border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Hali!
Lassan benne leszek a játékhoz szükséges korban és el szeretném kezdeni. Elkezdek spórolni rá hogy jövő nyáron már játszhassak, egy komplett jó felszereléssel. Namármost nézegettem a nowar.hu-t 30-ért vennék én fegyvert. Azt írták olcsó belépőszintű műanyag fegyverek. Namármost ezek mennyire bírják az ütődéseket? el tudom képzelni hogy a játék hevében odacsapom vminek :D továbbá mit érdemes venni egy pisztolyt vagy gearbox, vagy micsodát, hogy azért épületben vagy lyesmi helyeken ne löjjük szét egymást azt erősebb fegyverekkel.. Továbbá olvasgtattam a szabályokat elég komolyak, de betarthatók szerintem. Tapasztalatból(az élet más területeiről) kérdem hogy ezek a szabályok például a fegyverkezelésről mennyire kell komolyan venni? Például a csipőböl tüzelés, a távolságtartás, tüzelés módja stb. Mert ezek picit elretentenek, mert félek hogy megfeledkezek ezekről, és akkor bizony baj van. Utolsónak a védőruhákról kérdeznék. Én mindenkéépen szeretnék egy teljes arcomat eltakaró maszkot, namármost ez mennyibe kerül? És gondolom illene a játékhoz illő ruházatot ölteni. :-) Szóval bakancs katonai nadrágok, felsők.. Ja meg a fegyverekhez a kiegészítők. Én elsősorban plusz tárakra gondoltam, bár úgytudom egy tárba több száz bb golyó fér. Tehát mennyire kell figyelni a szabályokra, tehát tudjátok sok helyen vannak elég szigorú szabályok amik túl erősek, és csak a kezdők, vagy a törvények miatt ilyenek, és hogy mennyibe fog nekem kerülni egy teljes menetkész felszerelés.
Remélem nem rettent el ez a hosszu szöveg :D