Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És hopup gumiból melyik a jó a puha vagy a közepes keménységû
Mik a tulajdonságaik?

Punker
de õ JG-t linkelt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
Cymanal nem kell hop gumit venni,abban jó gyárilag,ellenben kell bele rugóvezetõ.
Punker
hopup gumi 1000 pénz
átkenés hézagolás kb 2000 pénz

ezt minden kínaival alapból meg kell csinálni, utána kiderül mennyi is az értelemes FPS benne, nagy a szórás a kínai fegyverek között.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Aham
Mit értesz azalatt a pár ezer pénz alatt?
Mit kellene kicserélni?
Nemrég keztem el airsoftozni és még azér nem vágom
annyira a dolog hardware oldalát😊
Tehát jó dolog is kisülhetne belõle?

Elsõ találat a google-n:

UHC gyártmányú a beretta..... uhc+ m92f-re változtatva a kulcsszót: review hegyek.......
Punker
hát egy kínainál csak lemérés után derül ki hogy mit tud pontosan, de pár ezer pénz ráköltéssel elég normálisan meg lehet csinálni biztos, bár AK-kból talán a Cyma/Unicorn/Kalash a jobb választás.

Sziasztok!
Valaki tudna véleményt mondani errõl a fegyóról?
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=73374036&adult=1
Mi a gyengesége....tényleg ilyen erõs... megéri e a pénzét?
THX ALL

pedig hasonlitot és a guli is ezt vágta ki -.- 😛

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

nem ez :-)

a linken szereplõ pisztoly egy fém Marushin, amit beraktam az egy mûanyag fegyver; ASG csomagolású, szal rendes márkája sincs.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Asszem Ez! az

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Punker
ami nem tud annyit.....

3 db TM Mk23 van nálunk, a 300 FPS-es stukker lõképe jobb mint egy 120-as CA-nak, kínaiakról ne beszéljünk.

bardocz
Nem rosz,meg a tár sem kicsi,epületben jó lehet.
bardocz
Mert az árából csinálok egy aeg-et?😄
NBB témához:

két tökély-közeli NBB pisztoly létezik:

- Marui MK23
- Maruzen P99 NBB

Innentõl minek rágódtok? 😊)
errõl beszéltem; elvileg ez a tár jó hozzá.

így látatlanban is szerintem tud min. 250 fps-t, ami egy teljesen normális érték egy pisztolyhoz. az anyaga mûanyag, szal nem rosszabb egy AEP-nél

Punker
keresõbe beírod a gyártó nevét és a tipust biztos akad 1-2 review

én majd egyszer 1 szép fém szánas GBB USP-t szeretnék 😄

bardocz
Én ezt néztem,csak a nowar olyan sok infoval látja el a vevõket úgy tünik.Jó lenne,ha írának valamit a fegyverekrõl.
nálam táranként kell tölteni; mûanyag szánas GBB-nél sztem kibír 2 tárat egy töltés.

amúgy ha most vennék pisztolyt, valszeg nem AEP-et vennék, hanem egy NBB-s Beretta M9-et; a Nowarnál asszem olyan 15 ezer körül van, gyakorlatilag egy elektromos ára; sokkal erõsebb, a póttár is olyan 3-4 K körül van; és minimális a meghibásodás esélye.

bardocz
De a gázt nem a tárba kell tölteni?Jó mondjuk rájöttem igazad van.
Punker
mint mondtam nem így mûködik, 50-60 BB-t kényelmesen kilõsz 1 töltésnyi gázzal, és az bõven elég normál esetben.

azzal nem, mert nincs sniper a csapatban; alapból meg senki nem használ olyat.
vagy igy hagyja a srác, vagy ha tényleg az a magyarázat, amit BeczL írt, akkor szerintem egy tuningcsõ megoldaná a dolgot, de ez csak tipp.

@Bardocz: igyekszem csak biztosra lõni; végszükség esetén lekapom a vállamról a G3-at :-DD

bardocz
Tegyük fel csak pisztoly van nálad.Na akkro mit csinálsz egy gázossal?Vagy veszel hozzá egy AEGnyi tárat(árban),hogy ne keljen gázozni?
Punker
mellényben zsákban bõven elfér.....

0,25-össel nagy a szórás? 28-assal próbáltátok?

Punker
mint mondtam 1 töltéssel több tárat tudsz kilõni, szerinted mi a valószínûsége hogy pisztolyból 2-3 tárat kell kilõnöd és ez nem elég?

egy tár gázzal való feltöltése kb 3 másodperc
játék közben meg senki nem fog gázt töltögetni, mert a gázpalackot elég macerás zsebretenni :-)

bardocz
Aha,csak aep-nél elég tárat cserélni,gázosnál meg tárat cserélsz,meg gázozol.
Blaster 0.25

Punker
milyen BB 0,25-ös?

jóvanna, végülis csak a lényeget hagytam ki, de sebaj :-D

ja, ma voltam tanúja egy érdekességnek: 120-as tuningolt CA33 (nem Sportline), viszonylag korrekt lõtáv, ellenben úgy szór mint az esõ, elvileg 50-es Guarder gumival. BeczL azt mondta, hogy valószínûleg azért van ez, mert a nagyobb sebességû BB sokkal többet pattog a csõben, ezért lesz nagyobb a szórása.

