Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
ezmaszk

u dont have to listen anybody else but me

Használ valaki ilyet szemüveggel?



bardocz
nekem rotafíliám van<#idiota>
Nektek van cassiofiliátok?<#idiota>

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Punker
papírzsepivel soha ne töröljétek le!!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

"anti-fog" van rajta, szal lehet h tud valamit

amúgy az én szemüvegemen FTN jelölés van, az N elvileg azt jelenti, h nem párásodik; és tényleg nincs vele probléma.
amúgy a legegyszerûbb, ha lefújod a szemüveget is szilikonsprével, majd egy kis idõ múlva tiszta zsebkendõvel vagy ronggyal megtörlöd

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
hogyne lenne ESS Land még sose párásodott (homokszûrõt kivéve)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
akkor csak kicsit párásodik😊
DummyBoy
Olyan szemcsi nincs ami nem párásodik ... csak a rácsos ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

bardocz
ez nem párásodik?

Mike:akkor jön új szállítmány?
Mike at home
szombaton érdeklõdj

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

vegyél egy ilyet: szemüveg

bármelyik munkavédelmi boltban lehet kapni

bardocz
hogy honnan?😄 sajna nincsen bankkártyám így nem tudok rendelni külföldrõl😞 nameg fel is kéne próbálnom kéynelmes-e,bár szerintem ez jó rám
Punker
ASMC-rõl hamarabb itt van 😊

Punker
és ebbõl mennyi a fegyver és mennyi az egyéb kiegészítõ?

nekem csak a headset + rádió majd 50k volt a sikeres berendelés miatt.

bardocz
ez biztos ne, de azért köszi😊
akkor lehet ez kimarad,megvárom 44-esben tactikal thermo szemüveget,csak persze nem tudják mikor jön következõ szállítmány😊
max a lakótársam, de ránézésre se megy rá a cucc

ez az amúgy:
Lux Optical Pokelux

bardocz
mintha olyan lenne bényén is<#fejvakaras>
nics szemüveges családtag aki felpróbálhatná?
az sajna nem hiszem h alámenne, sima Lux Optical-os szemüveg

Sadist
Igen, és majd ha 50 méternél messzebb van a cél, akkor gyorsan lekapja a red dotot, és felrak helyette egy 4X-es ACOG-ot 😊
Valódi fegyvernek 50 méteren szinte alig van szórása. Ott ha a red dot félrehord 20 centit az nagyobb gáz, mintha AS-ben történik ugyanez, mert addigra a BB már úgyis legalább fél méterre van a lõvonaltól.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bardocz
csak akkro jó ha alámegy rendes szemüveg😊
Az valojaban EBB (electric blow back). Vicces, 6 meter a lotavja !!!

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

1 milla folott elkezd kodbe veszni. En olyan 1,5 M folott kolthettem, de csomo mindent eladtam azota. De azert 1 M korul lehetek.
Csapat szinten ki sem mernem szamolni. Durvaaaaaaaaaaaa.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

elmész egy munkavédelmi boltba, vagy elkéred az én tartalékszemüvegemet :-D

bardocz
tényleg,csak akkor tudok meni,ha valaki tud kölcsönadni szemüveget😞 sajnos az még nincsen
SG rock
sebaj, akkor marad a játék haverokkal

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

szeretnénk a Maszt betartani, szal egyelõre még nem

Mike at home
milyen lehet az elemes AEP-nek nevezett csoda? 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

SG rock
16alatt ide sem mehetek?😄

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

"HANGTOMPITOS,INFRÁS,TELJES ÉRTÉKÜ LÁMPÁVAL SZERELT"

infra? a telefonom van, az oké, de egy pisztolyon? meg mi az hogy "teljes értékû" a lámpa?
meg az egész honlap olyan, mintha valami kis 15 éves hülyegyerek csinálta volna ezzel a hatmillió felkiáltójellel

degenerator
PISZTOLY - CYMA P.618

Akciós ár: 500 Ft

lol, kirabolták a vásározó cigányokat?😄 tm-et, vagy ca-t nem is találtam😊

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator

TACTIKAL PROFESSIONAL - AB 47 0512 FA,ACÉL

Akciós ár: 36900 Ft | régi ár: 69900

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

szabadtéri pályarészeket fogjuk használni, a pincés rész valahol a 8kerben van

ja, nekem idáig kb 135-ben áll az airsoft :-)

bardocz
szerintem holnap el tudom dönteni megyek-e,ma még nem akarok dönteni,mert lehet bicózni is el kéne már mennem😊
ja, és nem kell jelentkezni, jöttök vagy sem :-)

én tömeggközlekkel megyek (pont a pálya elõtt áll meg a 166-os busz), a többiek Kecskemétrõl jönnek fel; ill pár pesti ismerõsünk jön még, sacc/kb 20-an leszünk, nyugodtan gyertek ha van kedvetek
(engem könnyû megismerni, egy 'praksi' felirat van a takmellényem hátán 😄)

Punker
CA g3 tuninggal extra bipod, tárak, optika, motoros tár, most MSG tus, szíj hordtáska, 3000-es aksi, normális töltõ, nem nehéz összehozni a dolgot 1,5 év alatt.

Mersant
latom mar ez a bolt is hasonlo nepszerusegnek fog orvendeni mint a cybergany...bar nem fogjak kihuzni max par honapig.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

bardocz
heh,nekem fegyver volt
21k
4k átnézés
3k rugóvezetõ bele
3,5k ruha (jobban örülnék 16k-nak mert akkor már meglenne a szemüvegem😄)
6k bb
1k játék
---------
38,5k😄
SG rock
hát az oldalon énis ezt láttam 😊 de lehet, hogy van pinyó is.

SG rock
tyyûûûû, tényleg amugy néked milyen csudafegyveredvan?😄

bardocz
ez nem szabadtéri pálya?
Punker
nem akarom tudni, de a fõ fegyverem lassan 250k-t karcolja 😊

SG rock
neked kb. mennyi volt igy minden?

Punker
200k alatt kezdõ felszerelés semmi extra 😊

SG rock
nekem nincs sok pízem ezét ugygondoltam elõször a fegyveremet csinálom meg használhatóra 😊 tárak, red dot, tuning stb...

DummyBoy
Ehhh ... ha belegondolok, hogy mikor elkezdtem játszani akkor használtan az elsõ fegyóm volt valami 110k ... és ez csak egy fegyó ...

Most mekkora királyság hogy kínai stuffot lehet olcsón kapni ... tegyételk össze érte a két kezeteket ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Mike
2 gatya, 2 poló, 2 ing, 2 sapi, 2 kesztyü, 1 bakancs, 2 térdvédõ, meg egyéb szirszarok

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

SG rock
mennyit költöttél ruhára ???? 38k-t? huhh

Mike
fegyver átnézéssel 39k
ruha 38k
bb 3k
játék 4k

tehát mindent belevettem

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray