Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te Mike, akarsz róla beszélni? <#wow2> Nem akartam felizgatni a kisebbségi komplexusod, hidd el.....

Kutyát nem érdekel, h mivel játszol (amíg mutterod nem szól Rád, h ne kend össze a falat....<#nevetes1>)
Elmondtam, h miért olyan cuccot vásároltam, amilyet és példát hoztam rá. Ha ezzel segítek bárkinek is, akkor jó, ha nem, nos az sem izgat.

A véleményem változatlanul az, h inkább minõséget vásárolok, ha módomban áll - ha nem áll módomban, akkor inkább kivárok. Ha ettõl sznob vagyok a szemedben, nos vállalom. Ha ettõl Neked jobb....

Ami illuzió romboló pisztoly témában, azok az AEP-ek (igen, gyártótól függetlenül) és a NBB gázos pisztolyok (szintén gyártótól függetlenül). A GBB pisztolyok sokkal nagyobb élményt adnak a játékhoz - sztem.

S most lehet fikázni.......
DummyBoy
Na ja, de a "kinek-nagyobb-a-pöcse" versenyben bizony azért egy kis hendikeppel indulnak ... <#miaz> (Személyes tapasztalataimat alapul véve offkorz <#eplus2> )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

technikai kérdés: szeretnék rendelni egy ilyen akksit, kérdés az, hogy érdemes-e, esetleg van-e valami buktatója?

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

túrót rekesztjük ki; tele van az internet Hello Kitty -s fegyverekkel 😄

bocs, az autentikusságnak ára van 😄

ácsi, a verseny közben Inokatsu katalógus nézegetése tilos 😛

Azt siman nyernem 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

DummyBoy
<#wow1> <#rinya>

DummyBoy
Persze, aztán jönne valami jány, és leüvöltené a hajunkat, hogy mekkora hímsoviniszta bagázs vagyunk akik kirekesztik a nõket, stb <#idiota>

Mi lesz így az AS-el? <#hehe>

savat neki, aztán ami maradt, azt a gyalugéppel ! <#eplus2>

én már hoztam egy kiló sósmogyit, az EB le van sz.rva 😄

nem azért, de ez a kínai - nem kínai vita kezd már unalmas lenni; ennyi erõvel lehetne "kinek-nagyobb-a-pöcse" versenyt tartani...

Punker
csak Mike nyerhet de aztán karácsonyig semmi 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DummyBoy
Ja, az AK-ban az a szép ha használt ... szóltak is a múltkor hogy Irinka túl "steril" ...

3 hete akarok nekiállni, de egyszerûen nem merem bántani szegényt 😊 Félek hogy elbaszom (Nem mintha akkor nem lenne egyszerû, csak újrafesteni, de hát ez az én baromságom ...)

Viszont kínai, nemkínai dologra ... ha most Ino vagy VFC AK-m lenne akkor tuti nem filóznék azon hogy öregítsem-e ... otthon figyelne a vitrinben 😊

bardocz
Én 😄
DummyBoy
Jó ez a sznob-nemsznob vita <#idiota> Ki áll nyerésre? <#confused> <#hehe>

Mike at home
szerintem a rozsda az AK-n autentikus

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

DannyL
Amúgy nem biztos hogy maga a tár a szar. Szerintem gagyi gimu szimeringekkel szerelnek nagyon sok gbb tárat és amitt szarok. Venni kell az O-Ring kft-nél -40 fokos O gyûrûket és azok nem finganak ki a gáztól. Én most cseréltem le az összeset a gbb táramban.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Nekem berettám van USP szerintem randa. 😊

DannyL
Vagy csak magasan fejlett a szépérzékem. Nézõpont kérdése. 😊

Punker
USP-bõl a gázosra mindre panaszkodnak szarok a tárak 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
Nekem is volt. Hibátlanul mûködött. Csak a feeling miatt vettem GBB Berettát, mert imádom amikor baromi nagyokat csattan egy kis szobában CQB közben. A Glock meg szúnyog hangokat adott ki. Mondjuk télen jöttem rá amikor meghalt a GBB, hogy kár volt eladni. 😊

