29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• bardocz
    Bééényeeeeeee [megőrült]

Remélem elhalt ott egy kis gaz,mert kurva nagy volt múltkor a növényzet,és esélytelen volt pólóban játszani.
  • öregharcsa
    és hová mész játszani ? :D
  • bardocz
    Jupííí,1-1.5 hónap után újra megyek játszani,huhúúú,de várom már,csak tudjak reggel felkelni,és a vonaton ne aludjak el:D
  • bardocz
    Ne magadból indulj ki;)
  • Mike at home
    nincs
    de jha lenne sem lenne érdekes
    egyébkétn meg a lasertag is sazr :)
    minap voltam Soroksáron lasertagezni, hogy megsoroztam volna a fedezékeke, senki nem mert volna előbújni, nem pedig a fedezék melett guggol, és lő engem, persze eltalál, én meg őt nem :)
    bár mondjuk épületben jobb, hogy nem lőnek pofán fél méterről
    airsofthoz nagyobb önfegyelem kell
  • praksi
    mert a lasertag-nél nincs karszalag ?
  • MuldR
    Akkor tessek dresscodeos jatekokra menni. En is azt szeretem.
  • Mike at home
    na mert az a kraszalag annyira kurva jó
    amikor azt lövi mindenki, semmi mást
    rühellem a karszalagot, megvallom
  • Mike at home
    voltam már pár játékon, ahol "kötelező" volt a krónozás
    életben nem kórnoztattam még a JG-m
  • Mike at home
    mert ti katonásdit játszotok, már bocs
  • MuldR
    Megmondtak...Nagy a jolet. Ti el is hittetek :)
  • sgmbulldog
    Azért érdekes hogy mi az ilyen "pénzbe kerülő" dolgok mellett is 200 forintos játékokat tudunk csinálni :D Talán mert nem a nyereség a cél.
  • MuldR
    Es gondolom o ugat a legjobban ha kap egy friendlyt :)
  • Punker
    mondjuk azt nem értem hogy ezek a dolgok hol mennek mert én ilyen hibákra nem emlékszek, max a szokásos a mellényen elől van a KARszalag hogy hátulról oldalról véletlenül se lehessen azonosítani.
  • Mersant
    szerintem annyi eleg lenne, hogy ruhara nicknevet felhimezni, kotelezo kronozasnal ellenorizni a feher kendovel, es a karszalagal egyutt (sok a panasz hogy keskeny, halvany) es viszlat. utana barmi gond van, csak le kell olvasni a nevet...
  • Punker
    erre mondanák hogy de az pénzbe kerül.....
  • sgmbulldog
    Mi alkalmaztuk a "sziget karszalagot", de csak egy-egy adott játék erejéig. Ha közben gond van akkor van rajta szám, de utána ki lehet dobni. Az elején a kronózásnál a fegyver és a nick mellé fel lehet irni a számát, és így minden adat együtt van ami kellhet. Játék után meg levesbe.
  • Kurfürst
    Akinek nem inge ugye.. az nem vette magára. ;)
  • kvitya
    Nálunk a csapatban (az elnyomó, köcsög, stb. Skorpióban) mindenki hord névfelvarrót, minden zubbonyán s mellényén. S senki nem cserélgeti sem a nickjét, sem a véleményét.
    Bár alapvetően inkább arcról ismernek minket személyesen (meg persze a rémmesékből s "füllentésekből" látatlanul)

Alapvetően szerintem akit érdemes ismerni, azt úgy is megjegyzi az ember előbb-utóbb, a többieket, akik nem tettek olyan mély benyomást, azokat pedig számozva sem jegyzi meg az ember. Pályafutásom alatt itthon cca 800-1200 játékossal találkoztam, esélytelen lenne 30-50 ember felett megjegyezni akárcsak a nickeket is. A számokat pedig különösen, hisz amikor beszélgetsz, ritkán mondod, h "figyu 53-as..."
  • Justice RAT
    Ha azt is olvassátok amit én írtam, akkor van alternatív hozzáállás is. Szerintem igazolvány nem lesz. Sorszám igen. De ez is inkább kisérlet. Nekem is kinn van a nevem, és a csapatfelvarróm, és továbbra is arról fognak felismerni, de érdekel a kisérlet.
    Punker, az utolsó hozzászólásod annyira igaz, hogy legszivesebben belinkelném, ha tudnám hogy kell:)
  • kvitya
    Nah, ezt most jól megmondtad, zseniális gondolat, cáfolhatatlan levezetéssel :D

