border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• mstummer
    Nemtudom ki hogyvan az újabb generációs kínai csodákkal... de ami most van az kezd félelmetesbe átmenni.
    Vasárnap volt alkalmam szembesülni a Cyma CM36A-val, magyarán egy AKM-mel.
    Először taperás szintjén. Kegyetlen jól összevan rakva. Legalábbis külsőleg. Szép kidolgozás, egyedül talán a tár színe nem a legjobb az igazihoz képest. Ez legyen a legkevesebb.
    Az erejét is hamarosan megtapasztaltam, sajnos a cső másik oldalán voltam. Fájt rendesen amikor a lábamon eltaláltak. Volt hogy a szemüvegemen koppant,sose tapasztaltam ilyen erőt.
    Miután az én SLR-em lemerült a fegyverszobából egyet kölcsönvettem. Miért is ne az SLR tárával próbáltam ki. Passzol bele rendesen, az egész játék alatt nemvolt probléma vele.
    A fegyver müködésével nemvolt gond, viszont a teljesítménye... Több a soknál. Az ellenfelek visításából tudtam hogy ez egy szörnyeteg.
    A játék után kiderült hogy a CM36A-k dobozból 440-450 körül vannak. Egy példányt 470re is kronóztak.
    Szerintem ez abszolút nincs a rendjén. A tulaj is mondta hogy vissza kell gyengíteni mert túl durva. Nemtudom hogy miért emelik ennyire a kedves kínaiak az alapfegyók FPS-ét. Erővel nem lehet mindent megoldani...