29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DummyBoy
    Köszi!

Sima Chestrigem van ...

Ezzel szemezek most:

Ehobby modular combtok ...
  • praksi
    "ha nem moduláris mellényed van" + ha nincs eleve pisztolytok a mellényen, akkor jobb mint a sima övtok :-)
  • praksi
    nekem az a bajom a mostanival, hogy ha rajta van a taklámpa, akkor nem tudom betenni a tokba. (bár ajánlották a tépőzáras TORNADO tokot, az elvileg méretre állítható).

ha nem moduláris mellényed van, akkor sztem jobb mint az övtok.
  • DummyBoy
    Hopp ... teknikai kérdés:

Tokot tervezek venni a leendő pisztolyomnak ... és egy combtokkal szimpatizálok ... DE ... rémlik nekem, hogy valahol nagyon szidták a combtokokat ...

Mit gondoltok erről? Jól emlékszem? Valakinek van ezzel tapasztalata? Vagy nem rémlik? (közben keresgetek ...)
  • sgmbulldog
    Amíg a drága asszonypajtás (aki kemény 54 kiló :D ) úgy ébred, hogy "olyan jó hogy nem érlek át" addig nincs gond
  • MuldR
    300.-ra csak osszejon :)
  • Hitman76
    Valamit elrontottam szóval:

göthös

göthös 2
  • Hitman76
    Mielött még valaki magára veszi jelzem a "göthös nyamvadék" alatt ezeket értettem:

• bardocz
    Jaaa:D Hát aki nagyon magabiztos.Amúgy ez edző meccs volt...:D
  • Punker
    én arra az arányra gondolok hogy hány 80 kilós megy neki a 130-asnak :D
  • bardocz
    Amit én írtam megtörtént eset,és ezek voltak az arányok :)
  • Punker
    alap igazság hogy nagy ember nagyot esik, csak az arányok azért mások :D
  • bardocz
    Aztán milyen gáz már,amikor a 170 magas 80 kilós fickó úgy veri fülön a 2m+os 130 kilós csávót,hogy két percig fekszik a földön elájulva Na akkor súly kérdése,hogy ki az ember?
  • DummyBoy
    Ehhh ... gyógyreggelt!

Nos, hogy én is on legyek, én a "göthös kis nyamvadék" tábor fényét emelem szerény személyemmel ... Barátaim, akik az ellentábor tagjai, mindig azt mnondják: Ember meg medve nincs 100 kiló alatt ...

Nos, nézőpont kérdése, ez jó vagy rosz, ugyanis az ember meg a medve az hozza le a 4-ikről a betonnal kiöntött mosógépet, én meg szürcsölgetem a kocsinál a sörömet és vigyázok a cuccokra :)

Viszont ettől függetlenül, én vagyok a tápláléklánc csúcsa, csak olyan dolgokat eszem aminek minimum 2 max 4 lába van/volt ... Mellé néha valami kis táplálékkiegészítőt (kenyér, savanyúság, nasi ...)

Párom hála istennek szeret és tud is főzni, szóval ezzel nincs gondom, kis üröm az örömben, hogy a céges kajálda viszont mindig tud meglepetésekkel szolgálni ... De meg lehet szokni ezt is ...

Pocak van ... kell is ... azt mondta párom, hogy meg kell hogy maradjon, szóval nem harcolok ellene jelenleg, bár a sörkúrákat azért ellenérzéssel fogadja mindig, de ha azt akarja hogy szép pocakom legyen akkor azzal bizony foglalkozni kell xD
  • SG rock
    ajjjajjjajajajaj, mindegy majd meglátjuk.
  • Punker
    hát az nem jó, mert nekem eddig nem küldtek értesítőt csak ha ráb@szták a sarcot :(
  • SG rock
    persze, hogy küldtek :D
  • Punker
    küldtek értesítőt? ha nem akkor ne kapkodj :D
  • SG rock
    értem, holnap bemegyek érte. addíg meg csak reménykedem.
  • sgmbulldog
    Az hogy a vámon ül, még nem jelenti azt hogy vámot is szabnak ki rá, de ha igen akkor lásd MuldR
  • MuldR
    ar+posta *0.28
  • SG rock
    na rekord idő alatt megjött gunner-ről a fém test, csak 13nap volt :)
    de bent van vámon :(. nemtudja valaki, hogy kb. 1kilós 40dolcsis csomagra mennyi vámot szabhatnak ki?
  • degenerator
    bocsánaat, ezer bocsánat, de ezt le kell írnom:

