29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• praksi
    ja, hétvégén megjött a G&P akksim; faja kis cucc, ráadásul bagatell pénzért :)
  • zoolee
    58800 valamennyi.
    De ebből 5k bb haveré.
  • milk41
    összesen mennyibe volt?
  • zoolee
    Na, ma elmentem megvenni a cumót.
    Vettem m16a3 mat, maszkot meg 10 k bb-t :)
    Még nemnagyon próbáltam ki, aksit töltöm még.

Csak pár apróság.
    Full fém kivéve markolat.Hi cap tár, fém GB,fém áttétel,1300 as aksi.stb.~1 méter hosszú, 3,1 kiló :)
  • Punker
    az első JG M4-ek is bírták megerősített gear stb, aztán tavasszal jött egy széria amik 110-es rugóval se bírtak ki 10 ezer lövést, kínainál nincs minőség ellenőrzés sose tudhatod.
  • bardocz
    Hat ezt a cyma tovabb birja mint egy markas...
  • mstummer
    Teljesen igaz.
  • Punker
    na ezért mondjuk hogy előre kell kronózni mindent ismeretlen fegyverrel nem szabad játszani a 450+ -os bőven balesetveszélyes.

amúgy tényleg érthetetlen ez a rugó erő növelés hiszen a sima gear ezt huzamosabb ideig nem bírja.
  • mstummer
    Nemtudom ki hogyvan az újabb generációs kínai csodákkal... de ami most van az kezd félelmetesbe átmenni.
    Vasárnap volt alkalmam szembesülni a Cyma CM36A-val, magyarán egy AKM-mel.
    Először taperás szintjén. Kegyetlen jól összevan rakva. Legalábbis külsőleg. Szép kidolgozás, egyedül talán a tár színe nem a legjobb az igazihoz képest. Ez legyen a legkevesebb.
    Az erejét is hamarosan megtapasztaltam, sajnos a cső másik oldalán voltam. Fájt rendesen amikor a lábamon eltaláltak. Volt hogy a szemüvegemen koppant,sose tapasztaltam ilyen erőt.
    Miután az én SLR-em lemerült a fegyverszobából egyet kölcsönvettem. Miért is ne az SLR tárával próbáltam ki. Passzol bele rendesen, az egész játék alatt nemvolt probléma vele.
    A fegyver müködésével nemvolt gond, viszont a teljesítménye... Több a soknál. Az ellenfelek visításából tudtam hogy ez egy szörnyeteg.
    A játék után kiderült hogy a CM36A-k dobozból 440-450 körül vannak. Egy példányt 470re is kronóztak.
    Szerintem ez abszolút nincs a rendjén. A tulaj is mondta hogy vissza kell gyengíteni mert túl durva. Nemtudom hogy miért emelik ennyire a kedves kínaiak az alapfegyók FPS-ét. Erővel nem lehet mindent megoldani...

• Punker
    annyit tudok róla amit a fórumon láttál te is.
  • MuldR
    Punker: ismered azt, aki verpeletre 1 hozzaszolasosan kiirkalta a nagyjatekokat? :)
  • Punker
    fúú én nem játszottam de kicsit megkészültem a naptól
  • milk41
    az szép:D
  • praksi
    na, idei első maratoni játék megvolt, péntek este 17-kor mentünk ki játszani, most értem haza :)
  • Punker
    mit tuningolsz 1 nem szabványos kínain? pontatlan marad örökre.....
  • milk41
    és tuningal?
  • Punker
    kb semmire se jó.....
  • milk41
    SWISS ARMS Sniper Black Eagle M6
  • Punker
    pontosan mire gondolsz?
  • milk41
    Swiss Arms-ról vélemény?
  • milk41
    most hogy mondod,szerintem igazad van
  • bardocz
    Állambácsi fizeti a lőszert biztos.Mert szerintem ez nem airsoft.
  • milk41
    németek jól élnek...
  • DannyL
    A strandpapucs az most nálam is be fog játszani, mert ma lemegyek haverokkal Siófokra zülleni és csak vasárnap jövök haza. Úgyhogy rosszak legyetek!
  • milk41
    már péntek van
  • JunkYard
    Sziasztok!

http://www.pballstar.atw.hu/

Nyitás pénteken, akciós árakkal.

