29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• degenerator
    tegyük hozzá, hogy nem mike szokta beirogatni, hogy hogy sikerült a vizsga, vagy hozza a sört, meg hova megy az este.
  • Punker
    és ezért van egyre több oktató játék, ezért készülgetnek a FAQ-ok stb, a különbség az hogy az "öregek" próbálnak azért tenni hogy mindenki biztonságosan és szabadon játszhasson, addig 1-2 ember csak lázadozik és nem érti meg hogy a saját érdeke is alapvető dolgok betartása.

Mike az hogy az ide járó 10-15 ember kötetlenül beszélget az ok nincs belőle probléma megszoktuk egymást, de gondolj bele milyen káosz lenne ha már 100-200 ember csinálná ezt. + ez itt egy kötetlen ömlesztett topic, a softair meg részben szakmai fórum is aminek a célja az értelmes dolgok összegyűjtése lenne, csak sajna néha elveszik a lényeg az x+1. alkalommal feltett kérdések miatt (lásd mikor 4-5 hozzászólást se hajlandók az emberek visszaolvasni)

kajáról: én estére tonhalat fogok csinálni rizzsel :D
  • Mike
    megtennéd, hogy kevésbé relytésen írod le, amit szeretnél?
  • kvitya
    Megtennék az érintettek, h nem ferdítenek és nem mártírkodak, pláne nem kamu alapon?

Köszi :)
  • Mike
    egy szál faszban :) is ki lehet menni :)
  • dronkZero
    "hanem az infra adót - akár vmiféle oprtikának álcázva - ráaplikálni a fegyóra kivülre"

Szerintem nincs annyi hely. Külön akksi, vagy rákötni valahogy az AS akksira?

De hamár kombináljuk, akkor egyébként nem távcsőnek kéne álcázni, hanem annak, ami. Kínai fegyver amúgy sem használható lézeres kütyüjébe.

De szerintem nincs sok értelme kombinálni, vagy külön elsütőbillentyű kéne neki, vagy rá kell kötni az AS ravaszára. Ha viszont rákötöd, akkor messzire fölöslegesen pazarolja a BB-t, közelre meg szintén, mert közelről is bejelez az érzékelő, fölöslegesen koppan a BB.

Ja, és van még egy nagy előnye: nem kell védelem. Ki lehetne menni egy szál pólóban, szemüveg/maszk nélkül.
  • Mike
    most hagy ne taglaljam, hogy egy magadkorebeli fiú mi mindennel kereshet pénzt ;)
  • bardocz
    Mért,ott lehet találni pénzt? :-)
  • Mike
    vaterán nézz szét
  • Mike
    az hagyján, én olvastam is azt, amikor ezen keseregtek
  • bardocz
    Addig nekem nem lesz pisztolyom :(
  • Mike
    lesz, de nem hó végén
    jelenleg nincs zsém
    de jővő hónapban megkeresem a pincéseket, osztunk-szorzunk, és ha tudjuk, összedobjuk a pályabérletet és go
  • Mike
    a világmegváltáshoz pénz kell, sok pénz
    ha meg van pénzem onnantól kezdve meg tőlem azt tanácskoztok, rágtok meg át és vissza a softairen amit csak akartok

ha vki lát ebben fantáziát, simán belenyomhat százmilliókat és akkor ez más szint minthogy otthon én mit szerelgetek
  • Mike
    azt keresi, hogy ezek egymáshoz hasonlók és miért ne lehetne megbeszélni itt

az sg nem a softair, ahol csakis arról lehet beszélni, hogy AS, és nem mondhatom el a többieknek, hogy mit főztem vacsira tegnap

nem kell szemellenzősnek lenni

arról nem bezsélve, hogy az AS-t is lehet keverni mással, és hű ez micsoda szentségtörés, aki nem tisztán AS-ezni akar az takarodjon már a francba ugye?

