekben egyszerűen intézem a dolgokat. Akit útálok, azt útálom reggel, délben, este és nem jutna eszembe "igénybe venni" csak mer' jól jön az a plusz létszám, meg ugyan nem pénzért szervezek játékot, de azért jó lenne 100-120 főnél zsebre rakni egy kis cash-t!
Egy szónak is száz a vége, a nagy "útálom a softiar-t" arcok között nagyon sok az álszent képmutató ember, nem kell mindenkinek szeretni, de ha már állást foglalunk valami avagy valaki mellet akkor legyen már bennünk gerinc és tartsunk ki mellette! Avagy ha még is változik a széljárás hát szivárogjunk vissza, de a kicsi szánkon lakat legyen egy darabig, és ne akarjunk az önbecsülésünk romjaira felhágva nagy igazságokat a világba kiáltani! -
#17839 Nemtom, én rengeteg arra érdemes fórumot olvasok ...
Softair, kentaurteam, vadkanok és sakálok fóruma + a veszprémi srácokét, valamint amit találok ...
Ha egytopikban anyázás van, akkor skippelem egy időre ... emellett viszont mindenhol vannak jó dolgok ...
Csak meg kell tanulni olvasni a sorok között ...
szerk: ja meg ezt xD -
#17838 Régebben néztem minden topikot.De most már csak tényleg az említett topikokat nézem.Már a sniper,meg pisztoly topikot sem olvasom,játékszervezésnél bénye,néha máshova is bekukkantok,fegyvereknél cyma-n kívül már más márka nem érdekel,max bekukkantok,csak minden egyéb,meg megjelenéses,meg a tuning topikot.Trasher új betegsége nagyon durván néz ki :-) -
#17837 És egy rakás más topicot is olvasol!
Tehát olvasod a softair-t. Mit kell ezen szégyelni? Jah, hogy ez itt nem divat! Nos ez egy nagy baromság. Lehet fikázni, fújni rá, lehet útálni a nagy büdös igazság az hogy mindenki olvassa, aki kikukázódik és nagymellénnyel okoskodik az is visszaszivárog, és akárki akármit mond a nagy ellenlábasok is itt szerveznek, jelentkeznek játékra, mert eleddig nem sikerült senkinek jobbat csinálni.
Aztán ha félretesszük a divatos "útáljuk a softair-t" mentalitást azt kapjuk hogy ha be akarsz illeszkedni, be is fogsz! -
#17836 gúgli :D -
Zigdris #17835 Tudtok nekem mondani pesti airsoft boltokat? -
#17834 Jójó,nézem még friss megjelenést,meg minden egyéb aeget.És nagyritkán benézek máshova is. -
#17833 lemaradsz sok érdekes és nem árt tudni dologról. -
#17832 A hozzászólásaid nem ezt mutatják!!! -
#17831 Nabakker, meghalt az aksim:(
Király....
Kéne valaki aki megveszi: D -
#17830 Én cyma topik,tuning,meg adás-vétel,és néha benézek van-e bényén játék:) -
MuldR #17829 Pont az ilyen anyazos dolgok miatt szoktam le a softair olvasasrol. Mar csak az adas vetelt meg a jatekszervezest nezem onnan. :( -
#17828 Végjáték:
Egyre több beszéd szűrődik át a folyamatos horkolásokon, amik megadják az alaphangját a tábornak. Így felkapok száraz zoknit (amit eddig a nadrág zsebében melengettem, hogy ne legyen fagyos) gyakorlót és kimegyek a tábortűzhöz ahol már 10-15 ember próbál felolvadni az éjszakai mínusz 5-7 fokos fagyból. Kicsit még kómás mindenki de a hangulat jó sorban olvasztjuk ki a megfagyott ruhákat, páran eszegetünk, valaki próbál kávét, teát főzni. Deki a szlovén fő szervezők egyike úgy dönt legyen látványos és hangos az ébresztő. Így az időközben a táborba szállított aknavetőkból, családi méretű petárda segítségével próbál meg kilőni 1 üres kólás flakont. A fagyott vascső hegesztése nem bírja ki, megadja magát, majd ugyanígy jár a második cső is. A harmadikat már a tűz fölött kicsit olvasztják, és jóval kisebb tölteteket dob csak bele, a csövek látványos füstkarikákat eregetnek és a kb 10 robbanás vélhetőleg a másik tábort is felveri álmából.