tel:06 70 302 0442

• sgmbulldog
    A fórumszabályzat egyes feladatokat megadott emberek "hatáskörébe" sorol, pont úgy mint minden fórumon, csak mindenütt máshogy hívják a feladatkört. A softairen "játékszervezőnek" akik nagyobb játék szervezésére jogosultak, pont mint ahogy a torrent oldalakon is bizonyos feltételekkel lehetsz mondjuk "feltöltő", de amíg az "elnyomó, elitista" softairen az ez ellen problémázók regjei továbbra is élnek, egy "engedékeny, szabad, maximálisan nyitott" más fórumon már rég a feladatkörök vitatásáért minden delikvens ki lenne törölve :D
  • VRSDM
    ha tudod hogy kicsodak voltak miert nem leped meg oket, egyik alkonyatkor, a csapattal a hatad mogott...

!nyissanak ajtot. rendorseg! :)
  • degenerator
    egyébként röhögni fogtok, de: a cigányok elvitték a lépcsőt a pályánkon levő épületből (fémből volt)
  • degenerator
    ja. meg volt egy idióta, aki strandpapucsban játszott....bár nem tudom, hogy ő körmendi volt e.
  • degenerator
    "Az "A" rajjal éppen a harapófogó hadmûveletre készültünk, követtük õket,hogy lõtávolságon belül legyenek a "daráláshoz".Közbe figyelgettem az osztrákház tetején ücsörgélõ, megkülömböztetõmellényben lévõ úriembert, aki mutogatva rádiózott.Mikor ezt láttam egybõl beugrott a rafinéria, ahogy ez a gondolatsor végigfutott az agyamon,már az elõttünk lévõ WBAT-os csapat fogta a drótot és hátrafordulva lekaszálta az "A" rajt..."

hát nem tudom, bexter, hogy tényleg kémkedtél e, vagy nem, de én voltam az egyik tagja annak a "visszaforduló" csapatnak, és nem nagyon kellett utánuk kémkedni. ugyanis allah akbar kiáltásokkal jöttek, és a hangos anyázázuk akkor is elárulta volna őket, ha esetleg halkan jönnek. egyébként meg lőttek mindenre, ami mozog, szóval nem tudom, miért beszél itt taktikáról...
  • DannyL
    Szánalom. Ő lett volna valszeg az első akit egy SS sorozásról elküldtek volna Treblinkába.
  • degenerator
    naja. egész játékon kérdezgettem, hogyy kik a körmendiek, hol vannak...aztán játék végén pakolászásnál feltűntek...közülük is egy megtermett példány. kb 175-180 magas, kopasz, kissé kövér (nagyobb melle volt, mint a barátnőmnek, és jobban lógott, mint a nagymamámnak:D) és ott volt a hátizsákján az elmaradhatatlan 14/88 sieg heil.
  • DannyL
    Kínaival kapcsolatban csak az AGM M14-ben lévő motorral kapcsolatban van tapasztalatom.

WD mikor annó az AGM M14-emből M140-es DMR-t épített és ki akartam cserélni a motort is, akkor azt mondta, hogy tök felesleges, mert az M150-et is bírná.

Azt nem tudom, hogy milyen motor volt benne, de hátha valakinek hasznos infó lehet.
  • kvitya
    Semmi, megint megy a ferdítés ezerrel....... :) De ha valakinek ennyire futja szellemiekben, nos legyen vele boldog :)

Motorokhoz:
    a CA motorjai nem túl sikeres konstrukciók, ha minőséget keresel tuninghoz, akkor inkább TM, Guarder v Systema javasolt. Kíniak is jók lehetnek, részemről tapasztalat hiányában nem nyilatkoznék róluk.
  • bardocz
    Lehet vele hobbifűnyírást végezni:D
  • bardocz
    Na,már tudom a nick-ed:)

De az én akksimmal kétlem,hogy elindult volna:)
  • Jacek
    nekem nem keso, max neked:)))
  • praksi
    késő, már megrendeltem :)
    a G3-ban SP110 rugó van(410 fps), azzal nem hiszem hogy komoly baja lenne a későbbiekben.
  • Jacek
    Hetvegen meg lattad hogy egesz jol daralt az a 130-as M4-es:)