border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Üdv!
"Pedig akartam neki irni, ma lattam a Fenomenba hello kittys strandpapucsot learazva. Ha siet, meg kap :)"
:DDDD
nem üldöztek el
egyszerüen belefáradtam a kínlódásba
mint ahogy a softair-re sem írok már
kell nekem az, hogy azon vitatkozzak, hogy játszik-e egy 10 éves gyerkőc, vagy van e valakinek 500 fps-es ak-ja? ha akarom és elmegyek velük játszani akkor elmegyek, ha nem nem, nem az itteniek dolga
meg ha akarom veszek bakancsot, ha meg mondjuk felteszem mezitláb akarok lenni, akkor mezitláb leszek, ez sem az ő dolguk
persze azt elfogadom, hogy lehet véleményük, tanácsot is adhatnak, amit vagy megfogadok vagy nem, de ez utóbbi legyen már az én döntésem
ennyi volt
de itt mi megy? ha nem értek egyet velük, akkor dedós vagyok, hebrencs, hülye, felelőtlen. 36 éves vagyok és a 20-28 évesek lededósoznak. ezt pedig egyre nehezebben viselem
mellkesen - amit az indexen is leirtam - nekem az AS nem munka, egy játék nem csata, nem számít nyerünk vagy vesztünk, lelövök e valakit vagy sem, az a lényeg, hogy egy jót játszottunk
és pont az a lényeg, hogy ez nem katonaság, nem kiképzés, hanem afféle indiánosdi, igaz amit vmilyen szintü fegyelmezettséggel kell csinálni, mivel az eszközök akár balaesetveszélyesek is lehetnek, bár egy fakarddal is ki lehet csapni a másik szemét, a vasvillával való kergetőzről nem is beszélve :)