Ezután az emberek összekapják magukat gyorsan, eszünk iszunk a felszereléseket rend bekapjuk és bár kicsit megtépázva de kimegyünk a reggeli eligazításra. Célunk az ellenség feltartóztatása nem juthatnak 1 átjárón, majd az ellentámadás. Különböző technikai gondok (fegyver törés, aksi, sátorban álló víz) rajunk már csak 3 fő így Rephyx-hez csapódva utolsónak hagyjuk el a tábort. A mezőn való átkelés után egy időre csatlakozunk 1 szlovén rajhoz amíg elérjük a MASH-t, majd a visszaálló pont közelségén felbuzdulva erőltetett menetben indulunk a már harcoló rajokat megsegíteni.
Ez sajnos csak kísérlet marad, megpróbálok fedezékbe rángatni egy sebesült szlovén játékost de egy orvlövész engem is megsoroz. A helyzet reménytelen nincs medic-ünk az ösvényről nem tudnak kirángatni. Így séta a visszaállóra,1030-kor respawn még 1,5 óra van hátra. Egy ösvény mentén heves tűzharc dúl, 3-an a Vadkanokhoz csapódunk. De pár perc után újabb fegyver merül le, így egyedül maradok a rajomból. Mivel én is már csak a tartalék fegyverrel harcolok hátul maradok segítek a medic-nek, húzgálom a sebesülteket hozzá futószalagon.
De a túlerővel szemben a végtelenségig nem tudunk kitartani. Szerencsére a teljes felmorzsolódás előtt levált minket egy külföldi csapat, így taktikai visszaállást hajtunk végre.
A rádiónkat folyamatosan zavarja valaki, így nehezen érjük el a kontingens többi egységét. De végül sikerül velük egyeztetnünk. Így átvágunk egy hatalmas víznyelőn, majd a túl oldalán csatlakozunk a Bulldog által vezetett vegyes rajhoz. Velük indulunk egy a jobb szárny felőli átkaroló, hátba támadó manőverre. A frontvonalban már teljes a káosz nincsenek rajok, szakaszok vagy kontingensek, csak a 2 oldal őrült fegyver ropogása. Felváltva rángatom fedezékbe a különböző nemzetek sebesült tagjait, hogy a medic-elés után folytatódhasson a roham. Kecsa angolul ösztökél mindenkit, Tomekk magyarul ordítva rohamoz vezetve a Vadkanokat. Egy aprócska tisztáson, amit 1 raj is lefoghatna 40-40 ember esik egymásnak. A hangulat leírhatatlan már senki nem tartalékol erőt vagy BB-t, a medic-ek sebesültől sebesülthöz cikáznak, mint a vízipókok egy napos délután.
A végső rohamnál 5-6 füst gránát fedezete mellett rohannak be az emberek a célterületre, és úgy szórják a BB-t mintha sose fogyna el. Megpróbálom még Rozsit kihúzni de mondja, hogy fölösleges már csak 1 perc van hátra. Az utolsó fél óra aktivitása tökéletes befejezése a játéknak, felhőtlen hangulatban battyogunk vissza a HQ-ra.
-
praksi #17827 ezt az emlegetett ÁASZ-t hol lehet elolvasni? -
#17826 Én csak reagáltam, nem én szólitottam meg elsőnek az urat. -
#17825 Ezt a skint már láttam valahol! -
#17824 "Azt meg nem nagyon kellene hangoztatni, hogy ki milyen játékszervező, mert a softair tele van játékszervezői ballaszttal!"
De ott minden játékszervező csinált már legalább valamikor rendes játékot !
"Van egy speciális kiegészítő szabályzata a softair.hu-n ami kimondja, hogy ha máshova kiírod a játékodat akkor a softair-re nem írhatod ki?"
Nincs. De emberileg szánalmas ha lehordanak egy fórumot mindennek, aztán visszatérnek ha mégis szükség van rá.
"Nincs, mint ahogy az sincs, hogy csak a masz szerint írhatsz ki játékot!"
