29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    most még mod vagyok softair-en, hogy még meddig azt nem tudni.
  • DannyL
    Eddig is az voltál, nem!?
  • Punker
    lehet hogy holnap reggel már nem köpködhetsz mert mod vagyok
  • VRSDM
    több mondanivalóm akkor nincs a témában :)
    [center]

• Mike
    no akkor ennyi
  • DannyL
  • Punker
    az előző kis eszmecserében elhangzott 1 kérdés miért Cybergun banner van kint a softair.hu-n, hát íme most már legyen mindenkinek publikus:

"Tisztelt Fórumozók, játekostársak!

Mint ahogy mostanra biztosan sokan észrevettétek a változásokat, szeretnénk tájekoztatni mindenkit, hogy a softair.hu tulajdonos-váltáson ment keresztül.

Kgc úgy döntött, hogy az oldalt eladja. Ennek módjára és körülményeire nem kívánunk kitérni.
    Az új tulajdonos és üzemeltető, az Airsoft Hungary (airsoftgun.hu) vagyis a Cybergun.
    A tulajdonos szeretett volna inkognitóban maradni, de a sok szóbeszéd miatt úgy döntöttünk, hogy tiszta vizet öntünk a pohárba, és megírjuk ezt a közleményt.

A softair.hu innentől mindenestül az Airsoft Hungary/Cybergun tulajdona, így az oldal jövője innentől az ő kezükben van.

A softair.hu adminisztrátorai, moderátorai."
  • Mike
    mekkora itt a pangás, hihetetlen
  • Mike at home
    úgy nézem zárlatos a G36-osom, mivel tettem bele új biztosítékot, ami 5sec alatt felforrósodott
  • mstummer
    Pedig durva egy játék volt. Másfél órán át bolyongtunk a szakaszunkkal az erdőben... mire kijutottunk olyan helyre amit ismertünk. A poén hogy pont ott volt a láda amit cipelni kellett a célhoz. A védőket elintéztük majd 2 kilóméteres futás következett a tűző déli napon :D
    Persze a cél előtt az ellen már várt minket... addigra hullára fáradtunk, esély se volt :)
    A legjobb hogy egy másik szakasz ami velünk indult de leszakadt az erdőben a szentiváni temetőhöz jutott ki :D Egész nap nem lőttek 1 bb-t se :D

Egyébként a kis Kalash jól vizsgázott. 353-at kronózott 0,25-el. Szal 0,2-vel 400 körüli.
  • degenerator
    hát én mennék. mindenképpen.

egyébként, tegnap megint majdnem elhagytam a célzőlécem. pedig fullra megvan húzva az a csavar:)
  • Mike
    ja és kb 18-20 ember
  • Mike
    a pincemóka várhatóan 3k-ba fog kerülni fejenként
    aki el szeretne jönni vmikor augusztusban erre, jelezze felém itt vagy pm-ben

15-20 perces etapokban pörgös játékra gondoltam, max 280 fps (azt hiszem a cyma glock ennyi, 1-es lövés, 1 játék 1 tár, zászlófoglalósdi, stb, illetve amit akartok, bármit megbeszélhetünk

szervező külön nem lesz, felnőttek vagyunk
  • DummyBoy
    Nem voltam sajna :) Végre szabad hétvége, erre családi banzáj :(

A MAG-ek meg ehobby-ról jöttek, (Van wgc-n is meg sok helyen, de asszem akkor nem volt sehol csak itt ...)

2 csomag tár (10 db ...) volt 21k szállítással, vámmal, áfával mindennel ...
  • MuldR
    Hat 30 evig videken eltem. Volt valami kabeltv, de sose neztem. Emlekszem 1999 ben egy honapban 35 000 ft volt a telefonszamlam az internet miatt. Persze ezt matavval lekurvaanyaztam 21 000 re, de az permanensen megvolt :(((
  • DannyL
    Hát ez érdekes. :) A kurvannyukat...
  • Punker
    kellett neked oda költözni, itt vidéken van szerintem 1 szolgáltató a UPC kábel 10k-ért + bérelj hozzá dekódert hogy nézhesd amit kifizettél, és után a kuss!
  • MuldR
    Hat, neten is probalkoztam. Van kliens, de csak a free tvket lehet venni. Koszonom, de nem ATVn meg Hirtvn akarok elni. Meg a fixtvn neha vannak is ertelmes musorok, de azon meg nagyon latszik a ruppotlansag :(

AXN Scifi, animal planet, discoveryk, viasat explorer/history, spectrum. Ennyi lenne a keresem, de magyarorszagon (termeszetesen) ezekre nincs igeny. Ergo vagy nincs a kinalatban, vagy csak a havi 8000 hufos csomagba van.

