Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guarder SP110-es rugónál erõsebb nem kell; azt meg bõven elbírja

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

az airsoftgun-os szervízrõl annyit: egy csapattársam leadta az ott vásárolt fegyverét javításra és tuningra; az lett az eredmény, hogy az alkatrészket nemes egyszerûséggel csak mellé adták, a Classic Army motor meg érdekes módon átalakult valami noname kínai motorrá.

bardocz
Nem bírja tuningot,márpedig ha rugós tuningra van csak pénz,akkor ez nem jön jól.
bardocz
Nekem is azt mondta egy barátom,de ha 200 ember azt állítja,hogy szar...
látom, és? :-)

Haver eddÍg is ott vásárolt, és aztmondja, hogy jó hely.

DannyL
3 éve voltam ott elõször és utoljára. Úgyhogy passz. Nowar, Keleti és 44-es Bázis is vállal szerintem átnézést.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

bardocz
Ott ne vegyél semmit,fõleg ne átcsomagolt cuccokat,amikkel már lehúznak egy tízessel.
bardocz
V2-es GB :S
Airsoftgun nál.

kérdés hogy hol veszed; a Nowarban emg a Keleti Frontban tudtommal vállalják az átnézést; a 44-esnél nem tudom most mi a helyzet

Akkor ha elmegyek megvanni, akkor mondhatom a boltosnak, hogy kapja szét, és nézze át?

DannyL
A kínai fegyvert muszály átnézetni újonnan, mert mint tudod a kínai munkaerõ nem a leg megbecsültebb a Föld nevû bolygón. Ezáltal gyakran silány az összeszerelés minõsége, még ha az anyagok amelyekbõl vannak jók is. Ha gyári állapotban járatot, az többet árthat mint amennyibe egy átnézés kerül. Kb. 3.000 Ft-ról beszélgetünk.

elviszed valakihez aki ért hozzá, és majd megcsinálják :-)

ahogy DannyL mondta, az új fegyvernél is szét kell szedni átnézni; nekem az egyik fegyveremben alig volt zsír, a másikban meg valami sárgásbarna trutyi volt 😊

Azt majd szépen sorjába. 😊
De eleinte szeretném normális állapotban használni.
Aztán ha majd nem tetszik valami, vagy nem jó, akkor szerelek .😊

DannyL
Szereléssel kezdeni a gyári fegyvernél fogsz, nem egy olyannál ami már át van nézve és használva is. Majd magadtól rájössz, ha most nem hiszed el. 😊

Ehh, pont errõl beszélek, hogy nem akarok szerelésel kezdeni.És nem tetszik a kivûlre hergelt aksi.
Na mind1, majd meglátjuk.

DannyL
Jaja Boyi messze a legjobb full fém M4/M16 kínaiban.

az egy márka 😊
pont van egy eladó a softair-en

Eladó egy Boyi M4A1 fegver. Kimondattan C.Q.B. harcászathoz.
- gearbox: fém ver.2-es GB, fém csapágyazás, fém rugóvezetõ, alap rugó (350-360 fps), Hop Up gumi csere SZÜKSÉGES.
- fém 300-as HiCap tár
- 8.4V 1200 mAh akku (AK-ból, de nagy, úgyhogy kívülre kell helyezni)
- full fém szereléksín
A fegyver 80%-a fém.
Harcedzett, ezért kopások, leverõdések vannak rajta, de a GB folyamatosan karban van tartva!!!
Eladás oka: nagy akku kell a másik fegyverembe és egy új bakancs

Kérésre képet tudok küldeni a fegyverrõl. PM-et ne írjatok, ezen a címen elértek: [email protected]

Irányár: 25 e Ft!

?

Boyi

Ok.

Tudtok valami FÉM m4/m16 ost ajánlani ÚJAT ami max 40k pénz?<#smile>

DannyL
Ebbõl akkor 10.000 Ft a doboza. 😉 Nézelõdj máshol és nem húznak le.

nézz körül a softair.hu-n a használt fegyverek között; jóval kevesebbért olyat tudsz venni, amelyeket már átnéztek, esetleg tuningoltak is!

ha nincs olyan ami tetszene; akkor 44-es bázis, Keleti Front (Déli Front), Nowar.

az elõbbi boltot (amelynek a nevét nem mondom ki :-) ) kerüld el!