Más:
    számozott kártya, hetedik generációig pedigrével. Ám legyen. Működne? Nem. Miért? Mert amíg gondot jelent egy 3 forintos karszalag, addig nincs miről beszélni.
    Vagy, nézzük más szögből: ki adja ki az adatait csak úgy, puszira? Esetleg mindenki magának gyártson, otthon kártyát? S milyen jogon kér bárki bárkitől igazolvány-szerűséget?
  • Punker
    ha ismered (és nem nyilvántartod) az embereket az jót tesz minden szempontból a játéknak, csak szerintem erre a számozás alkalmatlan mert teljesen személytelenné tesz.
  • Mike at home
    én azt nem értem miért akartok ti mindekit nyilvántartani, meg azonosítani? nagytestvér effektus? vagy minek? akárki ne jöhessen? mondjuk Gézukát kitiltod, és utána eljön mint Jencike? szal nem vágom

vagy csak szimplán a hatósági jogkörre való felkészülés megy?
  • MuldR
    Magyarok :(
  • bardocz
    Vércsoport ráadásul fölösleges,kórházban úgyis csinálnak tesztet inkább.Max a rallyban fogadják el,hogy mi van az ablakra írva^^
  • Mersant
    szamozas szerintem sem jo. en is mindenkit a nickje alapjan ismerek, sokkal konnyebb megjegyezni, azonositani. legyen kotelezo rahimezni a felszerelesre es kesz. meg igazolvany vercsoportal....tz..tz...enyhen szolva tulzas...
  • mstummer
    Szerintem is igy lenne helyes.Ahol nem ismerős csapatok játszanak egymással oda nagyonis jól jön egy ilyen megoldás.

Ismerős közegben meg ugye nem téma hogy nem kell semmi ilyesmi.
  • bardocz
    Szerintem meghekkelték,és felraktak rá pár nem éppen emberbarát programot.
  • praksi
    a milsim.hu -val mi történt? behozott a FF egy olyan nagy vörös jelzést, hogy "Bejelentett támadó webhely"
  • Kurfürst
    Nem értem mi a baj vele? Itt pest környékén összeverődik néha 100-200 ember egy játékon. Talán ha 10-20 arc ismerős belőlük. Nehéz az azonosítás.

Bár én inkább azt tartanám jó ötletnek ha az új forumon kötelező lenne az avatarban elhelyezni egy saját fényképet, és vállalni az arcodat, így könnyebb lenne a másik megismerése is játékon. Persze erre is lenne berzenkedés, így marad a számos módszer.
  • Punker
    hát nem tudom ez a beszámozzni az embereket nekem nem a jó ötlet kategória.
  • mstummer
    Szvsz az 5let maga akkor se rossz. Szóval nem kell lehülyézni mást ilyenért.
    A nyilvántartás tényleg bajos, ez tény. Viszont vannak elmebeteg emberek akik képesek megcsinálni. / Én hála égnek nem :D /

Mindenesetre hála égnek a mi közegünkben nincs szükség semmi ilyenre. Egy szűk 100as körben jól ismerhetsz mindenkit, aki csal az repül a társaságból, épp ezért senki se kockáztat ilyesmit.
  • Punker
    a lenyúlás nem Jekler-re vonatkozott, hanem saját tapasztalat.

mint már mondtam menjenek nyugodtan mi itt északon elég jól elvagyunk a 4-5 legaktívabb csapat folyamatosan kisegíti egymást, rotálva közösen szervezünk és jó a hangulat.....
  • Kurfürst
    Punker te itt ne nácizzál, mennyél szépen oda azokhoz az emberekhez, és ne Egerből vagy tököm tudja honnan ugass rájuk a monitor mögül..

Pénzéhes meg lenyúlják a pályát, azt sem tudod vazze miről okosítasz már megint, voltál akár EGYETLENEGY Jekleres játékon? Hmmm? Ugye nem, de karakán vélemény az ugye van?

Én speciel találkoztam az ipsével játékon, én politikai megnyílvánulást nem láttam tőle (veled ellentétben ugye..), teljesen korrekt játékot viszont igen, vérkomolyan veszi az AS-t és úgy látom igen jelentős energiát fektet abba hogy jó, jól szervezett és tartalmas "katonásdit" játszhasson néhány ember, a pénzedért pedig igenis színvonalat kapsz, bográcsozást, járműveket, kellékeket (kis pct. ágyúk, futóárkok a pályán stb.). Az ismerősöm jár a játékaira és szerinte baromi jók, én is erősen fontolgatom hogy kimegyek, mert Érd egy rakás szar mint pálya, és az utolsó néhány "nagy neves" játék is hagyott maga után kívánnivalót.

Egyébként meg elég nyilvánvaló egyeseknek miért sír a szája csak mert lesz egy olyan új forum ahol nem ők meg sleppjük lesz a modi, nem majd arcosodni meg forumhuszárkodni, atyaúristent játszani.. akinek meg nem inge.. az érdekes módon nem sír az sg-n hanem simán ott is meghirdeti a játékot és részt vesz az ottani formálódó közösségben. Őszintén szólva, talán nem is árt egy kis vérfrissítés a dolognak.
  • praksi
    meg Hitman-szerűen vonalkód a tarkóra :)
  • Punker
    és nálad lesz 1 kütyü ha rosszalkodik kap 1 kis áramcsapást? :D
  • sgmbulldog
    Lassan eljutunk, hogy chipkártyát akar majd valaki beültetni, hogy műholdról kövesse ki éppen mit csinál a pályán
  • Mike at home
    az nem úgy megy
    kell hozzá adatkezelési szám is
  • Punker

de ha te frankón nyilván tartasz több ezer embert folyamatosan akkor hajrá, nekem a név megjegyzése kissé egyszerűbbnek tűnik.
  • mstummer
    Tökjó hogy anno pont Trasher hülyézte le egyik csapattársamat hogy mit akar ilyen azonosítószámokkal... :D