Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lassan már rendelni semn kell; a Nowar bõvíti a kínálatát: Link

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Jobbfajta (CYMA, Jing Gong) AEG-et a józsefvárosi kínai piacon (alkudni kötelezõ) találsz (csak vigyél magaddal 1 hozzáértõt, a gagyi márkákat ne vedd meg), vagy használtan is vannak nagyon jó áron a softair.hu-n vagy itt: http://www.gamestar.hu/forum/index.php?showtopic=9289
Softboynak vannak 23-25k ért CYMA AK-i.

Alternativa, ha külföldrõl rendelsz. Gunner a legolcsóbb, teszem azt, ezt a nagyon kompakt JG MP-5-t. http://www.gunnerairsoft.com/catalog/product_info.php?cPath=1_28&products_id=85&osCsid=affaf4e4461203180b55e25ece275386

125 dolcsiból, azaz 19700 Forintból bejön szállítással. Erre fizetsz még kb. 23,5% vámáfát és 1500 Ft-ot a postának, olyan 26ból megúszod az egészet.

Egyszer muszáj beruházni, de utána viszonylag költségmentes vagy, és relatíve jó áron el lehet adni a dolgokat ha mégse jön be (kevés az ilyen ember..).

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

-AEP egyre kevésbé szimpatikusabb
-20k ért AEG-t hol? 30 alatt sehol nem látni aeg-t csak vaterán, de annak meg se garanciája se semmije.
-Gázos pisztoly külföldön sehol nincs 40 dollár fölött kb, legalabbis ahol en neztem, es akor az mar csak normalis

Lehet h elõb ki kéne vonszolni a seggemet h teccikejezeegyaltalan😊

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

De valszeg ugyanaz... Balázsóból erzsi, mónikásvámpírsintér, szoftéresszmáglerazindexenbojsztír. Ugyanaz a kategória.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Bexter
Te jó ég 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

ez nem a softair.hu-n lévõ 'smuggler' ?
õ írt ilyen elborult dolgokat

degenerator

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
full fém az egész? az új ak-król még nem hallottam.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Punker
M14? Type89? új AK-k? 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
Kell venni egy cymat,anak a GB-je bírja a legötbbet gyárilag.Az meg,hogy nem fém testes,amíg nem törik el,kit érdekel?Még mindig olcsóbb egy erõs,pontos cyma,mint egy márkás akármi.Max kell bele egy prec csõ,meg új hop-up,de még ezek nélkül is jók.
degenerator
úgy tudom, a tokyo marui nem gyárt fém fegyvereket.

Mike at home
figy,
- ha nem igazán van pénzed, akkor AEP
- de ha belátható idõn belül lesz mondjuk 20k-d, akkor vegyél egy cyma AEG-et, aztán piszolyt
a gázos pisztolyt fejetsd el, abból egy nomrálisabb darabb 30k körül van
- ha azonban annyi a pénzed mint a pelyva, vegyél mindenfélét, izlésed szerint, ne hallgass senkire (ja és mindenbõl Tokyo Mauri, aztán tunning)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
láttam már embereket nyilt pályákon is pistollyal játszani, és igen jó hatásfokkal

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
mihelyt megtudtam mennyiért tudnék pályát bérelni,
illetve kéne legalább egy arcrács, nem szeretnék fogatlan lenni
aztán mehet a dolog
ja meg az is fontos, hogy ne ilyen idõ legyen mint most, hanem döghõség
hogy kiálvezhessük a 15 fok örömeit 😊

aztak... <#wow1>
egy ilyen maszkot kipróbálnék : link <#idiota>

degenerator
mike, mikor csinálsz pisztolyos lövöldözést a camponába?

Halgass a többiekre. Pisztol legyen az összes többi után, nyílt terepen gyakorlatilag használhatatlan (egyszer próbáltam, amikor nem adagolt a táram). Épületben praktikus lehet mert könnyen mozogsz vele de nem létszükséglet.

Én nem nagyon látom a magam részére szükségét a pisztolynak, kérdezgettem játékokon egy csomó másodfegyveres embert, az jött le hogy õk se nagyon használják, inkább a parkolóban megy vele a fel/levezetõ lövöldözés. Szal a gyakorlatban az AEG mellett inkább csak optikai kiegészítõ, mint valós szükséglet.

Elsõfegyvernek mindenképp egy kompakt AEGet (M-4, AUG, MP-5, AK-47 méretben) javasolnék. Azzal jó vagy mindenhol..

bardocz
Ha csak épületbe mész játszani,akkor jó a pisztoly.Persze,minden játékon vannak,akik pisztolyal szednek ki egy rajt,de nekik nem az elsõ játékuk se a pályán,se amúgyse😊 Persze azért én is kipróbálnám milyen pisztolyal rohangálni😄
Valamiert pisztolyt akarok elsõ körben venni az tuti

Ez! is elég jónak né ki csak sehol nem találok infot

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Bexter
AEG et vegyél, azzal mész is valamire 😊

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Elsõre mindenképpen AEG-et vennék.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
én nem vennék CO-s pisztolyt.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Amazonon kár h rajta van aza rusnya narancs cucc

30 méter csak? 360 fps el nem visz el messzebb? Speedy toys sajnos nem hoz euba semmit, én majd az amazon.com rõl rendeltetek egy kinti ismerõssel és posta haza, tekintve h 40 dollár a pisztoly kb ami 6400ft, és biztos nem akkora a postakötség h drágább legyen mint egy itthoni, bár tudj a arák

bardocz
Valaki az elsõhöz mondja már meg kb menyibe kerül,mire a kezembe van,mert ha lesz pénzem lehet ilyet kéne venni,errõl legalább tudok valamit,nem úgy,mint a kj works mk1 luger-rõl.Igaz azt 13-ért adják most használtan.
bardocz
Én az elsõt venném,épületben is használhatod,ha ráfabrikálsz egy hangtompítót,amibe hoszabb csõ kerül akkor meg szeritnem 30 méterre is jó.Nameg jobban néz ki😄
Gyõzelem😊 sikerült meggyõzni icsanyámat h belemenjen az airsoftba!

