Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
aszem aksi/töltö*1,4

tehát 1500mAh/töltõé mAh és ez szorozva 1.4-el

de amúgy megormáztad az aksit?
SG rock
õõõõ, és 1500mAh aksi van meddíg kell tölteni?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Ertelmetlen a kerdes.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

SG rock
ha most elkezdem tölteni, akkor kb mennyit veszít?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Mostanaban mar lattam par li-pot. Regen kicsi volt a kapacitasuk, nemtom most mennyit birnak.

SG rock
van, csak nem nekem.

Vegyel a boltba. Senki sem azzal a kezeben szuletik!

Mike
Li-ion akksi nincs? csak kérdezem
vagy Li-Polimer 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

SG rock
autólámpát és dischargert honnan szüljek? 1ik sincs😞

Dischargerrel.
Ha nincs, sokan eskusznek az autolampara. Csak vigyazni kell, ne meritsd nullara, mert akkor kuka. Ha halvanyul a fenye, akkor mar jo, lehet tolteni.

SG rock
hogy tudom jobban lemeríteni?😄

Lemerit-feltolt, puskaradug, 1 rovid sorozat, 3-4 egyesloves. (tar nelkul)

SG rock
*Cadmium

SG rock
HELP! Lövöldöztem célba és valszeg lemerült az aksim, lõttem és egyszer csak megállt, nem tudtam többet lõni. Ugye mindig mikor kiveszem a tárat lövök üresbe 1et 2õt hátha marad benne BB és akkor feszül a rugó vagy mi. Most lemerült az aksi és nemtudok üresben lõni mit tegyek ha van benne BB?
Jó lenne tudni, hogy csak az aksi merült le mert ez egy NickelCadium aksi ami felejt és nem szeretném a telsesítményét felére lehúzni vagy kisebbre.

Tak melleny a sik-sikbe szerintem nem lesz. Legalabbis mikor en ott voltam nem volt, de ki tudja. Arulnak ott minden szart 😊

bardocz
köszi!már találtam is magyar ruhát😊
SG rock
ebbe a használt ruha áruházba tuti el fogok menni itt van a szomszédban kb, ha ilyen olcsó egy taktikai mellény és még sisakot is fogok venni sztem.

SG rock
az nembaj. a maszkomhoz pont jo lesz 😊 meg magas is vok kb 186 szóval nem lesz gond. de egyenlõre nem veszek.

www.legiosmilitary.hu
www.airsoft.hu
http://hasznalt-ruhak.hu/siksik/index.html <-- 5ik emeleten vannak de csak angol cuccok.

Vagy van direkt M szeria hordfogantyuba szerelheto szereleksin, csak ugy nagyon magasan lesz.

bardocz
tényeg,budapesten hol tudok venni használt ruhákat?német gyakrolót néztem ki eddig,vagy valami woodland,amcsi zászló ne legyen rajta😊 azt nem szeretném,vagy esetleg magyar gyakorlót hol lehet venni használtan?
SG rock
na ha van használt ruhád van rá vevõ 😄!

SG rock
nem veszek még... csak kérdezem, hogy hova lehetne felrakni és, hogy nem lóg-e bele az elsõ csövön lévõ irányzék?

Hasznaltan. En anno a Horvat mellenyem ovvel adtam el valami 1000 HUFert.

bardocz
reddotot próbáld ki elõször,hogy jó-e neked,és max utána vegyél
SG rock
M16A4-re csak ugy tudok RED DOT-ot szerelni vagy egyebet, ha leveszem a hordfogantyút? Máshol nem nagyon látok szereléksínt.<#conf>

SG rock
"Horvat taktikai kb 3000 ft" "bonnie kalap is 1000 ert." ÉS MINDEZT HOL?
érdekelne mind2 😊, de sehol nem láttam ilyen olcsón.

bardocz
tömegközlekedéssel?nincs még jogsim se kocsim😊
Punker
amit én láttam videóban annak a hátára légkürt volt szerelve, ha eljutsz oda hogy megnyomd akkor annyi neki, illetve a szivacs töltetes gránát/rakétavetõket, esetleg paintball markereket használnak a kilövésre, ilyen helyzetnél van szervezõ a közelben aki eldönti kilõtték vagy nem.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

degenerator
és ezeknél a tankoknál hogy van a találat?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Punker
500 pénzes beugrónál már simán megoldható.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike
köszi a válaszokat!

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

UAZ-zon mi is gondolkoztunk, az egyik srác végül felajánlotta, hogy õ ugyan megveszi, de tankolni mi fogjuk. Le is tettünk róla.. :-D

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker

Punker
fúúú, nem tom angliában melózó haver hozott katalógust, volt benne vagy 200 jármû 2. vh-s teherautótól a skorpió tankig, azon agyalt hogy a tankot megtudná venni de haza hozzni már nem olyan egyszerû 😊

UAZ-hoz minek trailer? miskolciaknak is lábon megy ki a pályára, még abban s evagyok biztos hogy veterán rendszáma van 😊

Linkek? 😊

Miket akartatok?

