border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    na az első adag:

Rjavi Ris 5 - Szlovénia

Időpont: 2008.10.03-05.
    Helyszín: Postojna, Szlovénia (Poèek katonai kiképzőterep)

A Szlovén nemzetközi játékról először tavaly ősszel hallottam Red Legion-os cimboráinktól, már akkor azt mondtam, ha tehetem idén kijutok én is. Majd idén július elején jött a hír Trasher-től, hogy benne lehet a csapat a kiutazó Magyar kontingensben. Sajnos 1-2 dolog közbe szólt a többieknek így ők nem tudtak jönni, de én elkezdtem összeszedegetni a felszerelést és kicsit rákészülni az itthoni átlagtól eltérő hegyvidék miatti nagyobb megterhelésre.
    Péntek reggel 0600 körül start Egerből cél a főváros ahol átszállok TáDé-ba és a Red Legion-nal folytatom az utat Szlovénia felé. Még 1 km-t se megyünk az M7-esen mikor kivillog egy rendőr, megállunk B@zs@ kiszáll, a közeget kicsit összezavarja hogy a zöld autóból egy egyenruhás ember száll ki, pár másodperc gondolkodás után int hogy menjünk tovább. Jó 500 km-es út áll előttünk átlag 85-tel haladva, de így legalább látjuk a tájat. Hiszen utazni mindig tanulság! Este 2000 körül érünk Postojna-ba esik az eső sötét van és fogalmunk nincs most merre.
    Egy-két telefon és kör után végre megtaláljuk az első pályát jelző kis A4-es táblát (nem vitték túlzásba) Megállunk a SafeZone-ban ami annyira nem is tűnik biztonságosnak kb 5 -10 másodpercenként robbannak a petárdák. Rövid tanácskozás a már helyszínen lévő magyarokkal majd irány a regisztrációs sátor ott is körbe köszönünk, majd Kecsa vezetésével felmegyünk a HQ-ra, TáDé-nak nem árt ha párszor meglövik jó lesz fedezéknek felkiálltással.
    Az eső 5 percre eláll majd 10 percig újra szakad folyamatosan így kissé átázunk amíg feliratkozunk a játékra, lekronózzák a fegyvereket és sorban állunk a vacsoráért, ez az egész egy jó 50 férőhelyes sátorban történik, egyik végén az étel osztás másik végén a regisztráció. Középen az étkező, iszogató játékosok nemzetközi egyvelege. Mi csak szolidan beszélgetünk Rephyx elmond még 1-2 dolgot mire is számítsunk, majd 2300 körül indulunk fel a táborba aludni. Kis pakolászás még az esőben majd aludni térünk az autóban.

Folyt köv...