29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#16616 Én azt nem értem,hogy hogyan tud valaki egy tökéletesen működő phpBB-t elkúrni?Még én is fel tudtam rakni,és hiba nélkül ment... -
#16615 most komolyan szerinted bármire jó? -
praksi #16614 de pázze; mire jó? jelzi az ellenfélnek hogy hol vagyok? -
#16613 Hááát nem lááátod????
TAKTIKAI JELZŐFÉNY !!! -
#16612 ez a kis piros kulcstartós led amit ingyen osztogatnak máshol reklám célból :D -
praksi #16611 na persze :P
Ez amúgy mi a túró, azonkívül hogy világít ? -
#16610 Valljuk be töredelmesen, volt már olyan a világtörténelem folyamán hogy egy "cég" megvett egy másikat aki konkurens volt és szépen bezárta ... -
#16609 hívd fel a cibergányt és kérdezd meg :D -
praksi #16608 a softair FTP-nek mi baja? tegnap azt láttam, hogy valaki leszedte az összes játékokról készült képet; most meg nem lehet bejelentkezni... -
MuldR #16607 De attol meg lehetett volna mas bolte, aki kihasznalja a domain elonyeit. -
MuldR #16606 Semennyire. -
#16605 keszult helyette mas. nem tudom mennyire fog bevalni. -
#16604 ja az hogy működjön is már nem érdek, ennyi erővel felszerelhettek volna 1 csapatot is szponzor címszóval..... -
MuldR #16603 Megmondtak, azert vettek meg, hogy ne mase legyen. -
#16602 csak azt tudnám mi a f@sznak fizetett ki rakás lóvét a cibergány a softair-ért ha nem hajlandó rendbe tenni végre hogy működőképes legyen. -
MuldR #16601 Ahova en jartam antikvariumba, ott be. -
Dawevwp #16600 Szevasztok Budakeszin épülőfélben lévő airsoft pályára várunk saját felszereléssel rendelkező játékosokat ezen a héten vasárnap (2008.08.31),
most még teljesen ingyenes a pálya tekintettel a félkész állapotra.
Érdeklődni a 06705072504 számon Szatmári Gergelynél lehet.
-
#16599 én még irtam is bele!
[dicsekszik] -
#16598 Mekkora igazság! Imádtam a COV-ot :) -
#16597 A 4000-es csomagban a golyók 20 fillérrel olcsóbbak,mint a blaster,ha 0.25-ösről van szó. -
praksi #16596 csak mert ha jól számolom olcsóbb mint a Blaster; jöv héten úgyis költözöm vissza koleszbe, majd beújítok egy zacsival. -
#16595 nekünk jobban bevált mint a TM vagy Blaster főleg a 0,28-as a legjobb! -
praksi #16594 Guarder BB-t próbált már valaki ? -
#16593 ott bevesznek újságokat is? :o -
#16592 vidd el antikváriumba. -
MuldR #16591 CoV ota nem volt normalis ujsagiras. :( -
#16590 én már nem gyűjtök semmit
egyszerüen nem fér el -
#16589 nekünk van 93-tól 04-ig PCGuru gyűjteményünk:D a 01/01-es PCGuru a kedvencem,asszem akkor váltottak dizájnt is -
#16588 nem kell vlakinek régi PC GURU, GS vagy Filmvilág? mielőtt kidobom, gondoltam megkérdezem -
MuldR #16587 En most vettem notebookot asszonynak. Fel evig nem lesz semmilyen AS befektetes. (Ugyanitt SIG552 elado) :) -
praksi #16586 ne is mondd, két hét múlva mehetek a jegyzetboltba... -
#16585 Hát én se soroltam fel mindent,mert akkor milliós lenne az összeg:D De ami most feltétlenül kell,az a tankönyv,az meg meglesz,és szerencsére nem nekem kell fizetnem:D -
mstummer #16584 Lista nekem is van :D
DE M56
Puxing...
valami DMR
RPK
hálózsák se ártana
ja meg valami használt kocsi 500ezer körül :D / nem km, Ft /
nomeg új számítógép
jobb fizetés.... -
#16583 én most hozzatok hálózsákot WL goratex kb 18k lesz. -
#16582 Irigyellek ... Nállam ez a lista valami ilyesmi:
Ami jóvóna : (egy vécé aranyból ...), Bekas BDU, gránátok a GP-30-ba, valami itató, egy szabad hétvége játszani, rádió, ésatöbbi ... Kéne egy jobb fényképező is, kellene valami nagyobb winyó is ... hangfalrencccer is jól jönne már a mozizáshoz ...
És ami kell: vízóra, kocsi nagyszervíz,renberakni az előszobát, vízóra beszerelés után rendberakni a fürdőt, csempézés, festés, előszobabútor, stb ... ( mindezek után pedig kinullázni a hitelkártyámat :( ) -
#16581 Na,akkor lehet majd valamikor veszek egy puxingot.Nagy előny tud lenni egy rádió.Csak az a baj,hogy annyi minden kéne,rádió,pisztolya,ahhoz tártáska is már,igzbogzjáték,újkormány,taktikai öv,aztán nincs mindenre pénzem:D -
#16580 volt olyan hogy ráláttam a manuszra de csak recsegést tudott adni :D -
#16579 Nekem volt olcsó PMR-em, tök jól használható, meg minden, párban adják, fasza mint a picsa ... alföldön, sík területen, ahol látjuk egymást párszáz méterre ... Meg nállunk ahol kevés erdő volt, kis területen folyt a játék oda jó volt ...
Eladtam aztán mert mikor kellett volna az erdőben ténylegesen, akkor az átrádiózható kilóméterek igencsak beszűkültek párszázméterekre ... megszoktuk a kis területeket, aztán volt belőlle meglepi ... :( (Mondjuk akkor eladtam az összes AS cuccomat, de most pl nekem is terben van minimum egy Puxing ...)
Nem a Puxing a drága (hanem keveset keresünk :( ) ... a Puxing az egyik legolcsóbb rádió ... A barbivókitokik olcsók ... Egy nomrális PMR antennája is lehet drágább mint egy Puxing ...
Összehasonlítási alapnak hogy érthető legyen: Ezek a rádiók olyanok mint az AEG-ek ... A Puxing mondjuk egy JG G36 ... Vagy Cyma M14 ... A barbicuccok meg olyanok mint valami első kategóriás WELL ... Lőni végülis mindegyikkel lehet ...
Ha kis területeken játszotok csak, ahol nincs sok fa meg erdő ott jó lehet a teccsóscucc is ... de ha ténylegesen komolyabb játékok alatt is használni akarjátok, akkor érdemes spórolni ... -
#16578 a 12-14k-s puxing majdnem annyit tud mint ez, + 2 sávot figyel a motorola csak 1-et, eredetileg Midland G7-est akartunk de a lovassági headset-ünk tévedésből dupla motorola csatival jött így maradt ez a megoldás, én se akartam 50+ ezret költeni rádióra+headsetre de így alakult szervezésnél jól jön.
szal a lényeg az a pár ezer amivel több a puxing mint 1 gagyi nem nagy összeg 1 jó rádióért.
vagy mondom máshogy sima PMR-rel tereptől függően lefogod a pálya 25%-át egy puxing-gal 78-80%-át. -
#16577 ha meg nem annyira mint punker, ekkor elég a 10k-s rádió is :)
persze azzal nem leszel menő