Mike at home
1-es sorszám a tied 😄

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nalátod, mégiscsak sznob vagy 😊

Punker
pedig szar az USP jobb 😄

Mike at home
na jó, lépjünk túl ezen
nekem jelenleg van egy cyma glockom, aki szerint ez szar, az bekaphatja <#hehe>

bardocz
Jaja😄
bardocz
De a rozsdafolt csak kicsi ám 😊
Punker
csak hogy ne neked kelljen bajlódni vele 😄

bardocz
Ezeknél is csak a belsõségre gondoltam :-) Engem nem érdekel kinek milye van,úgyhogy engem aztán nem lehet megbántani ilyenekkel.
DannyL
Na pl. én ettõl meghülyülnék. 😊))

bardocz
Elsõnek engem is csak a belsõség érdekel :-) Külseje enyémnek is néhol csúnyácska,pl elöl a markolatnál fennt szélesebb,mint alul,de engem nem zavar😊 Viszont a csuang lee bácsi rakott rá alapból rozsdát,ez kedves tõle:-)
Punker
ilyen tucat sz@rokkal nem foglalkozunk 😄

DannyL
Azért nem akarok ebbe belemenni, mert nem tisztem eldönteni kinek mi a fontos és mi szerint rangsorol.Lehet hogy a te értékrendszeredben teljesen más az érték mint nálam. Tök felesleges ebbe belemenni, nem lehet konszenzusra jutni.

Mike at home
ez már inkább afféle démonom 😄

Mersant
nem vagy egyedul...eloszor azt hittem rosz napja van, de mar 1 jo idelye mindenkinek nekiugrik....

Mike:

" Hé! Hé! Hé! Öreg harcos! Ne feszíts túl az íjadat!
Hé! Hé! Hé! A kõszíved megszakad.
Lazítani! Próbálj meg lazítani!
Nem gyõzlek tanítani, hogyan csináld..."

<#eplus2>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

DannyL
Mert sznob vagyok! <#vigyor1> Egyébként nem jobb, csak kevesebb dolgot kellett volna cserélni benne mint a TM-ben kellett a DMR tune miatt.

De ez ugye csak a gearbox rész. Aztán ott van az egyedi sorozatszám, meg a nem gyenge mûanyag megmunkálás, amiben azért nem kell szakértõnek lenni, hogy észrevedd a különbséget a kettõ között.

Van aki erre nem érzékeny (WD) 😊 és van aki igen (ÉN). 😉

Punker
hm 3 TM M14 1 TM socom és egy Cyma Socom ismerete alapján baromság az hogy jobb a cyma, jó lesz ha ráköltesz még X+1 ezer pénzt, TM 14-es minden alap fegyver közül a legjobb amit eddig láttam!

Mersant
asszem it egyedul te nem erted mirol van szo, senki nem villogott azzal hogy neki milyen draga cucca van, arrol volt szo hogy mi jo es mi szar, valamint hogy anno csak draga fegyvert lehetett venni, mig most szinte mindenki megengedheti maganak...ennyi

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Mike at home
"50k-s Zalman víztornyommal vagy 35k TT tornyommal"
akkor újra: ettõl nem vagy sznob Punker, csak ha elmész a procihûtés topikba, és leszólod azokat akiknek nincs olyan mint neked, mert minden más szar
de tudod mit, nem is abba a topikba, mert oda éppolyan "örültek" járnak mint te hanem mondjuk egy általános alaplap vagy proci topikba, ahová az 5k-s hûtõs átlagnép jár

bardocz
De a tucatfegyvereknél már így van nem?Gondolok itt az AK-ra,m4,m16.
bardocz
WD is megmondta,hogy a cyma m14 jobb,mint a tm,de te mégis tm-et vettél<#eplus2>
DannyL
Neked ez a "lenézés" a vesszõparipád.

