border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• sgmbulldog
    "Azt meg nem nagyon kellene hangoztatni, hogy ki milyen játékszervező, mert a softair tele van játékszervezői ballaszttal!"

De ott minden játékszervező csinált már legalább valamikor rendes játékot !

"Van egy speciális kiegészítő szabályzata a softair.hu-n ami kimondja, hogy ha máshova kiírod a játékodat akkor a softair-re nem írhatod ki?"

Nincs. De emberileg szánalmas ha lehordanak egy fórumot mindennek, aztán visszatérnek ha mégis szükség van rá.

"Nincs, mint ahogy az sincs, hogy csak a masz szerint írhatsz ki játékot!"

Főoldal:
    Magyar Airsoft Szabályzat (MASZ)
    Ismerete nélkül a játékokon részvétel nem megengedett!

"A magyar airsoft közösség sokkal fejlettebb mint hinnéd, bár én nem vagyok nagy öreg mint te, de amióta játszom mindenhonnan csak azt hallom softair.hu fuj, csak az arcoskodás megy!
    Ezért nem tudtok nagyon sok vidéki játékról!"

De mégsem elég bejutni oda csak avval ha valaki hangoztatja hogy utálják a softairen...
    Sőt még egyesek meg is akarták szerezni ezt a "szar" fórumot !

"Tudom,hogy vannak vérPistikék, és hülyegyerekek, de a legnagyobb kárt ti okozzátok az AS közösségnek azzal, hogy csak a leoltás működik!"

És ennek a szörnyű bandának hála hogy nemzetközi szinten egyre több országban ismernek, és elismernek minket.

U.i.: Nemrég írtad hogy több mint 300 regelt van a fórumotokon. Most megnéztem és ezek szerint 80 fő már kérte is a törlését ? :D