border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Ehhh ... gyógyreggelt!
Nos, hogy én is on legyek, én a "göthös kis nyamvadék" tábor fényét emelem szerény személyemmel ... Barátaim, akik az ellentábor tagjai, mindig azt mnondják: Ember meg medve nincs 100 kiló alatt ...
Nos, nézőpont kérdése, ez jó vagy rosz, ugyanis az ember meg a medve az hozza le a 4-ikről a betonnal kiöntött mosógépet, én meg szürcsölgetem a kocsinál a sörömet és vigyázok a cuccokra :)
Viszont ettől függetlenül, én vagyok a tápláléklánc csúcsa, csak olyan dolgokat eszem aminek minimum 2 max 4 lába van/volt ... Mellé néha valami kis táplálékkiegészítőt (kenyér, savanyúság, nasi ...)
Párom hála istennek szeret és tud is főzni, szóval ezzel nincs gondom, kis üröm az örömben, hogy a céges kajálda viszont mindig tud meglepetésekkel szolgálni ... De meg lehet szokni ezt is ...
Pocak van ... kell is ... azt mondta párom, hogy meg kell hogy maradjon, szóval nem harcolok ellene jelenleg, bár a sörkúrákat azért ellenérzéssel fogadja mindig, de ha azt akarja hogy szép pocakom legyen akkor azzal bizony foglalkozni kell xD