DannyL
Az a baj, hogy egyes típusoknál ez így van, viszont a nagy átlagnál még nem. De tényleg nem fikázás. A Cyma M14 pl. a TM-hez viszonyítva is marha jó és egyenrangú technikailag.

DannyL
Én ezt megértem és hasonlóan gondolom. Volt JG-m, AGM-em. Nem voltak rosszak, csak valahogy sosem voltak 100%-osak. Most van egy CA M4A1-em meg egy TM M14-em és mindkettõ 100%-os, öröm velük minden lövés.

Sznobság az lenne, ha a JG sokkal jobb lenne mint a TM és én mégis TM-el játszanék. Szóval ez nem sznobság hanem a minõség diadala. 😄

És részemrõl maximálisan kikérem magamnak, hogy bárkit is lenéznék a kínai fegyvere miatt. Sosem ítélnék meg senkit sem a pénztárcája alapján. Meg van aki nem is azért tart kínai mert nem tudná megvenni a drágábbat, hanem mert szeret kipróbálni mindent. Ezt egy kínainál még meg lehet tenni anyagi csõd nélkül.

Mike at home
olyan szempontból nem, hogy egyrészt igen, sznob vagyok én is pc-s téren, másrészrõl nem, mert én nem hirdetem ezt fennen, és nem nézem le azokat akiknek codegenre fussa, vagy egyszerüen nem ez a legfonotosabb az életükben

ergo, én is tudom kedves Punker, hogy mi a minõség
de ez nem jelenti azt, hogy minden téren a legjobb minõséget szándékozom megvenni
kompromisszumot kötök
akár egy porszívó akár AS területen
de bocsánat, azt már nehezen tûröm, hogy emiatt leszóljanak
nem mindeki AS örült ebben a topikban
ez a bajom a softair-rel is

ott az autós topik
miért nem irok oda? mert náluk nem autó az ami nincs 1000 lóerõ
átlagembernek - mint nekem - ilyen minek
nem attól jó az AS, hogy milyen fegyverem, milyen tunningom van
számomra ezek nem fontosak
nem az zavar, ha más számára ez fotnos, legyen, nem az zavar, ha más milliókat költ kocsira/pc-re/AS-re
az zavar ha emiatt leszól/lenéz másokat

és a pláne az egészben, hogy az egész onnan indultt, hogy a kinai glock milyen gáz
nem gáz
nekem éppen jó
ha majd nem lesz jó, vezsek mást
ennyi
ha ezt a jelenlévõk képtelenek elfogadni, akkor nem tudok mit csinálni

bardocz
De az a kínai,és a mostani kínaiak két külön kategória.Azért azt fölösleges öszehasonlítani.
Nem tom, régóta játszok, de a pisztolyharc mindig is élvezetesebb
volt számomra, mint az AEG háború. Kedvenc játékaim, mikor mindenki
AEG, én meg két pisztolyka 😊 A lényeg, hogy jó nehéz legyen, egybõl
jön a joyride, igen, én erre verem 😊)))))
Punker
hát.....
volt nekem 2 kínai csúzlim cyma 23 mûanyag gear, és well M4, aztán vettem a CA-t 2006 decemberében és nekem azzal soha semmi gondom nem volt, most is van 2 kínai mellette galaxy és DE de kétlem hogy valaha olyan megbízható lesz, igazából én még nem láttam olyan kínait ami bírt volna olyan igénybevételt mint amit tõlem a CA kap kapott

ha azt mondják sznob vagyok az 50k-s Zalman víztornyommal vagy 35k TT tornyommal akkor lehet vagy egyszerûen csak ezt szeretem és tetszik, más meg minden hétvégén elzüllik x ezer pénzt ugyanaz.....

DannyL
Amúgy megy a softair, bár még kicsit göthös. Játékszervezés tök üres, bár asszem ezt akarják fejleszteni. Meg szerintem az utolsó napi hsz-ek elvesztek.

DannyL
Nincsenek különösebb érzelmeim irányodba, se negatív se pozitív. Semmi bajom veled, kívülrõl szemléllek. 😊