ugyanigy leugattak a softairen azért, mert azt merészeltem irni, hogy a 10-16 éves korosztály aki még nem AS-ezhet, akár lasertagezhet is, erre megkaptam, hogy az csak játék, meg mit képzelek ez AS fórum, előtte meg azon tépelúődtek, mit kezdjenek ezzel a korosztállyal

észure sem veszitek saját magatoknak mekkora korlátokat állítottok fel
  • Mike
    sőt kéne vmi FF motor is a puskába, hogy visszarúgjon
  • Mike
    nem egészen erre gondoltam
    hanem az infra adót - akár vmiféle oprtikának álcázva - ráaplikálni a fegyóra kivülre
    így a kettő vegyíthető lenne
    infra érzékelőket meg oda raksz ahova akrsz, azok picikék
    sőt akár lehetne vmi kis akksi is mondjuk az öveden, ami a fesz.t adja, hogy megcsípjen ha eltaláltak
  • degenerator
    miért? én is hallottam a szervezők magánbeszélgetését, hogy egyre jobban felhígül az airsoft közösség (tekintsük el attól, hogy igazuk van), és ez magával hozza a fegyelmezetlenséget is.
  • degenerator
    lehet az is az. de eddig nem volt gondom iylesmivel.
  • degenerator
    semmi, csak eddig még nem lőttek senkit pofám 2 cmről 800 fps-el. nem is találkoztam ekkora fegyverrel. de két napja ezen rágódtok, mosmár uncsi, tényleg.

váltsunk témát. mike, lesz valami abból a pisztolyos dologból?
  • sgmbulldog
    A softair olyan amilyen. Olyan mint bármi más az életben. Neked nem tetszik, másnak igen. Van aki méltóságon alulinak tekinti ha nem ismerik el egyből egyenrangú tagnak. Ha ti megismertek valakit egyből a legjobb barátodnak tekinted, vagy eleinte idegesít ha nélküled kezdi átrendezni a házatokat ? Rengeteg újonc bejelöl msnen (nem véletlenül van megadva), és én ha tudok segítek, válaszolok, beszélgetek velük. Van aki igényli ezt, van aki világot akar váltani. Én is ismerős nélkül kerültem ebbe a világba, mégis megtaláltam a helyemet.
  • sgmbulldog
    Van itt egy ezer éves regem is, csak már elfelejtettem hogy mi az :D Akkoriban még nem az AS részre irogattam.

Hajrá lasertag, hajrá paintball, hajrá simunation. Csak akinek az tetszik, az mit keres ebben a topicban ? :)
  • dronkZero
    Haver mondta, hogy elkezdett foglalkozni azzal, hogy a lasertag-es kütyüt hogyan lehetne beleapplikálni egy kibelezett airsoft testbe. Állítólag kb belefér az optika a lángrejtőkbe.

Azzal lehetne akár mezőn is játszani, 100-150 méteres lőtáv... De hát persze valamit valamiért, nagyot zuhan a fíling. Hang sincs, lövedék se, tárazás se... Meg gondolom a lasertag-es mellény sem mutat valami jól a terepmintás gyakorlón... De azért kíváncsi vagyok, hátha.
  • bardocz
    Tudom,csak leírtam a véleményem ;)
  • Punker
    nem mondtam 1 szóval se hogy tökéletes.
  • bardocz
    Pá játék alatt megszokod meddig visz,és egyáltalán nem fog zavarni.Bényén a játék elején a két csapat szemben áll egymással,és csak néha az olyan hülyék,mint én kezdenek el lőni:D De már én sem csinálom.Ilyen erővel lehetne játszani éles lőszerrel,hát milyen szar már,amikor ott az ellen 300 méterre,és nem visz el odáig a puska:)
  • bardocz
    Softair az kurva barátságos fórum ám,valaki feltesz egy kérdést,és megy az olvassá vissza,ottvan 10 oldallal hátrébb,hát nemigaz,hogy nemlehet.Meg egy picit eltér a topik témájától,mert hamár ottvan emberünk felteszi azt a kérdést is,mert ott normálisan válaszolnak,mennek akik addig nem írtak neki semmit,hogy fú paraszt,fejezd be az offolást.
  • Mike
    egyre inklább nem vagyok kiváncsi az ilyen kommentjeidre
  • Punker
    egyre nagyobb baromságokat beszélsz de nem baj már megszoktuk :D
  • Mike
    nalátod ezért jó az infra, ott nincs vita
    kombinálni kéne a kettőt
  • Mike
    a softairen úgy gondolják, a közösség tagjainak leginkább az új tagok ártanak, szivük szerint lehúznák a rólót, és az újakat AS közelébe sem engednék
    no meg ott vannak az egyesületről majd hatósági jogkörről álmodozók
  • VRSDM
    és a 60méter nem illúzióromboló?!
    a távoli emberektől hallani a sok anyázást is hogy " fogadd már el " közbe előttem pattog, én lehet hogy csak 40méterre lövök el. de oda legalább halál pontosan, és tudom hogy talált-e vagy sem, mert ellátok oda. idióta show off optika nélkül is...
  • Mike
    Üdv!

