Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Az tuti xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Inokatsu jol fog jarni 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Mike
ha én nyerek, mindannyian kívánhattok valamit <#smile>

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Nekem a sved ruha tetszik nagyon. Majd 1x ha nyerek a lotton, lesz olyanom is 😊

Mike
mid van 2k-ért?

dragon11
Aha értem htx.Te is swatozol?😄

Punker
hát mire annyi pénzt összeszedek tuti 90 kiló körül leszek 😊
amúgy meg van biztos nagy méret ott is vannak nagydarab szumós figurák 😄
a vicc az hogy BW ruhából is nehéz kapni 110 kiló fölötti 2 méteres ruhákat, pedig Hans-ék nem feltétlenül kisnövésû emberkék 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Es szerinted van a te meretedben?😊

Punker
M16-ból csak a VN elfogadható a többit nem szeretem 😄
M4-et meg utálom.

egyszer elborul az agyam megpróbálok szerezni jelenlegi japán ruhát, szerintem zseniális 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

A felszerelesem 90-2000 kozotti 😊)
M16A2+PASGT melleny+PASGT sisak+LBE in woodland. En pont ezt az idoszakot szeretem a legjobban.
Neszojjale! 😊

II VHhoz csak nemet felszerelesem van. Gondolkoztam US szerkon de soha nem lesz ra felesleges 100 000-em.

Punker
ja nem úgy értettem, játékon nekem mindegy kék vagy piros, ha jó a játék elmegyek én bantuharcosnak is 😄

egyszerûen a modern amcsi cuccokat fõleg 90-00 között nem komálom, az azelõtti 200 év az jöhet függetlenségi háborútól panamáig 😄

de a legjobban 42-45 közötti csendes-óceáni hadszíntért szeretem (meghalsz tengerészt félévente kiolvasom újra és újra) de az ilyen szomália stb ez valahogy hidegen hagy

Na igen, ilyen mindenkitgyulolo embereknek magyar gyakorloban kellene rohangalni. Baaar, multicam jo, mert US nel nincs rendszeresitve, csak a lengyeleknel. Ok meg ugye nagy barati nemzet 😊

Punker
mondom ezt a full Multicam ruhámmal <#banplz>

Punker
nem szeretem a modern amcsi dolgokat, a 9. Századot 3x láttam pedig a ruszkiknál jobban csak a franciákat meg a környezõ népeket rühellem<#nyes>

Looser!
Bestever alapmu!
😊

Punker
én, elejétõl végéig sose néztem még meg, vagy az elejét vagy a végét vagy a közepét láttam, sose fogott meg annyira hogy végig nézzem egyben.....

Kelly hõsei na azt bármikor vagy 50x tuti láttam 😄

VRSDM
nem bántás, de szerinted van itt olyan aki nem látta végtelenszer, nem tudja fejbõl a szövegeket, és jeleneteket, pozíciókat, neveket, ruhákat, fegyvereket... így a zene sem kivétel 😊

u dont have to listen anybody else but me

SG rock
Ezt csak ugy beraktam, hátha tetszeni fog vkinek 😊.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Ööö... én 2 éve 9,6-os töltõvel töltöm a 8,4es aksijaimat.. semmi bajuk.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

eddig mindenki akksijával jó volt, szerintem a gagyi kínai falitöltõ volt szar, és az tette gajra az akksimat :S

tényleg, ha már falitöltõ: ha egy 8.4 V-os akksit egy 9 V-os töltõvel töltök, okoz-e valami károsodást? mert ugye terhelés nélkül jóval 9 V fölött van a kapocsfeszültség...

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

DannyL
Nekem 2e és tök király. 😄

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
az ár nem minden nekem is 17 ezer volt mégis szar gyárilag.....

mármint az Imax? jónak kellene lennie, 25 rongyért 😄
(ma is vettem egy hyperion-t az egyik srácnak)

Punker
a töltõ jó?

DannyL
A megoldást úgy hívják SANYO RC. 😉

nekem van az 1500-ös gyári meg egy 2400-es Conrad-os; az elõbbi jelenleg tud kb 300 mAh-át, a másik meg külön agyrém: feltettük egy intelligens töltõre (IMAX B6), elsõ töltés után 1400 mAh-át jelzett; ekkor felraktuk egy hármas feltölt-lemerít ciklusra; azóta csak 1000 mAh környékén teljesít...

szal herótom van a merítésektõl meg a formázásoktól; a kis 1100-as NiMH-nak bezzeg semmi baja. valszeg veszek egy 500 Ft-os mechanikus idõzítõt a hidrides akksikhoz, és ennyi. <#gonosz2>

DannyL
Nekem SANYO 2400mAh NiCD 8.4V-os akksim van. Az SP140-es M14-emet télen egész nap húzta. Igaz, hogy több odafigyelést igényel, de ugyanezt NiMh-s akksi olyan 3600mAh-nál képes teljesíteni.

Kisütésnél figyelni kell a NiCD-t nehogy túlmerítsd, mert azt nagyon nem hálálja meg, viszont cserébe addig hagyhatod a töltõn amíg akarod, mert túltöltésre nem érzékeny.

Nekem ez volt a fontosabb, mert így nem kell automata töltõt vennem.