"a reformok most már nem akadályozzák a fejlődést" (kormányszóvivő)
  • Punker
    én meg 2, innen mentem softair-re :)
  • MuldR
    Jaa, az semmit nem jelent. Nekem is 2001-es a regem (sot mar superwarezes idokben is jartam ide:)), de ezt a topikot kb 1 eve olvasom.
  • Punker
    ezért jobb előre készülni, de ne menjünk ebbe bele mert a politika az egyetlen tiltott dolog itt!
  • MuldR
    Felesegem dietetikus. Ha valakinek szuksege van szemelyi fogyasztora kedvezo oradijert megadom a szamat.

Amugy jovore nem lesz ilyen gondotok. Jon a Gyurcsany Update :)
  • degenerator
    nem vagyok tisztában a családod összetételével.:)

nos, nekem a barátnőm apja erdész/vadász felétek (nagyjából), és amikor eljön hozzánk a frissen lőtt sutával, és a vadas mártás illata bekopogtat az ajtón, elpárolog mindenféle akaraterő. (tudod, csak egy picit eszek, na még egyet az íze kedvéért...najó, végülis egy tányér nem ártat meg....a franc bele, majd holnap folytatom az egészet, ma eszünk)
  • Punker
    ja és ismeritek az alap mondást?
    "ha soványnak akarsz látszani barátkozz kövérekkel :D"
  • Punker
    a softair-es adminok, pl kvitya.
  • Punker
    figy a családom tisztességes része (magyarul én vagyok csak elcseszett fekete bárány) orvos, szerinted nem vagyok tisztába az alap dolgokkal? .D
  • MuldR
    De kik itt az adminok?
  • degenerator
    persze, hogy tartalékol, de nem akarok részletekbe menő vitákat kezdeni ilyesmiről az airsoftos topikban.

lényeg a lényeg, ha nem eszel annyit, összemegy a gyomrod, lebontja magát valamilyen szinten. ha ezt a pár napot kibírod, az állandó vágyat a hűtő irányába, akkor valamilyen szinten már nyert ügyed van. onnét akaraterő kérdése.
  • Punker
    persze hogy tudom, ezért nem eszek mellé :D

amúgy meg az a heti 1-2 pohárka belefér.
  • Punker
    kis kondi kell, alapvetően többet futok meg megyek hegynek fel hegynek le tömött hátizsákkal, kell az állóképesség amúgy is a keményebb játékokhoz, amúgy ha elkezd szűkülni a gyomrod akkor már nincs gáz.
  • degenerator
    remélem tudod, hogy a pálinka kb olyan, mintha folyékony szénhidrátot innál.

a sok ul, hogy fogyaszt a sör, meg a bor, csak hülyeség.
  • Punker
    hát én egyszerűbben fogom fel, kevesebb zabálás sokkal több mozgás, ledobtam több mint 10 kilót.

amúgy meg a zsírkészletes dolog nem egészen így működik, mert a szervezet mindig tartalékol.
  • Mike at home
    jah, így van, simán hozzászoksz
  • Hitman76
    Én is karcolom a 100-at de inkább ez mint hogy göthös kis nyamvadék legyek! :D Úgy a 80-85 lenne az ideális, de nincs nagyon idegem a kondizáshoz, a fogyókura pedig ki van csukva! Nem bírok éhezni, agresszív leszek tőle!
  • degenerator
    bizony mondom néked, nem kevés. ha a cukrod rendben van, akkor onnét csak a gyomorsavadat kell kezelni. egy ideig rakoncátlankodik a gyomrod, de ha nem csak azért szoktál enni, mert megszoktad, hogy este nyolckor 3 melegszendvicset elfogyasztasz, akkor könnyen hozzá lehet szokni, hogy semmit nem eszel.

másfél-két nap alatt a szervezet rááll arra, hogy a saját zsírkészletét bontja le. persze ilyenkor bedurvulnak a dolgok, szóval cukor/rost utánpótlás kell, de szénhidrát semmi. na meg sok folyadék.