Főoldal:
Magyar Airsoft Szabályzat (MASZ)
Ismerete nélkül a játékokon részvétel nem megengedett!
"A magyar airsoft közösség sokkal fejlettebb mint hinnéd, bár én nem vagyok nagy öreg mint te, de amióta játszom mindenhonnan csak azt hallom softair.hu fuj, csak az arcoskodás megy!
Ezért nem tudtok nagyon sok vidéki játékról!"
De mégsem elég bejutni oda csak avval ha valaki hangoztatja hogy utálják a softairen...
Sőt még egyesek meg is akarták szerezni ezt a "szar" fórumot !
"Tudom,hogy vannak vérPistikék, és hülyegyerekek, de a legnagyobb kárt ti okozzátok az AS közösségnek azzal, hogy csak a leoltás működik!"
És ennek a szörnyű bandának hála hogy nemzetközi szinten egyre több országban ismernek, és elismernek minket.
U.i.: Nemrég írtad hogy több mint 300 regelt van a fórumotokon. Most megnéztem és ezek szerint 80 fő már kérte is a törlését ? :D -
kvitya #17823 Szándékosan fejre lőni nem érdemes, több okból sem:
- technikai korlát:
nem elég pontosak hozzá az átlag fegyverek, így viszont jó eséllyel elhibázza az ember. A törzs jelentősen jobb célpont. Hatékonyabb arra lőni...
- humán tényező:
nem hiszem, h lenne olyan játékos, aki szándékosan veszélyeztetné mások bőrét... Persze, mindig lesz, aki rápróbál egy-egy fejesre, de a többség igen hamar kinövi. Mondjuk -szerencsére ritkán- van, amikor egy tenyérnyi lóg ki s bizony lőni kell. S ez a tenyérnyi jellemzően vagy fej vagy izület sajnos -
kvitya #17822 Lazuljatok kicsit..........
Csak arcoskodás és soha, senki nem segít senkinek..... ez aranyos, bár hazugság. Mindannyian tudjuk, h nem igaz, bár némelyeknek nem érdeke ezt kimondani. A pénz nagy úr, hiába..... De ha emberek szeretik ezt hinni, ám tegyék, mindenkinek van hely a nap alatt. Túl kell lépni & nem belemenni a vitába, csak azokkal, kik méltóak rá.
Alantas lényekkel nem érdemes, hisz besározza magát az ember s hiába szembesíti őket tényekkel, nem fogják fel, hisz nem fér kicsiny világukba.
Éppen ezért: peace. Majd az idő eldönti, ki hová jut s egyáltalán, jut-e bárhová is. Póriasabban: elválik a szar a víztől. :) -
#17821 hát ezt kicsit belőtték, vágatni kell bele plexit -
#17820 Mostmár jobb a helyzet, nappalos lettem, minden hétvégém "szabad" úgymond, de mikor páromnak is szabad a vasárnapja, akkor néha a közös program miatt elmarad a játék :)
Ilyen lesz holnap is ... Jó játékot Nektek! -
mstummer #17819 Kár hogy nemtudsz jönni.Nagyon komoly játék lesz holnap... Sebaj majd jössz legközelebb :) Azthiszem 26-án is lesz ott vmi. -
#17818 Az az igazság, hogy direkt fejre szvsz kevesen lőnek ... Az hogy le van írva plusszban, hogy NE , csak ha más lehetőség nincs, az sem baj ... de ez a tapasztalatlanságos rész amin vigyorogtam :)
Ráadásul ott a pont amit írtál ... Hogyan lehet megállapítani, hogy MIÉRT lőttem valakit buksin ... sehogy ... ez a gond vele, és problémára adhat okot ... De örömmel hallom hogy nem gáz ... mentem volna holnap, de sajna dolgom van :/ -
mstummer #17817 Igazad van. Szerintem is felesleges. Nekem egyértelmü hogy nem lövök szándékosan fejre, csak ha nincs más lehetőség. Bizonyos távoknál viszont simán előfordulhat hogy fejbelősz valakit holott testre céloztál.
Főleg azért felesleges mert ilyenből Császáron sose volt még probléma. Máshol lehet gondot okoz felfogni az embereknek...