Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
arra nem is gondolsz, hogy a védõoltások nélkül másokat is veszélyeztetsz? ugorj már ki Afrikába Ázsiába védõoltások nélkül
pöffeszkedünk itt a fene nagy jölétben a steril környzzetünkben, és azt hisszük nekünk nem árthat semmi
aztán egy kis karcolás, s lesz is nagy sírás
aztán szedheted a humuszbogyóidat

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
pedig szar dolog merevgörcsben meghalni
de ez itt off
te lehetsz az az apuka, aki nem engedte a gyerekeinek beadni a diperté-t stb.
igazi mélyzöld
már bocs a sértésért

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Valoszinuleg ti nem kozepkori hagyomanyoriztetek 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

" pofánbaszkodtuk magunkat karikásostorral "<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

DummyBoy
Nnnna mongyuk ez is tipikus diszkóbaleset ... Velem is sokszor elõfordult, mintahogy valszeg ebben a pillanatban is sokszáz fiatallal a nagyvilágban:

Idézek: "... meg 1x masfelkezes kardal szetcsaptam a homlokom ..." <#hehe>

Mongyuk mi unokatesómmal jó falusi paraszt gyerek módjára csak pofánbaszkodtuk magunkat karikásostorral ... de ez még mindig messze van a másfélkezes kardtól <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

SG rock
jah, itt maradtam le <#idiota><#falbav>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

De hat az anyja orvos! 😊

SG rock
nekem nem a gyakorlat kérdés számít 😄 ha anyám 60éve vért venne akkor sem engedném meg neki 😛 ez nálam vmi berögzõdés.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
35 év alatt valszeg megtanulta hogy kell.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SG rock
anyám lenne az utolsó akinek megengedném, hogy vért vegyen 😄 az orvosokban én azért jobban bízom 😉

Punker
A&K a kínai gyártó.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
nem a vérlevételével van a gond hanem annak a módjával, 1x vettek tõlem úgy vért hogy 2 hétig látszott, na azóta nem engedem hogy anyámon kívül bárki szúrkáljon érdekes módon ha õ csinálja 5 perc múlva semmi nyoma.....

Gondolom te is az egeszsegugyben dolgozol. Vagy csak az "OkosSG-s" stylet hozod?😊 Nem mondom, hogy sok gyereknek nem menti meg az eletet, de joparnak tonkre is teszi. Picit szigorubbak lehetnenek az ellenorzesek/tesztek, ki tudja mi minden szart loknek az emberbe.
Nekem spec senki nem fog semmit beadni. Eddig 2 balesetnel akartak tetanuszt adni (1 autobaleset meg 1x masfelkezes kardal szetcsaptam a homlokom) mindketszer kissebb balhe kozepette alairtam, hogy nem engedem beadni. 😊 Inkabb a biztos halal, mint a bizonytalan nyomorusag 😊

nekem az tetszik, amikor véradás után azt mojdák, hogy pihenjen az ember, meg sokat egyen-igyon, ne csináljon semmi megerõltetõt... én véradás után hazasétáltam; felgyalogoltam a hatodikra (mer nem járt a lift...), utána meg mentem focizni :-)

más:
erõsítsen/cáfoljon valaki, hogy a CYMA ugye nem gyárt Minimi M249-et ?

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Mike
vámpír

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

bardocz
Pedig oltásnál vállba ha normális a nõvérke kevésbé fáj a darts módszer,mint a szép lassan balfasz módjára.Rámjött a röhögõgörcs,amikor úgy adta be doktor,és nem értette mivan.Vérvételnél meg tök jó nézni,ahogy eltünik a kezedben a tû,majd egyszercsak elepi a vér a kis csövet,ahonnan belemegy a kis tubusba :-)
Mike
meg punker egyébkétn sem egy agressziv verekedõs tipus

Mike
punker? elég elõvenni a tût, nem csap õ le akkor már senkit 😊)

öregharcsa
szerintem lecsapja..akkor nem kell menekülni...<#hehe><#hehe><#hehe>

http://pspfilez.extra.hu/

Mike
akkoris vicces

elképezelem ahogy punker visitva menekül a fehér köpenyes doktorbácsi elõl 😊

DummyBoy
Nem a méret a lényeg ... láttam én már 2 méteres kigyúrt kétajtósszekrényt falfehéren eldõlni vérvételen ... (Mongyuk áldottgyógyerek volt ... csak nagyranõtt 😊 )

Ez nem mérettõl függ ...

off: Nektek megy a softair.hu ?

Mike
és hány gyerek maradt életben a védõoltásoknak köszönhetõen

Mike
vérvételtõl is félsz?
bakker punker, egy nagy darab ember vagy, legalább 26-28 éves
és félsz egy tûtõl?

Mike
baromság

Mike
jaja, gondoltam vállra meg combra
de nem mindent beburkolva
szauna, szauna, nem baj, de legalább nem lesz kurvaronda véraláfutásom

Arrol nem is beszelve, hany gyerek lesz autista meg hasonlo bajos a vedooltasoktol.