Punker
ez 1 átcsomagolt JG!!! veszprémi oldalon találsz róla cikket a reális ára max 30 ezer pénz!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Jah, az ár lemaradt.39k

Na, ballagási kessbõl úgynézki veszek airsoftot, egy tisztességeset.
És szereteném tõletek megkérdezni, hogy kezdõfegyvernek ezt érdemes e megvenni?:

Colt M16 A3

* Típus: Colt M16 A3
* Mûködési elv: Elektromos; (AEG)
* Lövedék kezdõsebessége:
330 fps (0.20 g-os lõszerrel)
* Tárkapacitás: 300 db BB golyó
* Kaliber: 6 mm BB golyó
* Anyaga: ABS: markolatok, tus, és a tok
FÉM: minden más
* Gearbox: FÉM
* Hop-Up: igen, állítható
* Méretarány: 1:1
* Hossz: 980 mm
* Tömege: 2980 g

Tartozékok:

* A fegyver
* tár
* Akku (8.4v 1100mAh)
* Akkutöltõ
* Tisztítópálca

Adam II
AIRSOFT ELADÓ !!!!

Teljesen fém GBB KJ Works Beretta 92G Elite eladó!
Alig használt ,jó állapotban ,összes kellékkel eredeti dobozában.

Irányár.: 32 000 Ft.
Érd.: 06 20 226 4280

bardocz
Van aki a horvát mellény hátsó zsebébe bele tud nyúlni,meg fel tudja tépni a tépõzárat amikor rajtavan?Enyémen olyan bivaly a tépõzár,hogy 2 kézzel is alig megy😄
DannyL
Engem kifejezetten zavart mikor a combomra volt kötve a pisztolytok. Úgyhogy most övön hordom és így jobb.

ilyet lehet kapni vhol?segítsen valaki😄
DannyL
😊

Mike at home
jó, akkor nem ilyet akarok

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

DannyL
üldözési Mike 😊))

DannyL
Mit nem értesz? 😊

Ansmann AC48. A tökgyalut meg azért írtam, mert ennél egyszerûbb, de mûködõ töltõ kevés van. Természetesen ezért a pénzért nem automata, csak egy mezei pöts. 😉 De én szeretem. TE nem ilyet akarsz! 😊))

Mike at home
hasznos információ volt, tényleg, kössz szépen

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

DannyL
Az éjszakai még megy, de arra már nem tudtam maradni. Meg semmi éjszakai felszerelésem nincs úgyhogy nem is akartam. Többiek még kint vannak.

Punker
már vége???

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
Uhh ez a mai Sniper Valley kurva durva volt. Iszonyat kevés kontakt, annál több gyaloglás. Asszem a GPS szerint 11km-t mentünk a dzsindzsában, hegynek fel meg le. Kurvára elfáradtam. 😊

tévedés, a kézilabdához akartam, bocsi!
?

na megvan a csoport a Vb-re: Franciország, Szlovákia, Románia, Ausztrália + Dél-illetve Középamerika egyik cspaata! Ideális, csak el ne bizzák magukat a fiúk!
mostani vizsgaidõszakra megvettem a Rainbow 6: Lockdown-t; de annyira gagyi volt, hogy a SWAT 4-re visszatértem (elõzõ vizsgaidõszak Rulz 😄)

DannyL
Ansmann tökgyalu. 😄

Punker
alap fegyverrõl beszéltem és tuning nélkül bírja bõven a tûzváltó.

DummyBoy
Mondjuk a 9-ik századot én is többször láttam 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

SG rock
Nem veszem sértésnek de lásd vannak kivételek pl. Punker<#vigyor0>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

degenerator
3 napja vettem egy könyvet, nagy katonai baklövések a címe. hogy mennyi embernek kellett meghalnia északi részrõl, míg lincoln végre a megfelelõ embert rakta a megfelelõ pozícióba.

és mennyire primitívek voltak az akkori taktikák..

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
sose szerettem az amerikai filmeket. mindig az aktuális ellenség a világ leggonoszabb embere...ehh....

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
tûzváltó....