29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• bardocz
    Én azt nem értem,hogy hogyan tud valaki egy tökéletesen működő phpBB-t elkúrni?Még én is fel tudtam rakni,és hiba nélkül ment...
  • Punker
    most komolyan szerinted bármire jó?
  • praksi
    de pázze; mire jó? jelzi az ellenfélnek hogy hol vagyok?
  • DummyBoy
    Hááát nem lááátod????

TAKTIKAI JELZŐFÉNY !!!
  • Punker
    ez a kis piros kulcstartós led amit ingyen osztogatnak máshol reklám célból :D
  • praksi
    na persze :P
    Ez amúgy mi a túró, azonkívül hogy világít ?
  • DummyBoy
    Valljuk be töredelmesen, volt már olyan a világtörténelem folyamán hogy egy "cég" megvett egy másikat aki konkurens volt és szépen bezárta ...
  • Punker
    hívd fel a cibergányt és kérdezd meg :D
  • praksi
    a softair FTP-nek mi baja? tegnap azt láttam, hogy valaki leszedte az összes játékokról készült képet; most meg nem lehet bejelentkezni...
  • MuldR
    De attol meg lehetett volna mas bolte, aki kihasznalja a domain elonyeit.
  • MuldR
    Semennyire.
  • Mersant
    keszult helyette mas. nem tudom mennyire fog bevalni.
  • Punker
    ja az hogy működjön is már nem érdek, ennyi erővel felszerelhettek volna 1 csapatot is szponzor címszóval.....
  • MuldR
    Megmondtak, azert vettek meg, hogy ne mase legyen.
  • Punker
    csak azt tudnám mi a f@sznak fizetett ki rakás lóvét a cibergány a softair-ért ha nem hajlandó rendbe tenni végre hogy működőképes legyen.
  • MuldR
    Ahova en jartam antikvariumba, ott be.
  • Dawevwp #16600
    Szevasztok Budakeszin épülőfélben lévő airsoft pályára várunk saját felszereléssel rendelkező játékosokat ezen a héten vasárnap (2008.08.31),
    most még teljesen ingyenes a pálya tekintettel a félkész állapotra.

Érdeklődni a 06705072504 számon Szatmári Gergelynél lehet.
  • Mike at home
    én még irtam is bele!

[dicsekszik]
  • DummyBoy
    Mekkora igazság! Imádtam a COV-ot :)
  • bardocz
    A 4000-es csomagban a golyók 20 fillérrel olcsóbbak,mint a blaster,ha 0.25-ösről van szó.
  • praksi
    csak mert ha jól számolom olcsóbb mint a Blaster; jöv héten úgyis költözöm vissza koleszbe, majd beújítok egy zacsival.
  • Punker
    nekünk jobban bevált mint a TM vagy Blaster főleg a 0,28-as a legjobb!
  • praksi
    Guarder BB-t próbált már valaki ?
  • Mike at home
    ott bevesznek újságokat is? :o
  • Punker
    vidd el antikváriumba.
  • MuldR
    CoV ota nem volt normalis ujsagiras. :(
  • Mike at home
    én már nem gyűjtök semmit
    egyszerüen nem fér el
  • milk41
    nekünk van 93-tól 04-ig PCGuru gyűjteményünk:D a 01/01-es PCGuru a kedvencem,asszem akkor váltottak dizájnt is
  • Mike at home
    nem kell vlakinek régi PC GURU, GS vagy Filmvilág? mielőtt kidobom, gondoltam megkérdezem
  • MuldR
    En most vettem notebookot asszonynak. Fel evig nem lesz semmilyen AS befektetes. (Ugyanitt SIG552 elado) :)
  • praksi
    ne is mondd, két hét múlva mehetek a jegyzetboltba...
  • bardocz
    Hát én se soroltam fel mindent,mert akkor milliós lenne az összeg:D De ami most feltétlenül kell,az a tankönyv,az meg meglesz,és szerencsére nem nekem kell fizetnem:D
  • mstummer
    Lista nekem is van :D

DE M56
    Puxing...
    valami DMR
    RPK
    hálózsák se ártana

ja meg valami használt kocsi 500ezer körül :D / nem km, Ft /
    nomeg új számítógép
    jobb fizetés....
  • Punker
    én most hozzatok hálózsákot WL goratex kb 18k lesz.
  • DummyBoy
    Irigyellek ... Nállam ez a lista valami ilyesmi:

Ami jóvóna : (egy vécé aranyból ...), Bekas BDU, gránátok a GP-30-ba, valami itató, egy szabad hétvége játszani, rádió, ésatöbbi ... Kéne egy jobb fényképező is, kellene valami nagyobb winyó is ... hangfalrencccer is jól jönne már a mozizáshoz ...

És ami kell: vízóra, kocsi nagyszervíz,renberakni az előszobát, vízóra beszerelés után rendberakni a fürdőt, csempézés, festés, előszobabútor, stb ... ( mindezek után pedig kinullázni a hitelkártyámat :( )
  • bardocz
    Na,akkor lehet majd valamikor veszek egy puxingot.Nagy előny tud lenni egy rádió.Csak az a baj,hogy annyi minden kéne,rádió,pisztolya,ahhoz tártáska is már,igzbogzjáték,újkormány,taktikai öv,aztán nincs mindenre pénzem:D
  • Punker
    volt olyan hogy ráláttam a manuszra de csak recsegést tudott adni :D
  • DummyBoy
    Nekem volt olcsó PMR-em, tök jól használható, meg minden, párban adják, fasza mint a picsa ... alföldön, sík területen, ahol látjuk egymást párszáz méterre ... Meg nállunk ahol kevés erdő volt, kis területen folyt a játék oda jó volt ...

Eladtam aztán mert mikor kellett volna az erdőben ténylegesen, akkor az átrádiózható kilóméterek igencsak beszűkültek párszázméterekre ... megszoktuk a kis területeket, aztán volt belőlle meglepi ... :( (Mondjuk akkor eladtam az összes AS cuccomat, de most pl nekem is terben van minimum egy Puxing ...)

Nem a Puxing a drága (hanem keveset keresünk :( ) ... a Puxing az egyik legolcsóbb rádió ... A barbivókitokik olcsók ... Egy nomrális PMR antennája is lehet drágább mint egy Puxing ...

Összehasonlítási alapnak hogy érthető legyen: Ezek a rádiók olyanok mint az AEG-ek ... A Puxing mondjuk egy JG G36 ... Vagy Cyma M14 ... A barbicuccok meg olyanok mint valami első kategóriás WELL ... Lőni végülis mindegyikkel lehet ...

Ha kis területeken játszotok csak, ahol nincs sok fa meg erdő ott jó lehet a teccsóscucc is ... de ha ténylegesen komolyabb játékok alatt is használni akarjátok, akkor érdemes spórolni ...
  • Punker
    a 12-14k-s puxing majdnem annyit tud mint ez, + 2 sávot figyel a motorola csak 1-et, eredetileg Midland G7-est akartunk de a lovassági headset-ünk tévedésből dupla motorola csatival jött így maradt ez a megoldás, én se akartam 50+ ezret költeni rádióra+headsetre de így alakult szervezésnél jól jön.

szal a lényeg az a pár ezer amivel több a puxing mint 1 gagyi nem nagy összeg 1 jó rádióért.

vagy mondom máshogy sima PMR-rel tereptől függően lefogod a pálya 25%-át egy puxing-gal 78-80%-át.
  • Mike at home
    ha meg nem annyira mint punker, ekkor elég a 10k-s rádió is :)
    persze azzal nem leszel menő