border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Én csak azt nem értem minek kell ahhoz a saját lábamat vagdalni, hogy jó katona legyek? Ez kb. olyan propaganda szagú valami, mint amikor a kínai vagy a koreai katonák a bemutató videón tüzes karikán ugrándoznak keresztül, vagy lángoló térgákat fejelnek szét. Látványos de semmi más.
Ha valaki mag akar tanulni sebeket ellátni, akkor van jobb módja is mint hogy a saját lábát darabolja. Ráadásul kiképzés közben ha jól belevág a lábába a katona, napokig nem hadrafogható, specnyaz ide vagy oda. A szepszis mindenkinél keményebb!
Arról nem is beszélve, hogy a seb varrás megtanulásához édes kevés az, hogy egyszer összeférceled magad! Punker családjában van orvos, majd ő megmondja a frankót, de szerintem nem kel hozzá semmi más csak ép ész.
Végül az sem elhanyagolható, hogy nem mindíg jó az ha egy különleges feladatokra kiképzett katona bármikor jól beazonosítható! Hiszen gondoljunk csak bele!
- Specnyazos vagy öreg? - szól a vallató
-Nem!
- Na mutasd csak a lábad! Ejnye hazudsz? Igor, hozzad a nátrium-pentotált és a bikacsököt!!!
Abba is érdemes belegondolni, hogy ha már mindenképp szt akarjuk elérni, hogy a katona el tudja látni magát, akkor lehet a lőtt sebekkel kellen megismertetni, hiszen azt van a legtöbb esélye beszedni. De azért nem lövessük lábon szerencsétlent. :)
AZt gondolom, jó kis megfélemlítő propaganda része az egész, megmutatják Ivánék, hogy náluk mindenki kiborg, és összevarrja magát ha kell több jól elkülöníthető darabból is!