Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

degenerator
de neked nem is ak tár kell..

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Mike
nekem nem kell fém

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

degenerator
de ha lehet, akkor fémet.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

bardocz
feltekerés nélkül ~420 golyó ment bele,180-at nem hiszem,hogy fel tudok tekerni bele😉 Nameg marad is az alján jópár golyó.
Mike
hát nemtom, talán belemegy, ha feltekerés után még rátöltesz, az más kérdés, hogy nem lövi ki mindet

bardocz
600-as CA high-cap-be se megy bele 600,sõt,500 se az enyémbe😊
DummyBoy
Nekem egyszerû volt választani 😊 AK74-es tárakból kétfajta van: G&P 150-es 19 dodóért vagy MAG 34-ért ... 5db ... És akkor inkább legyen lókep 😊

Valamint lehet hogy ha rájövök hogyan lehet roncsolásmentesen szétszedni, akkor lehet ezekbõl is lesz picit nagyobb ...

Kiváncsi lennék kinek hány bogyó megy a midcapjeibe ... haverom a CA 150-es tárjaiba 100 bogyót rak, mert azzal ok ... azt szereti/ azt szokta meg stb ... Nekem elsõre olyan 70-80 db ment bele a tárakba, de erõltetni nagyon nem akartam 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

bardocz
Ez elvileg midcap😊 De ha lenne mellényem,akkor én mindet hordanám,azért jobb az,ha van van 5db 100-as tár(amibe nem is biztos hogy belemegy mind),de majd egy közös rendelésbe akár benne is lennék.
degenerator
nem akarsz inkább midcap tárakat rendelni? és akkor elfeleznénk...

bardocz
Fú,akkor ha csak 70 fér bele,akkor ez inkább low-cap:S Sajna 150-es tárat nem találtam,itthon meg legolcsóbban 150-es midcapet 3500-ért láttam...nem túl olcsó,bár ha belegondolok menyi volt CA high cap táram,és még nem voltam velük olyan játékon,ahol használom kellett volna mindkét tárat,nem érte meg.
Mersant
igen, gyorstoltovel, shotgunok altalaban 3at lonek ki egyszerre

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Mike
télleg a rugós shotgun-ok egy golyót lõnek ki, vagy egyszerre többet a sörétet szimulálva?

Mike
a mid-cap tárakat gyorstöltõvel kell tölteni?

Punker
ezért használok én 90-es gyorstöltõket, a BB meg nem flakonban hanem zacsiban van mellényben elfér kényelmesen.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DummyBoy
Mért ... a legjobb lopakodókombó: mid/lowcap-ek, mellettük oldalzsebben negyedigtöltött blasteres flakon ... vagy egy félig teli/üres gyorstöltõ <#hehe>

Mike
jaja, hi-cap még hagyján, azért ha óvatos vagy a fegyverben lévõvel azért még lehet, de tényleg jobb a mid-cap
ki is néztem a wcg-n 2x100-as midcapot 18 dolcsiért

hétvégén is sunnyogok a bokrok között oldalba kapni az ellent, erre megjelenik a csapattárs csörtetve, doboz bb-vel minden lépésnél hangosan zörögve

szépen megvártam amig leszedik 😊

múltkori játékon felcser voltam, épp kötözöm az egyik srácot, erre akkor dobatott az egyik ellenfél :-) ráadásul a kör elõtt direkt letettem a pisztolyom, hogy úgyse fogom használni :-D

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

DummyBoy
A tekergetõssel én inkább support játékot játszom, fedezõtûz, stb, locsolás ha szükésges ...

Viszont midcap-ekkel sokkal "taktikusabban" nyomom, mert nincs is szebb, mikor tárcserekor jelenik meg az ellen ... és jobban is tetszik ...

De ezt is embere válogatja ... egy másik havernak pl. nem tetszett, hogy tárat kell cserélgetni ...

De a legjobban az tetszett, 8 tár a mellényben tele, 9-ik a fegyverben, és elkezdtem sunnyogni vele szépen ... és lehetett ... ahol nem volt aljnövényzet ott még futni is lehet ... próbáld meg ezt 9db hicap-el ...

Szóval midcappal nem lesz az emberbõl sunnyogás közben 2lábon járó riói karnevál 😊

azzal az a gondom, hogy etetni is kéne; szal bankot kéne nyitnom (a falon át <#eplus2> )

de komolyan, márc 30án elindult 5 db tár meg egy gyorstöltõ; nem tom mit lehet ennyit sz*rakodni. már írtam az UNC-nek is, tesznek a fejemre válaszolni...

Mike
nem olyan jó tekerni 😊 mindig akkor bukkan elõ az ellefél a fedezékbõl amikro nekiállok tekerni 😊)

Punker
vedd meg a 3000-esem nem kell tekerni nyomod a gombot és kész 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nekem változatlanul nincsenek :-((( pedig 24-ére jól jönne, tököm kivan az 500-as tekergetésével...

Punker
más ezeket használja Ca-ban és Unicorn-ban felváltva, nem törnek adagolnak rendesen.

