border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Hitman76
    Látom itt nálatok csak akkor viselik el a flamelést, ha valamelyik "régreggelt" követi el! Be is fejezem, de mivel nem szeretek adósa maradni senkinek a válasszal...

Degenerator barátom!
    Szerintem te beteg vagy! Vagy pedig máris összefostad magad, másként nem írkálnál hülyeségeket. Egyre csak azt hallom, hogy így a fasiszta softair, meg úgy a gyökér softair, erre itt meg megy a ki mikor reggelt megkülönböztetés! Álszent, szánalamas duma az hogy "ez nem a softair, itt nem flémelik az embert"! Nem csak lesajnálják, mert mittudomén nem 5-6 éve jár ide, "Öregasszonyok a BKV-n" topicokba más embereket álázni! A softairen is van egy fajta megoszlás a játékosok között, bár ott a tapasztalat,a hozzáállás és a korrektség a mérce, nem pedig az hogy ki mennyit ült idáig a monitor elött! Aki pedig azt mondja, hogy őt se szó se beszéd elhajtották amikor kultúráltan kérdezett valamit, vagy elmondta az átgondolt épkézláb véleményét, meglátását, az hazudik és festi magát.
    Az hogy Mike barátod mellet ilyen vehemenciával kardoskodsz dícséretes dolog, de gondolom ő is meg tudja védeni magát, ha úgy gondolja hogy ez szükséges.
    Azt viszont nem tudom miből gondoltad, hogy lehülyézlek, vagy nem engedlek ki a játékaimra, vagy lenézően tekintek majd rád ha esetleg összefutunk? Nem az én stílusom! Sőt egyenesen örülök ha a hozzád hasonlóak megtisztelnek a részvételükkel, egy általam szervezett játékon. Azt sem értem miből gondolod, hogy szeretném azt hogy békén hagyj! Sőt, nyomjad életre halálra! Írj amit csak akarsz, magyarázd el nekem hol a helyem "frissenreggeltként", de ne virág nyelven ám! Hadd lássuk milyen fasza gyerek is vagy te! Törleszd le nekem a téged a softairen ért sérelmeket (igaz ilyen nick név alatt összesen 2 hsz olvasható ott), hisz most büntetlenül teheted!
    Igaz én soha egy rossz szót sem szóltam hozzád, azt sem tudom ki vagy, nekem egyedül Mike-kal volt vitám, te csak belevakkantottál. Az hogy én rádkontráztam...nos az vesse rám az első követ, aki nem penget vissza ha kottázzák!
    Minden esetre roppant tanulságos volt ez a kis diskurzus veled és nagyformátumú barátoddal, levontam a tanulságot és eltettelek magamban oda, ahová való vagy!
    Részemről befejeztem, nem kívánom a többieket untatni a mi kis pengeváltásainkkal, de pm-ben bárkinek rendelkezésére állok, itt vagy máshol egyre megy!
    Üdv! Hitman