T-kocsog IPTV: Nalunk nem alkalmas a halozat ra.
    UPC digital: nem alkalmas a halozat ra
    DigiTV: 200 meterre van a kabel vege, nalunk nem szolgaltat
    TVnetwork: 6 hazszammal foljebb van a kabel vege ! Nalunk nem szolgaltat.

A tobbinek nincs a kinalataban a fonti csatornaegyveleg.

Vicces, de ugytunik az egbol jon majd a megoldas. Az antenna digital nyomja mindet AMmikron. A hiba a havi 8000 hufos elofizetes :(

Vegulis a stadionoktol meg az ors vezertol 3 percnyire lakom. Teljesen a vilagvegen.
  • öregharcsa
    minek az..nézd a neten... 21-ik század..
  • MuldR
    Nincs is Tvnk. Ugy tunik nem is lesz. Vicces, a fovaros kozepen vagyunk, de itt senki se szolgaltat.
    21 ik szazad, magyarorszag. :(
  • Punker
    mindenki Kelly hőseit nézz? :D
  • Punker
    ha közölnéd mit és honnan könnyebb lenne :D

vagy várd meg amíg 18 leszel.
  • SG rock
    cs all

vki aki tud rendelni, most augusztusban vagy szeptemberben akar?
    ha igen szoljon pls

üdv all
  • Punker
    mi az a full metal? (tudom hogy fém de van ilyen márka? :D)
  • Punker
    az alap 15-16A szokott lenni.
  • Mike at home
    létezik hogy a puskában 15A-s biztosíték van?
  • FlyHigh
    A full metal és a classic army jó márkának számít?
  • Gando
    nagyon köszi
  • kvitya
    főleg minőség: wgcshop.com, uncompany.com

low cost: rsov.com, ehobbyasia.com
  • Gando
    szépjóreggelt mindenkinek

tudnátok olyan külföldi oldalt mondani ahonnan lehetne rendelni, mert haver érdeklődik és körül szeretne nézni
  • degenerator
    még nem próbáltam, majd holnapa jéták előtt, amikor utoljára lövöldöztem a házban, a lambériára sorminta került.
  • mstummer
    de legalább adagolnak normálisan nem? nekem az se teszik sokszor. Vennem kell mást...
  • degenerator
    kissé lötyögnek a star tárak, tényleg....
  • mstummer
    Ha most vasárnap jössz Likócsra akkor lesz rá lehetőség a megtapizásra :)
    A MAG tárak mennyibe fájtak? No meg hol vetted őket. Le kéne cserélnem a STAR-okat.
  • DummyBoy
    Akkor megnyugodtam ... működtek a CA-k úgyis rendesen ... Ráadásul nekem nincsennek CA tárjaim, haveromtól voltak kölcsön :)

Nekem csak MAG-ek vannak, de azok fullosan mennek :)
  • sgmbulldog
    "Én annyit csináltam, hogy egy vékony fűrésszel lefűrészeltem a létező legkisebb mennyiséget amit fizikailag lehetséges, majd a lecsiszoltam a felületét, hogy utánna majd addig csiszolom amig jó nem lesz ... Mákom volt, pont jó lett, a MAG táraimmal pont fasza, de a CA-k picit lötyögtek benne kicsit, szerintem próbáld meg első körben csak reszelni :)"

Jól csináltad, ez után szoktak a CA tárakra felülre rakni egy szigszalag csíkot és akkor tökéletes.
  • DummyBoy
    Sok sikert hozzá, alig várom, hogy személyesen is megtapizhassam valamikor :)

