29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#14850 rakeresel google-ban, es klikkelsz egyet a "tarolt valtozat"-ra -
#14849 én is lassan kikötöm a vinyó visszajelző kék ledjét, mert idegesít -
#14848 Softair-en most komoly,hogy nincs kiírva egy játék sem :S Honnan tudjam így,hogy hova megyek hétvégén?:S Mert már kéne valami játék. -
kvitya #14847 Szia,
részemről mindig enyhe feszülésig húztam a csőre, majd ellenőriztem, a hopup összerakása után, h véletlenül sem mozdult-e el illetve h nem-e gyűrődött fel.
-
Tomato #14846 Sziasztok!
nem tudja valaki hogy ennek a peremnek lazának kell lennie a cső végén
vagy vagy feszesen a cső végéhez kell feszülnie?
vagy tud valaki valami vizuális hopup csere segédletet?
(mert nem telálok sajna) -
#14845 Nono ... 2 dologban nem értek veled egyet ... pisztoly mint látványelem ... CQB-n sokkal eredményesebben lehet vele (és most a fílinget nem vesszük ...) nyomulni, nem kell a pisztolyt temetni ...
Igaz hogy most már van egy rakás CQB-ra kihegyezett AEG és a párfilléres kategóriában is kapható sok, attól a pisztoly igenis komoly ellenfél tud lenni, főleg ha tudja valaki használni ...
A másik meg a minőségi PC cucc ... Ez olyan minta kínai vs nemkínai, azzal a külünbséggel, hogy mind a kettő kínai :D
Nekem anno az Innovatek víz egy CM Stacker házban csücsült ... mai napig visszasírom ... Az a ház volt a világ legjobbabb vityillója, mind szellőzés, mind praktikum, mindg pakolhatóság szempontából ... előtte volt Thermaltake is, azt meg az ötletessége miatt szerettem ...
Lehet jó egy Codegány is, de qrvára nyomába sem ér pár komolyabbnak ...
A telenyomom passzívhűtéssel dolgot pedig megnézném a régi albérletemben, ahol alsó hangon stabil 35 fok van nyaranta ... oda kellett a víz ...
Kinek mi kell ...
Mondjuk én szeretem a Deer-t is ... de max pöribe vagy sülten, áfonyamártással (fléééém on xD) -
Kurfürst #14844 Hú vazz megint miről maradtam le!
Na, hogy egy kicsit bepótoljam, a GBB-es pisztoly tényleg jópofa, más kérdés hogy a pisztolyt mint olyat max. mint látványelemet tudom értékelni az AS-ben.
Mi volt még? Ja igen, vízhűtés meg termálték ház. Hát szerintem fasság, túlárazott, amelyiket láttam az árához képest csíricsáré fröccsentett gagyerák volt, de hát ízlések és pofonok amelett meg ami pénzt megkeresel azt arra költöd amire tetszik, más meg ne pofázzon bele nemigaz? Én happy vagyok a ócó kis Deer házammal, amit viszont tele nyomtam passzív hűtéssel és kellően csöndes, nem zörög. Mást nem akarok tőle, ha lenne benne kék led én biza kiszerelném. Mondom ízlések és pofonok, csak gondoltam lefikázom Punker házát hátha lesz még 1 oldal flém. -
#14843 Hmmm ... dicsak-dicsak ...
Kings Arms chicom chestrig ...
Kiváncsi leszek az árára ... flecktarnon 15 font az eredeti :) -
praksi #14842 jó, akkor módosítsuk "kinek-hosszabb-a-fegyvercsöve" versenyre (bár a feministák úgyis kikérik maguknak a fallikus szimbólum miatt :D ) -
kvitya #14841 Őhmmm..... volt olyan csajod, aki mankót használt a pöcsméret versenyen? Eléggé bizarrnak hangzik.....h elindulhatott egyáltalán... v she-male volt esetleg? :D -
kvitya #14840 Te Mike, akarsz róla beszélni? Nem akartam felizgatni a kisebbségi komplexusod, hidd el.....
Kutyát nem érdekel, h mivel játszol (amíg mutterod nem szól Rád, h ne kend össze a falat....)
Elmondtam, h miért olyan cuccot vásároltam, amilyet és példát hoztam rá. Ha ezzel segítek bárkinek is, akkor jó, ha nem, nos az sem izgat.
