border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Kurfürst #13839 Ja jó akkor nem én voltam, mert nekem is volt hasonló esetem, csak mi nem ott voltunk hanem az LRRP rajjal besunnyogtunk a Viet hátországba, és hátulról közelítettük meg a Viet HQ-t. Sajna a többiek valamit tököltek az úton, és nem jöttek a dombra körülnézni, ott integetek nekik hogy gyertek már, erre érzem hogy valami hozzáér a hátamhoz.. lövéshang semmi. Nem voltam biztos benne hogy BB (nem nagyon számíthattak ránk ebből az irányból, meg volt vmi ág is mögöttem), ha falsra kajabálok hogy MEGVOLT! azzal meg elárulom hogy jövünk.. szal integetek tovább hogy gyertek már, háttal a snipernek (szerintem Ace lehetett, mert később láttam hogy méretesebb ember áll a fa mögött a dombon). Kis idő múlva látom hogy egy fehér BB elhúz a fülemtől jobbra, na akkor láttam hogy tényleg BB volt, és mondtam hogy megvolt az előző.. aztán kimedikeltek és kilőttünk egy lufit, aztán harcolva visszavonultunk a minket üldöző viet raj elől a mienkhez.
A játék amúgy nem volt rossz, de bennem kicsit csalódást keltett. Túl sok volt a susnya, a pk. levitt minket egyszer térképről és volt egy kb. olyan óra ami gyakorlatilag abból állt hogy kóvályogtunk az erdőben, miközben az összes US raj javában harcolt. Volt ugye a beugró 2000 pénz, ebben volt jármű (1x utaztam rajta, sok funkciója nem volt), meg BB (abból egy grammot nem tudtam vételezni mert az ellenséges hátországban tevékenykedtünk). Persze ezek nem a szervező hibái, csak így jött ki, egyéni szocproblem h nem igazán volt ár/érték arányban.
A 3-ik részen, a Viet HQ megrohanásakor pedig kialakult egy bozóttúrás, valami iszonyú sűrű dzsungelben, amiben vajmi kevés élvezet volt.
Ellenben ami jó volt, nagyon jókat sunnyogtunk, illetve tanultunk sunnyogni, rajtaütni, élvezet volt a tőlünk alig pár méterre, a célkeresztben mit sem sejtve Vietek között lapulni (a szúnyogokat leszámítva). Volt 1 Viet raj amelyik a játék elején konkrétan a hegyoldalban majdnem ránkgyalogolt, amikor dobva lett néhány emberke, és némi tűzharc alakult ki. Csodával határos módon nem morzsoltak fel minket, pedig alig 4-en voltunk, kicsit zavarban lehettek hogy rögtön kezdés után, alig 100m-re a HQ-tól rajtukütnek. :) Előttem kb. 100 BB-t az egész játék alatt (ennyit a locsolás és high capp viszonyáról BTW).