Mi mar ilyen LUAZ, GAZ, de mar ARO-n is gondolkodtunk. Jo lett volna szallitasra, de hely+trailer problema 😞

Punker
lengyeleknél is van egy-két T55-ös aszem, meg talán BMP-k, sereg leselejtezte és megvették, angoloknál is lehet simán venni a hadügyminisztériumtól régi jármûveket, eltávolított, hatástalanított fegyverzettel.

2 biztos van, mert itt annyi latszik 😊

http://uk.youtube.com/watch?v=MrGMOasTK_g

http://www.berget-events.com/forum/viewtopic.php?t=24

tuzijatek raketat. De az ujabbaknal megvaltoztattak. Ott nem tudom mit lott.
Nem tudom pontosan mennyi van nekik. Csak az elsorol van foto+ leiras, csak hivatkozas volt, hogy epitenek a kovetkezo jatekra meg 4et. De azokrol semmit sem lattam 😞

Punker
mi angliából akartunk leselejtezett cuccokat behozzni, csak ugye tényleg a tárolás a gond.

Punker
nem én vágtam nem tom, én csak a felvételt csináltam.

degenerator
bb-ket lõ?😄

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Meg harckocsi mi? 😊

(mi tenyleg akartunk a csapattal egy M113as replikat epiteni, de kevesen lettunk volna, igy nagy lett volna a koltseg es nem lett volna hol tarolni. Ha lenne egy fix zart AS palya... 😊

A svedeknek van asszem 5 AS tankjuk.

"meg kell mellény, térd, könyök védõ, sisak"

Melleny nagyon hasznos, Horvat taktikai kb 3000 ft es akkor mar atb@sztak 😊 Terdvedo kell! Gagyit nem szabad megvenni belole, mert csak szivas van vele. Konyokvedo nem kell, csak olyan szerencsetleneknek mint en, hogy konyokvedo nelkul 2x vagtam magam a foldre, 1x uvegszilankba, 1x kovekre sikerult konyokolnom 😞
Sisak jo, de eleg egy kalap is. Angol sisak 750 ft, Magyar 1500 ft, PASGT muanyag replika 5000, de eleg egy bonnie kalap is 1000 ert.

"épületharcra fekete "

Semmivel sem rejt jobban mint a woodland. Csak design miatt jo a fekete. Nekem nincs, talan most veszek majd egyet (3 ev AS utan) de most is csak azert, mert vietes jatekon vietnami feketeben van, es ha most lesz AK-m akkor mar viet is lehetek 😊

"bardocz szerint 100 méterre airsoft fegyver nem visz el"

Es igaza is van. 600 FPS nagyon jo hopupal kb 90 meter, de ott mar 1 meteres szorasokrol beszelunk (vagy meg tobbrol).

"közeli SMG ami gyenge, max 10-20 méteres hatótávolsága"

Ilyet kapsz a kinai piacon. Muanyag gearboxos. az visz el 10 meterre 😊
Ha erre kell, vegyel egy MP7-est. Pici konnyu, AEP rendszeru, szal 25 meter a max lotav.

"de kiköp 10-12 golyót másodpercenként"

Mindegyik AEG tuzgyorsasaga 10-13 BB/sec kozott van, szoval ezt konnyu teljesiteni 😊
Ha igazan gyorstuzelot akarsz, ott a FAMAS. Annak a legnagyobb a ROFja.

"30-as tár, mert az nem feelinges, hogy begyömöszölök több száz golyót egy tárba"

30 as realcap hulyeseg. Erre a gyarok is rajottek. A BBnek mas a ballisztikaja mint az igazinak. Ezert 70esek a lowcapok. 😊

degenerator
én százzal mentem😊

uHs Gerzson
Zene? 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Mike at home
ez már szentigaz

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
sok mindent felsoroltál, ami nekem nincs és nem is lesz mert halál felesleges pedig párszázeret már beletoltam felszerelésbe (pl szemüvegen keresztül távcsõ stb hót fölösleges csak a snipereknek kell, semmibõl nem tartana vinni van itthon nem is gagyi amit fater vadászni szokott vinni), igazából fölösleges itt elméleteket gyártani, ha kiváncsi vagy 1x kimész bérfegyverrel megnézzni mi is ez, utána könnyebb dönteni, én nagyon kevés embert ismerek aki rögtön 150k-200k forintnyi cuccal jött ki az elsõ játékra hogy mi is ez. az ember a felszerelését a saját tapasztalatai igényei szerint építi maga köré normál esetben.

Mike at home
ja és akkor az egyéb nyalánkságról nem beszélve, mint normális távcsõ, esetleg éjjellátó és/vagy infrás hõérzékelõ 😊
még ezek jutottak eszembe 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]