Valakinél volt már hasonló jelenség?

Punker
amitõl stabilabb lesz a bb mozgása ez a lényeg benne 😄

az egy kis gumidudor.
a kilõtt BB ebbe beleütközik, az ütközéstõl kap egy spint, azaz elkezd a saját tengelye körül forogni; hasonlóan az igazi fegyvercsövekben lévõ huzagoláshoz.

naja, csak általában PONT AKKOR szokott elfogyni, amikor te akarsz venni, és sajnos sose tudják megmondani, mikor lesz legközelebb.. :-P

azt idáig nem sikerült felfognommi😛 pedig már párszor neki álltam

Punker
elsõsorban hopup

és 300 fpsel kb meddig visz? vagy az golyófüggõ?

Punker
fogyasztás nõ

degenerator
annak van elég ereje rá

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

és a gbb-nél a szánhátrasikolgatás nem vesz el az ennergiájából?

Köszencs a kimeritõ elemzésért 😊

Punker
a BB hamarabb fogy el mint a gáz, szal mirõl van szó?

Mike at home
pótakksi:
ja marha macerás, lehet kapni mindenhol 😊

láttam már olyat aki erdõben is pisztollyal nyomult, nem is rossz hatásfokkal

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
van az 2k is

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
cqb-re pl. minek hop-up? mint ahogy 300 sem kell

Ja, és mielõtt valaki hozzáteszi, hogy drága a gáz: az 1000 ml-es Ultrair 2300 Ft, a szintén 1000 ml-es Guarder meg 2500 Ft. Ideális esetben egy palackkal olyan 3000 BB-t lehet kilõni (ezt mintha a Nowarban hallottam volna; de nem esküszöm meg rá). Ha nem ideális, akkor is olyan 800-1000 db BB-t biztosan. Ennyit meg mikor lõ el az ember egy pisztollyal? 4-6 hónap? Félévente 2500 Ft pedig valjuk be, nem összeg.

A gázos fegyverek elõnye, hogy erõsebbek az AEP-eknél (tipikusan 250-300 fps), és könnyû utántölteni, ha kifogy a gáz. Nincs az a magas, kattogó hangjuk; a szétszedésük és a tisztításuk pedig baromi egyszerû; egy GBB-s fullfém pisztoly pedig majdnem olyan, mintha egy igazit tartanál a kezedben. Átlagosan egy tárban 15-20 BB van. Egy NBB-s pisztolyban ráadásul szinte nincs ami meghibásodjon.

A hátrányuk az, hogy a gáz érzékeny a környezeti hõmérsékletre; elõforduló probléma a szelepek eresztése (rossz tömítés - javítható!); a GBB-s pisztolyok meg zabálják a gázt, ált. egy tár - egy töltés.

Az AEP-ek valamivel gyengébbek, olyan 200 fps körül vannak (ami egy épületben nem feltétlenül hátrány), az akkumulátor a szán alatt szokott elhelyezkedni, így nem is mozog a szán. Egy jól feltöltött akkuval olyan 10-12 tárat tudtam nyáron kilõni (táranként 30 B😎. A "nyáron" -t kiemelném; ugyanis az akksi szintén érzékeny a hõmérsékletre. Az AEP-ek többsége tud sorozatot is lõni (bár a gázos Glock 18 is tud sorozatot); ha vannak póttáraid, akkor ezt a funkciót is tudod használni. Apropó póttár: a CYMA Glock 18 aep-hez kb 3000 Ft-ért lehet póttárat venni (jó bele a TM is!); amíg egy GBB-s pisztoly póttára olyan 8-9 ezernél van.

Az aep hibája az, hogy magas, éles hangja van, ezzel felhívod magadra a figyelmet; pótakksit elég macerás beszerezni, ráadásul mivel ebben is egy gearbox van, kismillió dolog meg tud hibásodni, pótalkatrészt viszont sehol nem lehet kapni.

Kezdésként pisztolyt nem érdemes venni; ha csak nem a macskára akarsz lövöldözni; egy erdõs területen közel 0 eséllyel tudsz bárkit is kilõni. Érdemes kicsit spórolni, és olyan 20 ezer körül venni egy használt AK-t.

Mersant
a gazos a leg feelingesebb fegyver. most nincs idom bovebben kifejteni, de 1000 helyen utana tudsz olvasni... persze ha nem csak lovoldozni akarsz, hanem jatekokra is ki akarsz menni, akkor elso korben mindenkep AEGet vegyel. 😉

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

degenerator
alapból szemüveget adnak mellé. az egy jel😊

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

bardocz
0.5 J-nál kisebb energia xD Az hány méter lehet?5?De lehet van az 6 is😄