border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Cyrus A Csótány
    Szia bulldog!

Nos, senki nem mondta, hogy a nevesebb játékszervezők csinálták az oldalt! Ezt ki alította???
    Szerintem tudod ki csinálta és miért!
    Azt meg nem nagyon kellene hangoztatni, hogy ki milyen játékszervező, mert a softair tele van játékszervezői ballaszttal!
    Soroljam a neveket??? Elég, ha annyit írok 15-ből 8 akik nem szerveznek játékot csak vannak!
    Van egy speciális kiegészítő szabályzata a softair.hu-n ami kimondja, hogy ha máshova kiírod a játékodat akkor a softair-re nem írhatod ki?
    Nincs, mint ahogy az sincs, hogy csak a masz szerint írhatsz ki játékot!

www.jatekszervezes.hu E.D.A.T. Szerintem ők arrafelé a legnagyobb szervezők, havi két, száz + fő-s játékot szerveznek, a Császári pályán! / El-Santo /
    A magyar airsoft közösség sokkal fejlettebb mint hinnéd, bár én nem vagyok nagy öreg mint te, de amióta játszom mindenhonnan csak azt hallom softair.hu fuj, csak az arcoskodás megy!
    Ezért nem tudtok nagyon sok vidéki játékról!
    Tudom,hogy vannak vérPistikék, és hülyegyerekek, de a legnagyobb kárt ti okozzátok az AS közösségnek azzal, hogy csak a leoltás működik!
    Azzal is tisztában vagyok,fárasztó, ha 1001 x re is el kell mondani a választ arra amit már 1000 x megkérdeztek, de ha nem teszi meg senki akkor, lesz az amitől féltek, hogy megjelenik a híradóban VÉR PISTIKE akinek VÉR GIZIKE kilőtte a szemét mert senki nem mondta, hogy ez micsoda mit csinál és egyébként is!