"Pedig akartam neki irni, ma lattam a Fenomenba hello kittys strandpapucsot learazva. Ha siet, meg kap :)"

:DDDD

nem üldöztek el
    egyszerüen belefáradtam a kínlódásba
    mint ahogy a softair-re sem írok már
    kell nekem az, hogy azon vitatkozzak, hogy játszik-e egy 10 éves gyerkőc, vagy van e valakinek 500 fps-es ak-ja? ha akarom és elmegyek velük játszani akkor elmegyek, ha nem nem, nem az itteniek dolga
    meg ha akarom veszek bakancsot, ha meg mondjuk felteszem mezitláb akarok lenni, akkor mezitláb leszek, ez sem az ő dolguk
    persze azt elfogadom, hogy lehet véleményük, tanácsot is adhatnak, amit vagy megfogadok vagy nem, de ez utóbbi legyen már az én döntésem
    ennyi volt

de itt mi megy? ha nem értek egyet velük, akkor dedós vagyok, hebrencs, hülye, felelőtlen. 36 éves vagyok és a 20-28 évesek lededósoznak. ezt pedig egyre nehezebben viselem

mellkesen - amit az indexen is leirtam - nekem az AS nem munka, egy játék nem csata, nem számít nyerünk vagy vesztünk, lelövök e valakit vagy sem, az a lényeg, hogy egy jót játszottunk
    és pont az a lényeg, hogy ez nem katonaság, nem kiképzés, hanem afféle indiánosdi, igaz amit vmilyen szintü fegyelmezettséggel kell csinálni, mivel az eszközök akár balaesetveszélyesek is lehetnek, bár egy fakarddal is ki lehet csapni a másik szemét, a vasvillával való kergetőzről nem is beszélve :)
  • Punker
    ha valaki tisztában van a saját fegyverével akkor ilyen nincs.
  • Punker
    hm?
  • degenerator
    azért az elég illúzió romboló, amikor egy tisztáson 40 méterre álldigáll valaki, neked meg nem visz el odáig a puska.
  • degenerator
    konkrétan, amit ti itt leírtatok, ezzel sehol nem találkoztam (úgy általában az összes scenarioval.)
  • Punker
    amíg nem veszel új kínait.
  • VRSDM
    én aztán nem, a kemény 330ammal...
  • Punker
    nem tudom miről beszélsz az átlag 380 ahogy tavaly is volt, és ki is szokott sírni hogy a kínait nem butítja vissza stb? valszeg nem az "öregek"
  • VRSDM
    én még most is a 330körüli fegyverek híve vagyok, abszolút tuningellenes.
    nem erről kéne szólnia hogy folyton tologatjuk feljebb a maszt, meg az "átlagos" fps-t...
    mindenki " háde erdőbe kell a 400 " és amíg nem volt 400?!:O számokba fordítva. erdőbe kell az a 50méter lőtáv. és ha 60ra van az ellenfél? ugyan úgy megszívod mintha 30at lőnél és 40re lenne.
    csak akkor nem lehetne vagizni hogy kinek milyen brutál erős...