Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kutyát nem érdekel, h mivel játszol (amíg mutterod nem szól Rád, h ne kend össze a falat....<#nevetes1>#nevetes1>)
Elmondtam, h miért olyan cuccot vásároltam, amilyet és példát hoztam rá. Ha ezzel segítek bárkinek is, akkor jó, ha nem, nos az sem izgat.
A véleményem változatlanul az, h inkább minõséget vásárolok, ha módomban áll - ha nem áll módomban, akkor inkább kivárok. Ha ettõl sznob vagyok a szemedben, nos vállalom. Ha ettõl Neked jobb....
Ami illuzió romboló pisztoly témában, azok az AEP-ek (igen, gyártótól függetlenül) és a NBB gázos pisztolyok (szintén gyártótól függetlenül). A GBB pisztolyok sokkal nagyobb élményt adnak a játékhoz - sztem.
S most lehet fikázni.......
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Mi lesz így az AS-el? <#hehe>#hehe>
nem azért, de ez a kínai - nem kínai vita kezd már unalmas lenni; ennyi erõvel lehetne "kinek-nagyobb-a-pöcse" versenyt tartani...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
3 hete akarok nekiállni, de egyszerûen nem merem bántani szegényt 😊 Félek hogy elbaszom (Nem mintha akkor nem lenne egyszerû, csak újrafesteni, de hát ez az én baromságom ...)
Viszont kínai, nemkínai dologra ... ha most Ino vagy VFC AK-m lenne akkor tuti nem filóznék azon hogy öregítsem-e ... otthon figyelne a vitrinben 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nekem jelenleg van egy cyma glockom, aki szerint ez szar, az bekaphatja <#hehe>#hehe>
Mike:
" Hé! Hé! Hé! Öreg harcos! Ne feszíts túl az íjadat!
Hé! Hé! Hé! A kõszíved megszakad.
Lazítani! Próbálj meg lazítani!
Nem gyõzlek tanítani, hogyan csináld..."
<#eplus2>#eplus2>
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
De ez ugye csak a gearbox rész. Aztán ott van az egyedi sorozatszám, meg a nem gyenge mûanyag megmunkálás, amiben azért nem kell szakértõnek lenni, hogy észrevedd a különbséget a kettõ között.
Van aki erre nem érzékeny (WD) 😊 és van aki igen (ÉN). 😉
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
akkor újra: ettõl nem vagy sznob Punker, csak ha elmész a procihûtés topikba, és leszólod azokat akiknek nincs olyan mint neked, mert minden más szar
de tudod mit, nem is abba a topikba, mert oda éppolyan "örültek" járnak mint te hanem mondjuk egy általános alaplap vagy proci topikba, ahová az 5k-s hûtõs átlagnép jár
Sznobság az lenne, ha a JG sokkal jobb lenne mint a TM és én mégis TM-el játszanék. Szóval ez nem sznobság hanem a minõség diadala. 😄
És részemrõl maximálisan kikérem magamnak, hogy bárkit is lenéznék a kínai fegyvere miatt. Sosem ítélnék meg senkit sem a pénztárcája alapján. Meg van aki nem is azért tart kínai mert nem tudná megvenni a drágábbat, hanem mert szeret kipróbálni mindent. Ezt egy kínainál még meg lehet tenni anyagi csõd nélkül.
ergo, én is tudom kedves Punker, hogy mi a minõség
de ez nem jelenti azt, hogy minden téren a legjobb minõséget szándékozom megvenni
kompromisszumot kötök
akár egy porszívó akár AS területen
de bocsánat, azt már nehezen tûröm, hogy emiatt leszóljanak
nem mindeki AS örült ebben a topikban
ez a bajom a softair-rel is
ott az autós topik
miért nem irok oda? mert náluk nem autó az ami nincs 1000 lóerõ
átlagembernek - mint nekem - ilyen minek
nem attól jó az AS, hogy milyen fegyverem, milyen tunningom van
számomra ezek nem fontosak
nem az zavar, ha más számára ez fotnos, legyen, nem az zavar, ha más milliókat költ kocsira/pc-re/AS-re
az zavar ha emiatt leszól/lenéz másokat
és a pláne az egészben, hogy az egész onnan indultt, hogy a kinai glock milyen gáz
nem gáz
nekem éppen jó
ha majd nem lesz jó, vezsek mást
ennyi
ha ezt a jelenlévõk képtelenek elfogadni, akkor nem tudok mit csinálni
volt számomra, mint az AEG háború. Kedvenc játékaim, mikor mindenki
AEG, én meg két pisztolyka 😊 A lényeg, hogy jó nehéz legyen, egybõl
jön a joyride, igen, én erre verem 😊)))))
volt nekem 2 kínai csúzlim cyma 23 mûanyag gear, és well M4, aztán vettem a CA-t 2006 decemberében és nekem azzal soha semmi gondom nem volt, most is van 2 kínai mellette galaxy és DE de kétlem hogy valaha olyan megbízható lesz, igazából én még nem láttam olyan kínait ami bírt volna olyan igénybevételt mint amit tõlem a CA kap kapott
ha azt mondják sznob vagyok az 50k-s Zalman víztornyommal vagy 35k TT tornyommal akkor lehet vagy egyszerûen csak ezt szeretem és tetszik, más meg minden hétvégén elzüllik x ezer pénzt ugyanaz.....