Én annyit csináltam, hogy egy vékony fűrésszel lefűrészeltem a létező legkisebb mennyiséget amit fizikailag lehetséges, majd a lecsiszoltam a felületét, hogy utánna majd addig csiszolom amig jó nem lesz ... Mákom volt, pont jó lett, a MAG táraimmal pont fasza, de a CA-k picit lötyögtek benne kicsit, szerintem próbáld meg első körben csak reszelni :)

A másik drasztikus lépés a fém csapágyazás behelyezésekor volt, mert az a 7mm csapágyazás az 6,75mm csapágyazás, tűreszelő megoldotta a dolgot ... most pont illeszkednek a csapágyak, picit talán mozognak is benne (erre azt kell érteni, hogy ha nagyon akarom, és nagyon precíz vagyok kiveszem őket kézzel, nem kell kiutni őket ...) olvasgattam hogy bele kellene ragasztani őket hogy ne mozduljonak el ... nemtom ...

Mit gondoltok erről? Nem lötyögnek vagy ilyesmi ... csak kézzel kivehetőek és berakhatóak ...

Azóta van benne Systema cső és Rugó, Guarder hopgumi és Guarder csapágyas rugóvezető ...

Hézagolás nagyjából rendben volt, ettől függetlenül kitakarítottam a GB-t, újrahézagoltam és átkentem ...

Most ment még bele H lenyomó a hopupba, de nem tudtam még kipróbálni :(

Egyelőre ennyit :)
  • xteecee
    Látom, terjed a kóla + sültkrumpli
  • öregharcsa
    mi van skacok buli volt?? sokan ittak gyógyszerre?? érdekes néha ez a totyik...
    amikor megláttam hogy kb 300-hsz van szaladtam chips-ért..hát nem csalódtam
  • mstummer
    Sikerült azóta kipróbálni pár lövés erejéig az új jövevényt.
    Tehát az első benyomások:

Erősnek tünik, 400FPS-el reklámozzák és kb annyi is lehet, de majd 7végén kiderül.
    A hozzá adott tár nehezen akar belemenni, reszelni kell rajta vagy a tárfészken. Viszont ha benne van stabil, nem lötyög jól adagol.
    Próbáltam CA és STAR tárakkal is. Ha minden igaz a STAR tárak alaphelyzetben belemennének, de mivel nekem módosítottak hogy jó legyenek a CA-hoz ezért 2 kivétellel a 4ből nem mentek bele. Ez gondolom a tárakasztó fü aljára ragasztott müanyagok eltérő vastagságának tudható be.
    A CA SLR tára nem megy bele.
    Továbbá a 2 kompatibilis STAR táram egyike megtörött, köszönhetően a szoros tárfészeknek. Ergo vagy megragasztom vagy kuka. ( valszeg az első esetén se birja majd sokáig :S )
    Ha jól emlékszem Dummyboy is mondta hogy reszelni kell a tárakasztó szerkezetből hogy jó legyen. Ezt meg is teszem hamarosan :)
    Egyébként a Kalash tára belemegy az SLR-be gond nélkül.
    A felépítésről is egy picit...
    Elfordítom a monitort hogy az SLR ne lássa... Szóval szebb a teste mint a CA-nak. Persze ez acél, a CA meg spiáter. S bár alapjában véve nem rajongok a fa előagyért ( ezt is le akartam cserélni müanyagra) nagyon sokat dob a fegyver kinézetén. Egyedül a markolat müanyag meg a tár. Konkrétan a tár színe nem tetszik, holnap át is fujatom feketére. A markolat rendben van, jófajta ABS. Picit talán érdesebb mint a CA-é.
    8,4V-os 1100mAh-s NiMh aksit adtak hozzá, kicsit lassúnak érzem vele a fegyvert, de nem lesz gond a cseréje 9,6-ra, bőven elfér.
    A válltámasz picit problémás még. Kihajtani még nemgond, behajtani kissé nehézkes,de majd bekopik.
    Szóval ennyit igy első blikkre, hétvégén teszt élesben.

Dummy azért majd érdekelne hogy pontosan milyen modifikációkat végeztél el a te Kalash-odon :)