DummyBoy
Nekem van itthon 2 csomag ilyenem ... (MAG AK74 Midcap PLUM)

Komolyan nem tudok rólluk nyilatkozni, majd csak pár játék után, mert nemrég jöttek meg ... Elõtte egyik játékon használtam barátom CA AK47 midcap-jeit ... Szóval nagyon frissjúzeres lesz a leírás: 😊

Szóval

1: Király mert nem kell tekerni 😊
2: Nem leszel vele Support 😊 De tetszett, hogy gondolkodni kellett egy picit velük 😊
3: Adagolási gondom nem volt, míg a CA-val 1-2 alkalommal akadt ... pedig a MAG-ek vadi újak, a CA-k pedig átmentek már 2-3 játékon ... (voltak kicsit járatva ...)
4: Nagyjából olyan 70 bogyó ment beléjük ...
5: Volt bennük anyag ... kicsit féltem a mûanyag táraktól, mivel a Kalash AK-hoz adott gyári Hicap-ot elsõ játékon eltörtem 😊 De ugye AK74-eshez mûanyag tár köll ... de ezeken érezni, hogy nem olyan törékenyek ...
6: Találtam a neten egy trükköt, hogy az M4-es MAG tárakat mindenfélre roncsolás nélkül át lehet hekkelni "150-esre", a rugó elõtti elõfeszítõ mûanyagrudat ki kell csak venni ... nna ezeknél a táraknál viszont nem olyan egyszerû a szétszedés mint az M4-eseknél, úgyhogy nem is kisérleteztem vele ...
7: Qrrrrrrrrvajóóóóószinevan!!!!!!!! Most az lett a legójabb projekt, hogy valahogyan Irinkából is Plumot kell varázsolni, a lehetõ legkültséghatékonyabb módon 😊

Szerintem Cyma AK-ba nem lesz gond velük ... nekem a Kalasht meg kellett reszelni még elõtte a CA tárak miatt, de a Kalash amúgy is háklis a tárakra ... viszont utánna passzoltak mint az istennyila ...

Ja ... én ehobby-ról rendeltem, nekem megvámoltatták ...

Punker
+ szállítás + vám&sarc (bár ilyen kis tétel szerintem átcsúszik)

bardocz
Na megvan.Ha enyibe kerül,és jó az én AK-mba is(cm0.28s),akkor tuti ilyet fogok venni egy mellény után(merthát tárolni is kell ám)
Mike at home
nem emlékszem és kiváncsi sem vagyok rá

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
emlékszel Garrison tanár úr elsõ törvényére?

Mike at home
látom, te nem tudsz olvasni, vagy egyszerüen nem érted azt amit olvasol 😊
különben sem vagy budapesti
ha valaki megteszi megköszönöm neki, de ha nem teszi meg senki, akkor sincs semmi
miért kell minden szarba belekötni? 😞

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
keresõ menübõl tudod linkelni a címet, amúgy ja a MAG tárak olcsók és talán a legjobb mûanyagok nagyon sokan azt használják.

bardocz
Létezik,hogy wgc-n 5db 100-as ak-47-es tár 34$?
Ilyen fajta:MAG-AMAG-006AOD.Valamiért nem tudom linkelni,mert felül csak a bolt linkje van,semmi kiegészítés,hogy erre a termékre mutasson a link.
Punker
van 1 hihetetlen találmány, telefon a neve <#nyes>

Mike at home
nem kell venni, csak info kell 😊

DannyL
Milyen öntettel kéred? Ezer sziget esetleg? 😊))

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Mike at home
ha valaki mostanában elkovályog vmi AS üzlet fele itt bp-n kérdezzen már rá van e nekik G36-os JG hicap táruk, és ha igen mennyiért
a weboldalak megbízhatatlanok, annyira nem sürgõs, hogy telefonálgassak
örök hálám!

Punker
passz hívd fel nowar-t pl, vagy nézd meg az mp5-é jó e.

Punker, nem tudod hol lehet kapni G3-hoz tûzváltókart? néztem az itthoni boltok honlapjait, de ott nem írt egyik sem ilyet.

bardocz
nem tudom még
Mike at home
akkor 6 óra

Mike at home
hopszika cadmiumnal csak 1,2

Mike at home
inkább 7 😊

Mike at home
egyébként meg 1200*1,5/250

Mike at home
no akkor az 6-7 óra

akksi: 1200mAh 8,4V - Ni-CD Battery
töltõ: input: AC:220V - 50/60Hz - YX-4118D
output: DC:8,4V - 250mA
Mike at home
szerintem nem kell formázni az akkupackokkat
mekkora az akkupack teljesítménye, illetve a töltõjé?

Punker
hány mA-es az aksi és mennyi a töltõ?

Mike at home
ja nem jössz?

üdv. most kaptam kézhez a CYMA gyártótól származó m14-es karabélyom. szeretném tudni, hogy menyni ideig kell tölteni? a használati utmutatón (angol) ha jól vettem ki ,elõször le kell az akksit meriteni teljesen, majd 12 órát kell tölteni, majd más alkalmakkor már csak 8 órát kell tölteni. ez reális? csak mert akitõl srác, azt irta, hogy elõször csak 6 órát kell tölteni, más alkalmakkor meg 3-4 órát.....

ti mit gondoltok? köszi
üdv
bardocz
úgy vagyok vele,hogy ha nem megyek,akkor nem jelentkezek,nem akarom más elõl elvenni a helyet
Mike
mibõl állna feljelentkezni? semmibõl
utána még mindig beállíthatod ha ne adj' isten nem tudsz elmenni, hogy nem megyek
de nekem mindegy
nem kötelezõ semmi