border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DummyBoy
    Nono ... 2 dologban nem értek veled egyet ... pisztoly mint látványelem ... CQB-n sokkal eredményesebben lehet vele (és most a fílinget nem vesszük ...) nyomulni, nem kell a pisztolyt temetni ...

Igaz hogy most már van egy rakás CQB-ra kihegyezett AEG és a párfilléres kategóriában is kapható sok, attól a pisztoly igenis komoly ellenfél tud lenni, főleg ha tudja valaki használni ...

A másik meg a minőségi PC cucc ... Ez olyan minta kínai vs nemkínai, azzal a külünbséggel, hogy mind a kettő kínai :D
    Nekem anno az Innovatek víz egy CM Stacker házban csücsült ... mai napig visszasírom ... Az a ház volt a világ legjobbabb vityillója, mind szellőzés, mind praktikum, mindg pakolhatóság szempontából ... előtte volt Thermaltake is, azt meg az ötletessége miatt szerettem ...

Lehet jó egy Codegány is, de qrvára nyomába sem ér pár komolyabbnak ...
    A telenyomom passzívhűtéssel dolgot pedig megnézném a régi albérletemben, ahol alsó hangon stabil 35 fok van nyaranta ... oda kellett a víz ...

Kinek mi kell ...

Mondjuk én szeretem a Deer-t is ... de max pöribe vagy sülten, áfonyamártással (fléééém on xD)