Kinek a pap, kinek a papné. 😊

Punker
nekem olyan nem volt nem is lesz, GP NiMH-ek beváltak.

bardocz
Hét az nekem mesze lenne vonattal+ vonatjegy is drága:S
thx, akkor valszeg ilyet veszek (az összes NiCD akksim sorra megdöglött, pedig az összeset kisütöttem, formáztam, anyámkínját csináltam vele..)

Punker
szerintem az átmegy, nekem 100+ $ -os csomagom is átjött és 1 db aksi nem túl nagy csomag.

végülis 38 USD az olyan 5700 Ft körül van, ha erre rájön 20% ÁFA meg 5 % vám, még akkor is olyan 7K körül leszek. GP-t gondolom itthon nem kapok ennyiért ?

Punker
bekerül de hogy fizetsz vagy vámmentes pecsétet kapsz az teljesen kiszámíthatatlan.

arra gondoltam, hogy az akksi túl sokáig utazik, és valami károsodás érheti; de már válaszoltál :-)

vámosokhoz be szokott kerülni a cucc?

Mersant
milyen buktatora gondolsz? mi is rendeltunk mar onnan, es se a behozatallal se az akksival nem volt gaz. GP egyik legjobb.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Kecskemét :-P

az akksira nem tud mondani senki semmit? :S

bardocz
Hovahova?😄
Mersant
mar megy rendesen az oldal

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

lejössz hozzánk játszani :-)

Mike
otthon maradsz 😊

Mersant
rakeresel google-ban, es klikkelsz egyet a "tarolt valtozat"-ra

Mike
én is lassan kikötöm a vinyó visszajelzõ kék ledjét, mert idegesít

bardocz
Softair-en most komoly,hogy nincs kiírva egy játék sem :S Honnan tudjam így,hogy hova megyek hétvégén?:S Mert már kéne valami játék.
Szia,

részemrõl mindig enyhe feszülésig húztam a csõre, majd ellenõriztem, a hopup összerakása után, h véletlenül sem mozdult-e el illetve h nem-e gyûrõdött fel.
Sziasztok!
nem tudja valaki hogy ennek a peremnek lazának kell lennie a csõ végén
vagy vagy feszesen a csõ végéhez kell feszülnie?

vagy tud valaki valami vizuális hopup csere segédletet?
(mert nem telálok sajna)

DummyBoy
Nono ... 2 dologban nem értek veled egyet ... pisztoly mint látványelem ... CQB-n sokkal eredményesebben lehet vele (és most a fílinget nem vesszük ...) nyomulni, nem kell a pisztolyt temetni ...

Igaz hogy most már van egy rakás CQB-ra kihegyezett AEG és a párfilléres kategóriában is kapható sok, attól a pisztoly igenis komoly ellenfél tud lenni, fõleg ha tudja valaki használni ...

A másik meg a minõségi PC cucc ... Ez olyan minta kínai vs nemkínai, azzal a külünbséggel, hogy mind a kettõ kínai 😄
Nekem anno az Innovatek víz egy CM Stacker házban csücsült ... mai napig visszasírom ... Az a ház volt a világ legjobbabb vityillója, mind szellõzés, mind praktikum, mindg pakolhatóság szempontából ... elõtte volt Thermaltake is, azt meg az ötletessége miatt szerettem ...

Lehet jó egy Codegány is, de qrvára nyomába sem ér pár komolyabbnak ...
A telenyomom passzívhûtéssel dolgot pedig megnézném a régi albérletemben, ahol alsó hangon stabil 35 fok van nyaranta ... oda kellett a víz ...

Kinek mi kell ...

Mondjuk én szeretem a Deer-t is ... de max pöribe vagy sülten, áfonyamártással (fléééém on xD)

Hú vazz megint mirõl maradtam le!

Na, hogy egy kicsit bepótoljam, a GBB-es pisztoly tényleg jópofa, más kérdés hogy a pisztolyt mint olyat max. mint látványelemet tudom értékelni az AS-ben.

Mi volt még? Ja igen, vízhûtés meg termálték ház. Hát szerintem fasság, túlárazott, amelyiket láttam az árához képest csíricsáré fröccsentett gagyerák volt, de hát ízlések és pofonok amelett meg ami pénzt megkeresel azt arra költöd amire tetszik, más meg ne pofázzon bele nemigaz? <#wave> Én happy vagyok a ócó kis Deer házammal, amit viszont tele nyomtam passzív hûtéssel és kellõen csöndes, nem zörög. Mást nem akarok tõle, ha lenne benne kék led én biza kiszerelném. Mondom ízlések és pofonok, csak gondoltam lefikázom Punker házát hátha lesz még 1 oldal flém. <#mf1>

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

DummyBoy
Hmmm ... dicsak-dicsak ...

Kings Arms chicom chestrig ...

Kiváncsi leszek az árára ... flecktarnon 15 font az eredeti 😊

jó, akkor módosítsuk "kinek-hosszabb-a-fegyvercsöve" versenyre (bár a feministák úgyis kikérik maguknak a fallikus szimbólum miatt 😄 )

Õhmmm..... volt olyan csajod, aki mankót használt a pöcsméret versenyen? Eléggé bizarrnak hangzik.....h elindulhatott egyáltalán... v she-male volt esetleg? 😄