29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#16090 azzal hogy most 1 értelmetlen vitában próbálod védeni a "mundér" becsületét viszont nem javítasz a helyzeten. -
#16089 Jó, lehet kicsit talán elfogult vagyok, de az biztos hogy sokan túldramatizálják a helyzetet, és inkább vélt mint valós sérelmek alapján mondják amit mondanak. -
#16088 "Aki pedig azt mondja, hogy őt se szó se beszéd elhajtották amikor kultúráltan kérdezett valamit, vagy elmondta az átgondolt épkézláb véleményét, meglátását, az hazudik és festi magát."
Ezzel nem értek 100%-ig egyet. -
#16087 Látom itt nálatok csak akkor viselik el a flamelést, ha valamelyik "régreggelt" követi el! Be is fejezem, de mivel nem szeretek adósa maradni senkinek a válasszal...
Degenerator barátom!
Szerintem te beteg vagy! Vagy pedig máris összefostad magad, másként nem írkálnál hülyeségeket. Egyre csak azt hallom, hogy így a fasiszta softair, meg úgy a gyökér softair, erre itt meg megy a ki mikor reggelt megkülönböztetés! Álszent, szánalamas duma az hogy "ez nem a softair, itt nem flémelik az embert"! Nem csak lesajnálják, mert mittudomén nem 5-6 éve jár ide, "Öregasszonyok a BKV-n" topicokba más embereket álázni! A softairen is van egy fajta megoszlás a játékosok között, bár ott a tapasztalat,a hozzáállás és a korrektség a mérce, nem pedig az hogy ki mennyit ült idáig a monitor elött! Aki pedig azt mondja, hogy őt se szó se beszéd elhajtották amikor kultúráltan kérdezett valamit, vagy elmondta az átgondolt épkézláb véleményét, meglátását, az hazudik és festi magát.
Az hogy Mike barátod mellet ilyen vehemenciával kardoskodsz dícséretes dolog, de gondolom ő is meg tudja védeni magát, ha úgy gondolja hogy ez szükséges.
Azt viszont nem tudom miből gondoltad, hogy lehülyézlek, vagy nem engedlek ki a játékaimra, vagy lenézően tekintek majd rád ha esetleg összefutunk? Nem az én stílusom! Sőt egyenesen örülök ha a hozzád hasonlóak megtisztelnek a részvételükkel, egy általam szervezett játékon. Azt sem értem miből gondolod, hogy szeretném azt hogy békén hagyj! Sőt, nyomjad életre halálra! Írj amit csak akarsz, magyarázd el nekem hol a helyem "frissenreggeltként", de ne virág nyelven ám! Hadd lássuk milyen fasza gyerek is vagy te! Törleszd le nekem a téged a softairen ért sérelmeket (igaz ilyen nick név alatt összesen 2 hsz olvasható ott), hisz most büntetlenül teheted!
Igaz én soha egy rossz szót sem szóltam hozzád, azt sem tudom ki vagy, nekem egyedül Mike-kal volt vitám, te csak belevakkantottál. Az hogy én rádkontráztam...nos az vesse rám az első követ, aki nem penget vissza ha kottázzák!
Minden esetre roppant tanulságos volt ez a kis diskurzus veled és nagyformátumú barátoddal, levontam a tanulságot és eltettelek magamban oda, ahová való vagy!
Részemről befejeztem, nem kívánom a többieket untatni a mi kis pengeváltásainkkal, de pm-ben bárkinek rendelkezésére állok, itt vagy máshol egyre megy!
Üdv! Hitman
-
#16086 csak hogy ne neked legyen igazad részemről lesz@rom újra (ahogy eddig is) és folytassuk a #16073-tól. -
#16085 talán mégis egy fiatalabb az okosabb? nem ám az hogy az idősebb enged. :D röhej -
#16084 16076-os hsz-em utolsó sora. és a beszélgetésnek vége. -
#16083 jaj de nagy a szája itt mindenkinek.
ha meg itt egyesek olyan okosak, meg felnőttek, akkor azok talán nem folynak bele ilyen kis hülye vitákba.ennyit a nagy 30 évesekről. -
#16082 a lényeg ugyanaz marad, te próbálsz sértegetni engem pedig közben magad minősíted.... -
#16081 mike-ot fikázod hogy a korával jön folyton, te pont ezzel jöttél az imént :]
az pedig a fórumozók témája topik volt, nos ez nem az. -
#16080 mondtam én hogy sértődékeny vagy és a jelek szerint még humorod sincs, nem baj majd rájössz 1x
hogy mindenki értse miről i svan szó :D -
#16079 nemhiszem h emo vagy,nekem 3-4centivel hosszabb a hajam de amint láthatjátok nem vagyok emo -
mstummer #16078 szerintem ezt nem kellett volna... -
mstummer #16077 Bazze ez de randa :D -
#16076 szóval nem személyeskedés.
[center]Punker TE egy FASZ vagy!
