border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Tisztelt Rajtagok és kedves olvasóink,
Sajnálattal hallom,hogy rajunkat "fasiszta,játék helyett kocsmázó,szedett-vedett társaságnak hiszik".
Rajunk fõ ismertetõ jele,hogy szeretünk realisztikusan játszani és öltözni.Persze nem mindenhol díjazzák, "fehér kendõ a MASZ(lag) szerint csak a megadást jelképezi, tudatlanok" (van benne valami...
de ha már közelkelet?)
Ha már MASZ: A torony ostrománál szerelgetõ integetõ emberek álldigálltak.Célba is vettem õket, közben azon tûnõdtem mit is csinálnak?Végül hagytam õket,gondoltam technikai probléma.
2-3 percel késõbb egy M249-el futkározó ember rontott ki a brigád közül és futva darálta szét a "B" raj tagjait, másodpercekkel késõbb még pár, igen vidám fiatalember rontott ki "vaddisznóeffektussal" a bokrok közül. MASZ TESZT BÉTA !!! Támogatóval mióta lehet futva lõni?Nem,hogy állva!Futva!
Persze ez még semmi...
Az úgynevezett osztrákház tetejérõl a szervezõ brigád adta a drótot a WBAT-nak. Ami nem túl fair.
Rosta Tamás (Tadeus) "Az "A" rajjal éppen a harapófogó hadmûveletre készültünk, követtük õket,hogy lõtávolságon belül legyenek a "daráláshoz".Közbe figyelgettem az osztrákház tetején ücsörgélõ, megkülömböztetõmellényben lévõ úriembert, aki mutogatva rádiózott.Mikor ezt láttam egybõl beugrott a rafinéria, ahogy ez a gondolatsor végigfutott az agyamon,már az elõttünk lévõ WBAT-os csapat fogta a drótot és hátrafordulva lekaszálta az "A" rajt..."
Szomorú...
A Raj közszeretettel kocsmázik közösen, persze játék helyett soha, ismétlem SOHA!A szombathelyi Taverna-i kiruccanás, idõtöltés gyanánt szolgált,mivel kb. 1.5 óránk volt a söptei járatos busz érkezéséig (persze a sofõr is késett 10-15 percet) a sofõr nagy szeretettel fogadott minket, 90% és 50% leértékelt jegy az õ buszán nem létezik...Ez ügyben még intézkedünk.
Akármilyen hihetetlen,de elõbb busz nem ment ki a helyszínig...
Így akárhogy is próbálkoztunk volna elõbb kijutni, nem jött volna össze.Errõl figyelmeztettük is a szervezõket.
Persze jöjjünk kocsival 16-an mind, nem mindenki teheti meg...
Az Airsoftról,
Alapjában véve egy taktikai játék.Igen. Tudjuk és köszönjük,hogy ezt megosztották velünk.
Az mióta taktikai játék,ha valaki egy erdõben 2 bokorban ül és "kempel" az oké,hogy pár percig (10-15).Persze mikor kilõttük a sûrûbe burkolózott emberkéket, szitkozódva kiabálták:"
- Vak vagy bazdmeg?nem látod ezt a kibaszott fehér kendõt?!
Válaszul mondtam,hogy
-képzeld nem láttam öreg,mivel kb a fejed lógott ki mikor tüzet nyitottam.
-Akkor nyisd ki a szemed!
Jött a válasz.
-gondoltam akkor szo*** ** ma*ad!
Úgy összességében ennyi.És mégegyszer köszönjük azoknak a magyargyûlölõ,hungarofób balfaszoknak az írogatását akiknek ez jó érzés. (ja tényleg bocs,mi átkozott fasiszták vagyunk,akkor szabad, elnézést!!!)
Köszönünk mindent!!!!
1 éve és pár napja a kõszegi hegységben is jó volt legyalogolni 600 méter magasról,víz és élelem nélkül!Közbe át-áttévedve az osztrák határra...
Kösz!!!
A véleményüket a wbat fórumán,a "csacsogda" topicba megtaláljátok:
http://wbat.extra.hu/forum/index.php?topic=45.0"
forrás: blr.atw.hu