border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DummyBoy
    Sok sikert hozzá, alig várom, hogy személyesen is megtapizhassam valamikor :)

Én annyit csináltam, hogy egy vékony fűrésszel lefűrészeltem a létező legkisebb mennyiséget amit fizikailag lehetséges, majd a lecsiszoltam a felületét, hogy utánna majd addig csiszolom amig jó nem lesz ... Mákom volt, pont jó lett, a MAG táraimmal pont fasza, de a CA-k picit lötyögtek benne kicsit, szerintem próbáld meg első körben csak reszelni :)

A másik drasztikus lépés a fém csapágyazás behelyezésekor volt, mert az a 7mm csapágyazás az 6,75mm csapágyazás, tűreszelő megoldotta a dolgot ... most pont illeszkednek a csapágyak, picit talán mozognak is benne (erre azt kell érteni, hogy ha nagyon akarom, és nagyon precíz vagyok kiveszem őket kézzel, nem kell kiutni őket ...) olvasgattam hogy bele kellene ragasztani őket hogy ne mozduljonak el ... nemtom ...

Mit gondoltok erről? Nem lötyögnek vagy ilyesmi ... csak kézzel kivehetőek és berakhatóak ...

Azóta van benne Systema cső és Rugó, Guarder hopgumi és Guarder csapágyas rugóvezető ...

Hézagolás nagyjából rendben volt, ettől függetlenül kitakarítottam a GB-t, újrahézagoltam és átkentem ...

Most ment még bele H lenyomó a hopupba, de nem tudtam még kipróbálni :(

Egyelőre ennyit :)