border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• mstummer
    Fogtam már EBR-t... ja hátt rohadt nehéz,de bipod nélkül eszembe se jutna használni :) A legjobb talán az lesz ha 1-2 körre kölcsönkérem a tulajától.
    MuldR jó helyen tapogatózik, énis szinte csak egyest lövök. A sima sniper puskákkal meg csupán annyi a gondom hogy bal kezes lévén kevés nekemvalót tudok találni... Másodlagos tény hogy a sima mesterlövészek sose dobogtatták meg a szívemet, kivéve talán a Tanaka Kar98-at, az szép is és rohadt pontos is... csakhát a felhúzókar nem esik kézre nekem :(

A másik dolog ami miatt kéne mert a végső célom hogy a legtöbb fegyverkategóriából 1db legyen a gyüjteményemben. Természetesen mint mondtam többnyire az SLR-t használom, de ha kedvem támad máshoz akkor nyugodtan megtehessem hogy például DMR-t használhassak.Ez persze nem olcsó mulatság,de nem is azonnal gondoltam, évi 1-2 új fegyver.
    Szerintem azért a legtöbbünknek vannak hasonló álmai :)
    No meg valamilyen szinten függőség is. Nemrég szereztem be az AKs74u-t, és azthittem most már le tudok állni...de vhogy nem megy, mindig kell valami új :)
    Lényeg a lényeg hogy először kipróbálom mennyire fekszik ez a DMR dolog és csak utánna vásárolok, mert annak tényleg nincs értelme hogy megveszem azt sose használom.
    Egy DE M56 shoti viszont mindenképpen kell... de ez megint más tészta :D