29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Jacek
    Hiszed te:) a Hyper 1000 nem normalis motor hanem nagy nyomateku es meg 4000rpm-el tobbet is forog egy alap motornal...

Nalam az eleg lassu amikor meghuzod a ravaszt es nem tudja atbillenteni a cuccot a holtponton:)
  • bardocz
    Nem nem bírja felhúzni a tiédet,hanem lassan húzza fel,130-as rugóhoz fölösleges nagynyomatékú motor+fogaskerék,vagy egyik,vagy másik.Persze,hogy sima motorral normálisan megy.
  • Jacek
    Nem kotekedni akarok de mi ez a "hatosag"? meg hogy engedelyt kerni jatekszervezesre? miva????
  • Jacek
    CA nag nyomateku egy lofutty legalabbis nalam ez jott le miutan megvettem:D
    Fol sem tudta huzni a puskat pedig nem volt tul nagy 130-as es nyomateknovelo fogaskerek szett van benne! TM Hyper1000 es lam maris daral..

De ha kell kinai motor van nalam 2-3 hosszunyaku, igazabol hasznalva sem voltak.
  • kvitya
    Vazze, látom nem csak vidékieket nyomok el....... :D
  • praksi
    ja, a review nincs ám elfelejtve, kb 3 kép hiányzik hozzá + egy végszó, csak egy csomó dolog közbejött azóta :)
  • praksi
    gondoltam még egy olyan megoldásra is, hogy a G3 motorját (Shuang Ba az is) átteszem az MP5-be, hozzá meg rendelek egy CA nagy nyomatékút

próbáltam már keresni a softair-en kínai motort, de elég kevés van, azt is hamar elkapkodják; a Nowar nem árul kínait, a 44-es honlapja meg ezer+1 éves...
  • Punker
    keress használt motort hozzá, ha másodlagosnak kell az mp5 fölös szerintem is drágát venni alap kínai bőven elég hozzá.
  • bardocz
    Hát szerintem nézz szét még más boltokban,vagy keress használtan kínai motort,mert ahhoz a rugóhoz fölösleges a nagy nyomatékú motor,a nagy sebességűvel meg lehet lágyszárú növényeket vágni:D
  • praksi
    ja, azt kihagytam, hogy Guarder nagy nyomatékú nincs sehol; azt egy csapattársamnak már kerestem.

illetve ha van valakinek eladó kínai motorja, keressen nyugodtan :D
  • praksi
    az a gondom; hogy az MP5-ben ledarálódott a motor fogaskereke, és mivel rá van sajtolva, nem tudom levenni. a Keleti Frontban láttam China Made motort, de az épp nincs nekik raktáron, CA meg Guarder nagy sebességű viszont igen; és sajnos lusta vagyok hónapokat várni egy következő szállítmányra :)

Gunneren még szemezgettem a TM EG1000-es motorjával, de annyiba kerülne behozni, mintha megvenném a CA motorját; és mint lejjebb írtam, nem nagy rugóhoz kell, csak azért hogy rendesen működjön a fegyver.

amúgy kicsit vicces a KF postázása, a CA motorra lehet 390 Ft-os postai kézbesítést kérni; a Guarder-nél már csak az 1800 Ft-os futárszolgálat van...
    az meg még érdekesebb, hogy a CA nagy nyomatékú motor olcsóbb mint a CA nagy sebességű (bár lehet hogy csak nekem furcsa, de eddig mindig fordítva láttam..)

az ár alapján végülis a CA nagy nyomatékú felé hajlok (CA nagy nyomatékú 7350; CA nagy sebességű 7900; Guarder nagy sebességű 7900), de szóljatok ha nem megfelelő valamiért
  • bardocz
    Kiváncsi vagyok én motorom mit teljesítene egy gyengébb rugóval,így most nem éppen túl gyors.De Chuang Lee bácsi nem tudom milyen rugót vágott bele,de nem aprózta el,az biztos.
  • Punker
    nekem a gyári motor van a csúzliban, mikor a 90-es után megkapta a 120-as rugót érezhetően lassult de még így is jó. alap CA motor
  • bardocz
    Pl sokáig bírja,nem lesz vele gond?

Amúgy ha nem akarsz nagyon locsolni,meg sokat tárazni,szerintem rakjál bele sima motort,biztos kapni olyat is:D
  • Punker
    ezt hogy érted?
  • praksi
    egy működőképes motort szeretnék :D
  • Punker
    ha magas tűzgyorsaságot akarsz igen.
  • Punker
    ez a ti belső ügyetek :D
  • bardocz
    Igen,szerintem elviszi.
  • praksi
    akkor egy kb 100-as rugóhoz (340 fps) a nagy sebességű dukálna?
  • bardocz
    Az egyik gyors,de nem tud olyan erős rugókat felhúzni,a másik lassabb de sokkal erősebb rugót képest felhúzni.
  • öregharcsa
    ne röhögj..mingyá megunják és te következel..
  • praksi
    Motor kérdés: miben különbözik a "nagy sebességű" és a "nagy nyomatékú" motor? Illetve egy kb 100-as rugóhoz melyik lenne a jobb?
  • Punker
    bruhaha
  • xteecee
    Jóvanna, ez már tényleg túlzás, nem a fejed, hanem az arcod
  • DannyL
    Na jóvan túlzásokba ne essél mert fogsz te még előttem menni játékon, szal...
  • xteecee
    A fejed nem kicsi, nem tom mi a bajod
  • DannyL
    Jóvanna kifogytam az észérvekből... miért kell mindig a kicsit bántani?
  • xteecee
    Nagy fejed, kicsi eszed
  • DannyL
    Mi van buzi?
  • Sith
    Hello
    öhöm köszi a tippet hogy felejtsem el, ez már kezd meg győzni arról hogy nem is olyan jó vétel, végül is miért felejtsem el mi a baj a STAR cuccokkal?
    Tudatlan vagyok de a star eddig nálam teljesen kimaradt csak olyan szinten vagyok képben hogy létezik.
    előre is thx
  • bardocz
    LOL
  • bardocz
    Amúgy bényén volt egyszer ilyen halottkémes dolog,és azóta arra figyelnek,és meghalva senki sem pofázhat,és nem is pofázik:-)
  • Bexter
    ránézésre? :D
  • bardocz
    Mitől lettek náci-fasiszta(kac-kac) szemetek?
  • Bexter
    tisztelt rajtagos :D
  • milk41
    mostmár bejön az oldal
  • bardocz
    "Tisztelt Rajtagok és kedves olvasóin"