[apro]nem tudsz rólam semmit, (ja de igen a harmincéves kopaszodó fejed mögött annyi ész lapul hogy a hsz-eim mögöttes tartalmából leszűrted a fél életem. szóval ne mondd meg nekem hogy milyen szinten vagyok agyilag, ne mond meg hogy hol vagyok emo és hol nem ( itt a képtáram ha valaki szerint ezek nem egy átlagos 18éves fiatal fotói lehetnének kérjem rúgjon hátba )
legalább olyan röhejesnek hatsz a mi szemünkben mint fordítva. csak hogy tudd. -
#16075 csillagokra nem kell viszont még mindig 2. vagy a fórumozókat kivágók örök ranglistáján, kicsit jobban megítélem mikor kell beavatkozni és mikor nem. itt nem ment át durva anyázásba személyeskedésbe a dolog.
amúgy meg mondtam már van két 18 éves csapattársunk fényévekkel komolyabbak nálatok és ennyire nem sértődékenyek az tuti, bár mint tudjuk te EMO is vagy (láttad a fényképes topic-ot?) -
#16074 felvágsz a csillagokra? vagy hogy régebb óta ittvagy és le vagy már pacsizva ennél annál?!
pont neked kéne példát statuálnod, erre lealacsonyodsz a " mi " 18évesek szintjére. punker... -
#16073 azta micsoda szörny :D
csak hogy a mellény után legyen kis AS rész is :D -
#16072 nem ez 1 baráti társaság ahol néha van 1-2 vita, és csak másodsorban szakmai topic. -
#16071 ezt nem azért irtam h kötekedjek,de ez a totyig az airsoftról szól és nem azért van kitalálva h megvitassátok a személyes gondjaitokat,bajaitokat. -
#16070 hehe és akkor mi van? ezt inkább bízd rám picit több rutinom van. -
#16069 komolyan,mostmár abbalehet hagyni,pm-ben folytassátok vagy pedig szólok a modiknak -
#16068 igaz, legközelebb, ha idejön valaki kötekedni, nem fogok mondani semmit. -
#16067 te ihattál volna mást
de most már mindegy -
mstummer #16066 Tényleg abba lehetne hagyni az egészet már. Ez az SG nem a softair,aki flémelni akar meg beszólogatni, meg másokat megalázni az menjen oda.
Mike bocs hogy ezt mondom de egyszerüen gerjeszted a feszültséget. Hozzáteszem én se szeretem a softairt jópár nagyarc miatt, korábban kifejtettem miért is.
Itt viszont nyugalomban lehetett eddig irogatni az airsoftról... Jó lenne lezárni. -
#16065 szerintem az elmúlt 7 évben minimum 1000x leírtam hogy nincs az az isten hogy én sört igyak, ezek után sörözni hívsz, hát hülyének nézel? -
ekkora paraszt is régen nem volt velem senki
kész, ignored -
#16063 ez az újregezés nem ment ki a divatból pár éve? amúgy ez bizonyítja hogy semmivel se vagyunk jobbak mint azok a softair-esek akik a "fiataloknak" folyamatosan beszólogatnak. -
#16062 álmodozzál királylány -
#16061 akkor hívd apádat, vagy a nagybátyádat. vagy dobj meg a lapátoddal. vagy írd le, hogy milyen erős vagy, meg hány kiló, és centi, és én összefosom magam.
vagy hülyézz le, esetleg ne engedj el a játékaidra, nézz rám lenézően egy játékon, ha találkoznánk...
de gondolj bele, érdekelne engem? vagy akarnék én tőled valamit? sehogy se tudsz ártani nekem, se fizikailag, se máshogy. iylen egyszerű. mikeot meg ne cseszegesd, és akkor békénhagylak, netalántán el is felejthetük az itteni bemutatkozásodat. -
#16060 Pedig hidd el megérdemelnél egy kis viszonzást! -
#16059 semmiképpen sem tudnád viszonozni, törödj bele, ezt kaptad az élettől.
egyébként, elmagyaráztam a helyed az sg-n, igaz, nem virágnyelven. lehet utálni. -
#16058 Punker, egy sőr mellett megbeszéljük -
#16057 Kedves Nagyarcú barátom!
Nem emlékezem, hogy neked osztottak volna lapot ebben a kis vitában, de örülök hogy ilyen szívélyes vagy velem szemben, és hidd el, égek a vágytól hogy mihamarább, méltóképpen viszonozzam ezt neked! :) -
#16056 ez gagyi flém nem olvasom végig.....
amúgy van abban valami Mike hogy te mindig a korodra hivatkozol, közben utána te poénkodsz vele hogy 12 vagy agyilag. -
#16055 kösz a gyors választ. -
#16054 rámenne -
#16053 jó, ok -
#16052 háthogyha olyat idéznél ami tele van csúnya szavakkal akkor te kapnád a büntipontot -
#16051 mike,szerintem sokkal okosabb lennél ha pm-ben beszélnéd meg vele a gondodat,nem pedig agyon offolni a totyigot