border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DummyBoy
    Nekem volt olcsó PMR-em, tök jól használható, meg minden, párban adják, fasza mint a picsa ... alföldön, sík területen, ahol látjuk egymást párszáz méterre ... Meg nállunk ahol kevés erdő volt, kis területen folyt a játék oda jó volt ...

Eladtam aztán mert mikor kellett volna az erdőben ténylegesen, akkor az átrádiózható kilóméterek igencsak beszűkültek párszázméterekre ... megszoktuk a kis területeket, aztán volt belőlle meglepi ... :( (Mondjuk akkor eladtam az összes AS cuccomat, de most pl nekem is terben van minimum egy Puxing ...)

Nem a Puxing a drága (hanem keveset keresünk :( ) ... a Puxing az egyik legolcsóbb rádió ... A barbivókitokik olcsók ... Egy nomrális PMR antennája is lehet drágább mint egy Puxing ...

Összehasonlítási alapnak hogy érthető legyen: Ezek a rádiók olyanok mint az AEG-ek ... A Puxing mondjuk egy JG G36 ... Vagy Cyma M14 ... A barbicuccok meg olyanok mint valami első kategóriás WELL ... Lőni végülis mindegyikkel lehet ...

Ha kis területeken játszotok csak, ahol nincs sok fa meg erdő ott jó lehet a teccsóscucc is ... de ha ténylegesen komolyabb játékok alatt is használni akarjátok, akkor érdemes spórolni ...