Ami ezzel kezdődik,vagy a frakciók?
  • Bexter
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Tisztelt Rajtagok és kedves olvasóink,

Sajnálattal hallom,hogy rajunkat "fasiszta,játék helyett kocsmázó,szedett-vedett társaságnak hiszik".
    Rajunk fõ ismertetõ jele,hogy szeretünk realisztikusan játszani és öltözni.Persze nem mindenhol díjazzák, "fehér kendõ a MASZ(lag) szerint csak a megadást jelképezi, tudatlanok" (van benne valami...
    de ha már közelkelet?)
    Ha már MASZ: A torony ostrománál szerelgetõ integetõ emberek álldigálltak.Célba is vettem õket, közben azon tûnõdtem mit is csinálnak?Végül hagytam õket,gondoltam technikai probléma.
    2-3 percel késõbb egy M249-el futkározó ember rontott ki a brigád közül és futva darálta szét a "B" raj tagjait, másodpercekkel késõbb még pár, igen vidám fiatalember rontott ki "vaddisznóeffektussal" a bokrok közül. MASZ TESZT BÉTA !!! Támogatóval mióta lehet futva lõni?Nem,hogy állva!Futva!
    Persze ez még semmi...
    Az úgynevezett osztrákház tetejérõl a szervezõ brigád adta a drótot a WBAT-nak. Ami nem túl fair.

Rosta Tamás (Tadeus) "Az "A" rajjal éppen a harapófogó hadmûveletre készültünk, követtük õket,hogy lõtávolságon belül legyenek a "daráláshoz".Közbe figyelgettem az osztrákház tetején ücsörgélõ, megkülömböztetõmellényben lévõ úriembert, aki mutogatva rádiózott.Mikor ezt láttam egybõl beugrott a rafinéria, ahogy ez a gondolatsor végigfutott az agyamon,már az elõttünk lévõ WBAT-os csapat fogta a drótot és hátrafordulva lekaszálta az "A" rajt..."
    Szomorú...
    A Raj közszeretettel kocsmázik közösen, persze játék helyett soha, ismétlem SOHA!A szombathelyi Taverna-i kiruccanás, idõtöltés gyanánt szolgált,mivel kb. 1.5 óránk volt a söptei járatos busz érkezéséig (persze a sofõr is késett 10-15 percet) a sofõr nagy szeretettel fogadott minket, 90% és 50% leértékelt jegy az õ buszán nem létezik...Ez ügyben még intézkedünk.
    Akármilyen hihetetlen,de elõbb busz nem ment ki a helyszínig...
    Így akárhogy is próbálkoztunk volna elõbb kijutni, nem jött volna össze.Errõl figyelmeztettük is a szervezõket.
    Persze jöjjünk kocsival 16-an mind, nem mindenki teheti meg...
    Az Airsoftról,
    Alapjában véve egy taktikai játék.Igen. Tudjuk és köszönjük,hogy ezt megosztották velünk.
    Az mióta taktikai játék,ha valaki egy erdõben 2 bokorban ül és "kempel" az oké,hogy pár percig (10-15).Persze mikor kilõttük a sûrûbe burkolózott emberkéket, szitkozódva kiabálták:"
    - Vak vagy bazdmeg?nem látod ezt a kibaszott fehér kendõt?!
    Válaszul mondtam,hogy
    -képzeld nem láttam öreg,mivel kb a fejed lógott ki mikor tüzet nyitottam.
    -Akkor nyisd ki a szemed!
    Jött a válasz.
    -gondoltam akkor szo*** ** ma*ad!

Úgy összességében ennyi.És mégegyszer köszönjük azoknak a magyargyûlölõ,hungarofób balfaszoknak az írogatását akiknek ez jó érzés. (ja tényleg bocs,mi átkozott fasiszták vagyunk,akkor szabad, elnézést!!!)

Köszönünk mindent!!!!
    1 éve és pár napja a kõszegi hegységben is jó volt legyalogolni 600 méter magasról,víz és élelem nélkül!Közbe át-áttévedve az osztrák határra...
    Kösz!!!
    A véleményüket a wbat fórumán,a "csacsogda" topicba megtaláljátok:
    http://wbat.extra.hu/forum/index.php?topic=45.0"

forrás: blr.atw.hu
  • milk41
    nekem fehérség jön be:(

eltudnád küldeni emailben vagy msn-en egy .txt-ben?