29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#16496 DMR jó ... én pont a 2 véglet embere vagyok ... vagy sunnyogok és szépen egyesével lövöldözök, vagy ...
Éppezért én akartam egy olyan AK-t ami 400 alatt van, de kellően pontos, meg majd később egy RPK :)
DMR-en is gondolkoztam sokat, de pont az riasztott el ami mstummer-t ...
Mellesleg sajna melózom jövőhét vasárnap is :(
(Jogsi téma :) Én is sokéve halogatom már a motoros jogsit, minden év végén megigérem hogy majd tavasszal, de tavaszra mindig elfogy a pénzem ... ráadásul itt lassan drágább egy motoros jogsi mint egy motor :( ) -
#16495 jogsi -
praksi #16494 azzal a shotival tegnap lőttem; k.rva jó :D tényleg sörétlövés-fílingje van :)
az évi 1 új fegyver nekem is tetszene :) most is azon vacillálok, hogy TM Famas vagy jogosítvány :D -
mstummer #16493 Fogtam már EBR-t... ja hátt rohadt nehéz,de bipod nélkül eszembe se jutna használni :) A legjobb talán az lesz ha 1-2 körre kölcsönkérem a tulajától.
MuldR jó helyen tapogatózik, énis szinte csak egyest lövök. A sima sniper puskákkal meg csupán annyi a gondom hogy bal kezes lévén kevés nekemvalót tudok találni... Másodlagos tény hogy a sima mesterlövészek sose dobogtatták meg a szívemet, kivéve talán a Tanaka Kar98-at, az szép is és rohadt pontos is... csakhát a felhúzókar nem esik kézre nekem :(
A másik dolog ami miatt kéne mert a végső célom hogy a legtöbb fegyverkategóriából 1db legyen a gyüjteményemben. Természetesen mint mondtam többnyire az SLR-t használom, de ha kedvem támad máshoz akkor nyugodtan megtehessem hogy például DMR-t használhassak.Ez persze nem olcsó mulatság,de nem is azonnal gondoltam, évi 1-2 új fegyver.
Szerintem azért a legtöbbünknek vannak hasonló álmai :)
No meg valamilyen szinten függőség is. Nemrég szereztem be az AKs74u-t, és azthittem most már le tudok állni...de vhogy nem megy, mindig kell valami új :)
Lényeg a lényeg hogy először kipróbálom mennyire fekszik ez a DMR dolog és csak utánna vásárolok, mert annak tényleg nincs értelme hogy megveszem azt sose használom.
Egy DE M56 shoti viszont mindenképpen kell... de ez megint más tészta :D -
#16492 én meg a gyenge de preciz fegyver híve vagyok
mint ahogy nyilt játékra is úgy megyek legközelebb, hogy a vállamra csinálok vmi neoprén védőt, mert utoljára Érden csak a karszalagomat, meg annyk környékét lőtték, de azt keményen -
MuldR #16491 Vagy olyanok mint en. Szinte csak egyest lovok. Ha meg mar azt, legyen eros (bar igyis 390 fps a max aegem) -
praksi #16490 jó kérdés, lehet hogy a "sniper vagyok, és mégsem" életérzésük van :DD -
#16489 Amúgy miért akarnak annyian dmr-t építeni? -
praksi #16488 a legjobb DMR-nek való AEG az M14, abból a TM meg a Cyma, az utóbbival értelemszerűen sok munka van, de meg lehet oldani. A KART M14 EBR-jét fogtam egyszer a kezemben, egy sörbe lefogadom hogy nem akarnád te sem használni :) Kb. centi vastag spiáter az egész test, iszonyatos súlya van, nem hiszem hogy remegő kéz nélkül tudnád célra tartani (kivéve persze ha vizipólós alkatod van :D )
a másik az, hogy a lőtáv nem csak az erőn múlik, hanem a hopupgumin, meg esetleg a belső csövön. ahogy írtam is, 110-es rugóval tud a fegyver 410 fps fölött (ami a MASZ szerint már sniper kategória lenne); egy 120-as rugó + csap. rugóvezető + csap. dugattyúfej + Prometheus cső kombóval akár 450 fps fölött is teljesíthet. -
#16487 nekem CA G3 van (a legelső példányok egyike) abban csak a rugó lett cserélve semmi más és bírja az alap a 120-as rugót, ha ennél többet akarsz bele akkor aszem van full guarder kit hozzá. -
#16486 VRSDM azt mondta,hogy a kart még baszott nehéz is. -
mstummer #16485 Jó kis leirás thx érte!