DummyBoy
KZS-1 : orosz "oversuit", felülöltözet. Mesterlövészek és ejtõernyõs alakulatok használták, pl.: afganisztánban ...

A 9-ik század címû filmben pl.: láthattad (ha láttad ..)

Galériámban, Irinka alatt is láthatod ...

Punker
rossz tapasztalat, az iskolai oltások vérvételeken 1-2 figura kb szurony rohamot gyakorolt rajtunk esetleg darts bajnokságra készült, hát kösz de ebbõl nem kérek...arról nem beszélve mennyivel kényelmesebb itthon mint utána mászkálni.

amúgy mi alá kell nektek ez a cucc? szaunás játékot játszotok?

Mike
nekem van neopren vagy kevlar szövet kéne
lehet ilyenkapni szerintetek?

Mike
pólyások

Mi az a KZS?

DummyBoy
Nnna nekem emiatt lényeges ... f@szom se akar nyár közepén teljes BDU-t venni a KZS alá ... az meg ugye lyukacsos ... szóval kell valami placebo cucc ... Mert ha egyszer megvan, akkor szeretném használni ...

Ráadásul ez a cucc több mint isteni nyáron ... csakhát neméppen kullancsproof 😞

Belem senki ne spricceljen semmit!!! Majd en spriccelek! 😊))

Mersant
hogy milyen kis kenyes katonak vannak errefele....<#vigyor>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
engem is csak anyám szúrhat meg, a többi hentest nem engedem magamhoz közel 😄

Mike at home
ne mondd, hogy félsz a szuritól 😊))

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

3 ev alatt 1 kuli sem maszott belem, pedig csak offal fujtam magam.
Mondjuk hozzatartozik, hogy 100%ban zart a ruhazatom, szal csak nyak, arc ami szabadon van. Sok eselyt nem adok nekik.
Tuvel meg max a korboncnok er hozzam! 😊

Ami nekem nagyon bejött:
- az amerikai katonai rovarriasztó kenõcs: (zöld tubus, kb fél fogkrémesnyi). Mondjuk hátránya, h oldja a mûanyagot, fémet, festéket, meg alig kapható... de pár éve, szlovákokoknál, ártéri játékon mindenkit felhõben ettek a dögök, engem mind elkerült..... és izzadtság álló, csak szappanos víz oldja. Sztem az a cucc A Tökély...
- bw álcafesték: szúnyog és kullancs riasztó hatású, de fejen kívül nem célszerû....
- off: fújod-fújod, kullancs kiröhögi......a b-vitaminnal együtt

Hozzá tartozik, h elsõ adandó alkalommal beoltattam magam...... fõ a bizalom

A B vitaminos meg fokhagymas dolgokba az a jo, hogy olyan szagod lesz, hogy nemcsak a kullancsok, de az emberek se mennek a kozeledbe 😊)))

degenerator
bár lehet, igazad van, mert más oldalon teljesen más véleményen vannak.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Siluro
Mégegy csapattal bõvült a hazai airsoft társadalom. Azért gondoltam, hogy jelzek, hogy tudjatok rólunk és ha van még csapat a közelben, akkor tudjunk játékot szervezni.

Üdvözlettel,
Bicske Airsoft Team

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

degenerator
nem városi legenda. az ántsz honlapján is ovlastam. és nem a vérednek, hanem az izzadságodnak lesz olyan kipárolgása.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
ez nagyon szép és jó, de a kullancs már nincs meg.

SG rock
Van vmi poly B nevû vitamin kapszula, kifejezetten kullancs ellen is van. Nekem még mindig bevállt, meg a kis narancssárga flakonos BEN'S 30 szúnyog és kullancsriasztó.

DannyL
Én a fokhagymáról hallottam, hogy nem szeretik a szagát. Egyik vérszívó se komálja, vámpírok se meg a kullancsok se. 😄

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
mert az ember alap kipárolgásai úgyis elnyomják a véred, ha meg megkóstol és visszaköpi beléd a cuccot már régen rossz......

Mike
most miért? részeg kullancs nem bír belédmászni 😄

Punker
ez a B vitamin vagy sör stb baromság városi legenda valóság alap nélkül.....

bardocz
Akkor lehet csakvan értelme annak,hogy anyám azt akarja belémnyomni😊
Diffusil Repelent, vagy Diffusil Repelent Plus

piros ill zöld flakonban lehet kapni, az elõbbi bõrre és ruhára egyaránt fújható, az utóbbi csak ruhára, kb 800 ft az Auchanban

illetve egy vadász/erdész csapattársam mondta, hogy B-vitamint kell szedni, attól olyan "szaga" lesz a vérednek, amit a vérszívók (kullancs, szúnyog, anyós, stb) nem bírnak.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.