No akor msot ki kéne találni h milyen pisztolyt vegyek mert a berettát viszaviszem mert nem stimmel vele valami. Szóba jöhet Ez! de errõl meg elképzelhetõ h a CO2 szétviszi az elsõ lövésnél az egészet, nem?

van még Ez! de ennek semmi infó nincs az erejérõl sajnos, és sehol nem is találok

DummyBoy
<#hehe> De a tieid nem azért voltak királyok mert 945645643kmPS erõsek voltak hanem szimpla 2mm ... <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

És a green gas olcsóbb vagy a CO2, hány fps ig használható épületben?

Vannak kiraly fegyverek, amik ellentetben vannak a MASZal. Ebben semmi meglepo. 😊
Nekem is volt ketto. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

nem is mondom melyik üzlet (de gondolom kitaláljátok <#hehe> ) honlapján hírdetnek olyan fegyvereket, amelyek szöges ellentétben vannak MASZ-szal. és ami a legrosszabb; úgy hírdetik ezeket, hogy milyen király fegyverek...

Mike at home
jaja, qrvára tud ütni a gázos pisztoly, volt már hozzá szerencsém

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Es jo eselyel nem hasznalhatod epuletben, mert 400+ FPS 😊

kb 120 forint :-)
fegyvertõl függ a tárak mennyisége, VISZONT: arra figyelni kell, hogy a CO-s fegyverek jóval erõsebbek a Green Gas-os fegyvereknél; sokszor lehet olvasni, hogy a pisztoly szánja szabályosan kettéhasadt, mert a spiáter (vagy rosszabb esetben a mûanyag) nem bírta a gáz tágulását.

mennyibe kerül egy és vajon hány tárat lehet vele kinyoni?

De jó lenne ha egyszer végre én is el tudnék már menni játszani.
Már minden cucc megvan hozzá csak idõm nincs <#shakehead>

Scottt
Az összes vadászboltban találsz ilyet.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

persze; airsoft boltokban, fegyverboltokban, sportlövõ szaküzletekben, stb.

Ilyen! gázt lehet itthon kapni?

bardocz
😄
degenerator
jó, hát én is szoktam látni idõsebbeket vacakolni olyan dolgokon, pl számítógéppel kapcsolatban, amit egyébként egy négy éves megold.

jujj, nálunk volt egy vicces eset: az egyik srác vett a 7 éves kisfiának egy miniatûr rugós M16 másolatot; kint voltunk takarítani a pályán, kihozta a gyerkõcöt is, hogy addig eljátszadozig, amíg takkerolunk. kissrác elõvette, apuka mondja, "hogy majd õ betárazza". na igen, de hogy? 3an nézték felnõttek, hogy hol lehet a tárat betárazni, végülis egy gyorstöltõvel megoldották. A kisgyerek 5 percig lövöldözött valahol, aztán visszajött, hogy szeretne még "golyót", de most õ szeretné betölteni. Azt mondták oké, erre a kissrác kinyitotta a tárat - azt amit 3 felnõtt nem tudott 😄D

degenerator
apám vett a kölyöknek egy ak utánzatot, azzal rohangál vigyorgó arccal, szóval onnét kezdve mindegy volt.

bardocz
MK1 rugert milyen fegyver?2 is van eladó softair-en,egyik elvileg 400 fps közelében van,és ócók naon.Sajna nem szánhátrasiklásosak,de az meg 35...A fegyver meg olyan ronda,hogy már tetszik 😊
DummyBoy
Loool ... Ez olyan mint haverom sógoráék ... Valami agyroggyant a család, Vega apu is és anyu is ... emiatt szerencsétlen gyerek is csak füvet ehet ... Aztán ment a kisunoka nagymamához nyaralni. Vitték haza, kissrácnak be volt tanítva hogy mit kell anyáéknek mondani ... csakhát ugye a gyerekszáj ...

"Mit adott a nagymama reggelire kisfiam?" - "Mûzlit." ... "És ebédre?" "Krumplifõzeléket" ... nagyonjó ... "Kérsz egy kis csokit?"
"Inkább kolbászt szeretnék ..." <#hehe>

@JackMeadow: Neked pedig komolyra fordítva: igaz, kicsit hazardírozás: szvsz Vidd el anyukádat egy játékra ... nézõnek ... Ez a legtisztább ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

ez a PR szöveg a nõvérednek? 😛

degenerator
a két éves unokaöcsémnek is tiltja a nõvérem, hogy bármiféle "gyilkolószerszámmal" játszon, de pl amikor magára hagytam a szobámban, saját maga felmászott a polcra, levette valhogy a 6 kilós puskát (azér egy két évesnek nem lehet könnyû) kivette a dobozból, kibiztosította, és üresen csattogtatta😄

En is mondom neki mindig, hogy jojjon ki, legalabb lenne authentikus medicunk (korhazban dolgozik) de fel, hogy meglovik 😊

Arra már nincs szükség😊, max elhozom az asszonyt fegyverhordozonak

Kvitya egy kimaradt:
- Meg hogy ott meg csajozni is lehet
😊 😄