Egyébként jó ideje szándékomban áll egy DMR építése/beszerzése. AK párti lévén logikus lenne egy Dragunov, node abból jót olcsón nem lehet szerezni. A JG féle SVD meg messze van a rendes Dragunovtól. Ergo az orosz vonal kiesik.
A G3 meg nagy szerelmem alapból is, anno Well R8-al kezdtem, amikor márkásra tértem át az SLR105 mellett szóba jött a SAR Offizier is.
Szóval egy G3SG1 ideális lenne szemeztem a CA verzióval is,de nem akarok mégegy drágább katergóriájú fegyvert, ugyis csak ritkábban használnám. Elsődleges mindenképpen az SLR. A kérdés az hogy mennyire lenne tuningolható, ugyebár a ver2 nem a tuningolhatóságáról híres, egy 130as rugó meg minimum kéne bele.
Alternatívának ott van a KART M14 EBR ami még szimpatikus,de annak a tűrőképességéről nincs infóm szinte semmi. -
#16484 JG G3 by Praksi -
mstummer #16483 Jövőhéten Likócson lesz játék. Gyere ha tudsz! -
#16482 ez mondjuk nem a pince -
#16481 egészen mást csináltunk most, a terület meg adott -
#16480 régebben már linkeltem -
#16479 Csak arra értettem,hogy az maradt-e ki,ami multkor ott volt:)
Amúgy juppé,jövőhéten Bényén játék!:D -
#16478 linket légyszi -
#16477 most épp hogy az nem volt -
#16476 neeem, pisztolyharc. az hol 420 fps? -
#16475 Mármint partraszállós ami a végén volt?Ott jó szar volt védeni,bekaptam pár fejlövést:D -
#16474 a 420 fps-esek? nemtom -
#16473 úgy értem, a softairen is hirdettek, tán csatlakozhatnánk. -
#16472 -
#16471 ahol a multkor
Monor
csak most nem partraszállósat -
#16470 Amúgy hol voltál játszani? -
#16469 egész idő alatt lőttem egyszer, azzal leszedtem két embert :) ennyi
engem meg nem találtak egyszer sem, és nem a bokor alatt aludtam :)
nem is olyan régen meg 2 hicap tár sem volt elég -
#16468 Ha majd találkozok a csávóval,aki tud ócóért de m81-et,akkor én is jelentkezek pisztolyharcra;)
Az a baj,hogy most nincsen bényei játék :\ -
#16467 persze
de mivel eddig jelentkeztél te, szerintem nem lesz ebből semmi, sajnos -
#16466 mike, ha legközelebb lesz pisztolyharc, megyünk? -
#16465 És hogy bírtad a reddot nélkül?:D -
#16464 kelle,esem szar idő volt, semmi napsűtés -
#16463 én ma voltam
puska is működött
igaz, red-dot-ot otthon hagytam :) -
#16462 Én 3 hónapja nem voltam sehol ... Tipikus nyár :( -
praksi #16461 Kecskeméten, kb 800 méterre a repülőtértől :)
-
#16460 Ez a játék hol volt?Remélem jövőhéten el tudok menni valahova,mert már jó lenne újra játszani,vagy 1 hónapja nem voltam sehol :\ -
praksi #16459 akkor hogy lőttünk volna hátrafele? :P
ja, az egyik srác a motorháztetőn utazott :DD -
#16458 De lecsukni nem tudtátok x) -
praksi #16457 no, a mai játékon megtudtuk, hogy egy Opel Astra csomagterében 3 ember fegyverestül, felszereléssel együtt kényelmesen elfér :D még lőni is tudnak onnan XDD