border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Kurfürst
    Punker te itt ne nácizzál, mennyél szépen oda azokhoz az emberekhez, és ne Egerből vagy tököm tudja honnan ugass rájuk a monitor mögül..

Pénzéhes meg lenyúlják a pályát, azt sem tudod vazze miről okosítasz már megint, voltál akár EGYETLENEGY Jekleres játékon? Hmmm? Ugye nem, de karakán vélemény az ugye van?

Én speciel találkoztam az ipsével játékon, én politikai megnyílvánulást nem láttam tőle (veled ellentétben ugye..), teljesen korrekt játékot viszont igen, vérkomolyan veszi az AS-t és úgy látom igen jelentős energiát fektet abba hogy jó, jól szervezett és tartalmas "katonásdit" játszhasson néhány ember, a pénzedért pedig igenis színvonalat kapsz, bográcsozást, járműveket, kellékeket (kis pct. ágyúk, futóárkok a pályán stb.). Az ismerősöm jár a játékaira és szerinte baromi jók, én is erősen fontolgatom hogy kimegyek, mert Érd egy rakás szar mint pálya, és az utolsó néhány "nagy neves" játék is hagyott maga után kívánnivalót.

Egyébként meg elég nyilvánvaló egyeseknek miért sír a szája csak mert lesz egy olyan új forum ahol nem ők meg sleppjük lesz a modi, nem majd arcosodni meg forumhuszárkodni, atyaúristent játszani.. akinek meg nem inge.. az érdekes módon nem sír az sg-n hanem simán ott is meghirdeti a játékot és részt vesz az ottani formálódó közösségben. Őszintén szólva, talán nem is árt egy kis vérfrissítés a dolognak.