border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• mstummer
    Sikerült azóta kipróbálni pár lövés erejéig az új jövevényt.
    Tehát az első benyomások:

Erősnek tünik, 400FPS-el reklámozzák és kb annyi is lehet, de majd 7végén kiderül.
    A hozzá adott tár nehezen akar belemenni, reszelni kell rajta vagy a tárfészken. Viszont ha benne van stabil, nem lötyög jól adagol.
    Próbáltam CA és STAR tárakkal is. Ha minden igaz a STAR tárak alaphelyzetben belemennének, de mivel nekem módosítottak hogy jó legyenek a CA-hoz ezért 2 kivétellel a 4ből nem mentek bele. Ez gondolom a tárakasztó fü aljára ragasztott müanyagok eltérő vastagságának tudható be.
    A CA SLR tára nem megy bele.
    Továbbá a 2 kompatibilis STAR táram egyike megtörött, köszönhetően a szoros tárfészeknek. Ergo vagy megragasztom vagy kuka. ( valszeg az első esetén se birja majd sokáig :S )
    Ha jól emlékszem Dummyboy is mondta hogy reszelni kell a tárakasztó szerkezetből hogy jó legyen. Ezt meg is teszem hamarosan :)
    Egyébként a Kalash tára belemegy az SLR-be gond nélkül.
    A felépítésről is egy picit...
    Elfordítom a monitort hogy az SLR ne lássa... Szóval szebb a teste mint a CA-nak. Persze ez acél, a CA meg spiáter. S bár alapjában véve nem rajongok a fa előagyért ( ezt is le akartam cserélni müanyagra) nagyon sokat dob a fegyver kinézetén. Egyedül a markolat müanyag meg a tár. Konkrétan a tár színe nem tetszik, holnap át is fujatom feketére. A markolat rendben van, jófajta ABS. Picit talán érdesebb mint a CA-é.
    8,4V-os 1100mAh-s NiMh aksit adtak hozzá, kicsit lassúnak érzem vele a fegyvert, de nem lesz gond a cseréje 9,6-ra, bőven elfér.
    A válltámasz picit problémás még. Kihajtani még nemgond, behajtani kissé nehézkes,de majd bekopik.
    Szóval ennyit igy első blikkre, hétvégén teszt élesben.

Dummy azért majd érdekelne hogy pontosan milyen modifikációkat végeztél el a te Kalash-odon :)