A véleményem változatlanul az, h inkább minőséget vásárolok, ha módomban áll - ha nem áll módomban, akkor inkább kivárok. Ha ettől sznob vagyok a szemedben, nos vállalom. Ha ettől Neked jobb....
Ami illuzió romboló pisztoly témában, azok az AEP-ek (igen, gyártótól függetlenül) és a NBB gázos pisztolyok (szintén gyártótól függetlenül). A GBB pisztolyok sokkal nagyobb élményt adnak a játékhoz - sztem.
S most lehet fikázni.......
-
#14839 Na ja, de a "kinek-nagyobb-a-pöcse" versenyben bizony azért egy kis hendikeppel indulnak ... (Személyes tapasztalataimat alapul véve offkorz ) -
praksi #14838 technikai kérdés: szeretnék rendelni egy ilyen akksit, kérdés az, hogy érdemes-e, esetleg van-e valami buktatója? -
praksi #14837 túrót rekesztjük ki; tele van az internet Hello Kitty -s fegyverekkel :D -
praksi #14836 bocs, az autentikusságnak ára van :D -
praksi #14835 ácsi, a verseny közben Inokatsu katalógus nézegetése tilos :P -
MuldR #14834 Azt siman nyernem :) -
#14833 -
#14832 Persze, aztán jönne valami jány, és leüvöltené a hajunkat, hogy mekkora hímsoviniszta bagázs vagyunk akik kirekesztik a nőket, stb
Mi lesz így az AS-el? -
praksi #14831 savat neki, aztán ami maradt, azt a gyalugéppel ! -
praksi #14830 én már hoztam egy kiló sósmogyit, az EB le van sz.rva :D
nem azért, de ez a kínai - nem kínai vita kezd már unalmas lenni; ennyi erővel lehetne "kinek-nagyobb-a-pöcse" versenyt tartani... -
#14829 csak Mike nyerhet de aztán karácsonyig semmi :D -
#14828 Ja, az AK-ban az a szép ha használt ... szóltak is a múltkor hogy Irinka túl "steril" ...
3 hete akarok nekiállni, de egyszerűen nem merem bántani szegényt :) Félek hogy elbaszom (Nem mintha akkor nem lenne egyszerű, csak újrafesteni, de hát ez az én baromságom ...)
Viszont kínai, nemkínai dologra ... ha most Ino vagy VFC AK-m lenne akkor tuti nem filóznék azon hogy öregítsem-e ... otthon figyelne a vitrinben :) -
#14827 Én :D -
#14826 Jó ez a sznob-nemsznob vita Ki áll nyerésre? -
#14825 szerintem a rozsda az AK-n autentikus -
#14824 Amúgy nem biztos hogy maga a tár a szar. Szerintem gagyi gimu szimeringekkel szerelnek nagyon sok gbb tárat és amitt szarok. Venni kell az O-Ring kft-nél -40 fokos O gyűrűket és azok nem finganak ki a gáztól. Én most cseréltem le az összeset a gbb táramban. -
#14823 Nekem berettám van USP szerintem randa. :) -
#14822 Vagy csak magasan fejlett a szépérzékem. Nézőpont kérdése. :) -
#14821 USP-ből a gázosra mindre panaszkodnak szarok a tárak :( -
#14820 Nekem is volt. Hibátlanul működött. Csak a feeling miatt vettem GBB Berettát, mert imádom amikor baromi nagyokat csattan egy kis szobában CQB közben. A Glock meg szúnyog hangokat adott ki. Mondjuk télen jöttem rá amikor meghalt a GBB, hogy kár volt eladni. :) -
#14819 1-es sorszám a tied :D -
#14818 nalátod, mégiscsak sznob vagy :) -
#14817 pedig szar az USP jobb :D -
#14816 na jó, lépjünk túl ezen
nekem jelenleg van egy cyma glockom, aki szerint ez szar, az bekaphatja -
#14815 Jaja:D -
#14814 De a rozsdafolt csak kicsi ám :) -
#14813 csak hogy ne neked kelljen bajlódni vele :D -
#14812 Ezeknél is csak a belsőségre gondoltam :-) Engem nem érdekel kinek milye van,úgyhogy engem aztán nem lehet megbántani ilyenekkel. -
#14811 Na pl. én ettől meghülyülnék. :)))