29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#13850 Egy két jól sikerül tkép hétvégéről.
-
#13849 ejnyemár :) -
#13848 nem ez meg a jatek legelejen. viszont mikor Chu-Pongrol vissza kellett vonulni, akkor szepen 2 tuz koze szorultunk. a domb aljan zajokat hallottunk, lekuldtem 1 felderitot, alig tett meg 20 metert, mar jott az aldas. na akkor pucoljunk felfele, 15m utan fonntrol is tuzet nyitottak. szerencsere csak a felderito raj volt, igy vissza tudtuk verni oket, aztan csatlakozott meg 1-2 raj hozzank es lepucoltuk a domb azon oldalat. -
MuldR #13847 Az mar kitort :( -
praksi #13846 ez akkor volt, amikor a Chu-Pong hegyről kellett visszavinni a cuccokat? előtte volt egy kis mészárlás :-) -
Kurfürst #13845 Hehe.. ja láttuk hogy nagyon rajzanak a Vietek, jöttek lentről is, aztán oldalról is fenntről is.. tényleg mákunk volt, hogy sikerült a két kilőtt embert (engem meg Redbo-t) igi-nek megmedikelnie, és aztán gyorsan elszakadni a balhétól. Csodálkoztam is hogy senki nem rő ránk illetve nem üldöznek.
Ez meg a rajtaütés a HQ-n a 2ik rész vége felé volt a poén rész, a szarakodás az erdőben amivel kb. a játék többi része elment már nem annyira, szóval vegyesek az érzések. Volt ami nagyon jó volt, volt ami elég tré.
Sajna a rádiókat otthon hagytuk, de úgy tűnik következő játékon már lesz, méghozzá jó és olcóér. -
#13844 Oké, csak mondom hátha... -
Kurfürst #13843 Nem sajna, nem eladók, készülünk a III. vh-ba és ott még jól jöhet. Srry! -
#13842 Akkor neked/nektek van eladó? Ha van, keress meg privátban légyszíves! Köszönöm! -
#13841 aham, szal Ti voltatok azok az elvetemultek akik a jatek kezdeten mar a hatarnal ranklottek. makotok volt hogy fel voltunk pakolva a gyekenyekkel, es a ladakkal, igy azokat kellett elmenekiteni...:D:D:D jah, nem 1 raj voltunk hanem legalabb 4... -
Kurfürst #13840 Hatástalanított AK-kat kb. 15 évvel ezelőtt bagóért, asszem darabját 500 Ft-ért lehetett venni.. fel is szerelkeztünk. -
Kurfürst #13839 Ja jó akkor nem én voltam, mert nekem is volt hasonló esetem, csak mi nem ott voltunk hanem az LRRP rajjal besunnyogtunk a Viet hátországba, és hátulról közelítettük meg a Viet HQ-t. Sajna a többiek valamit tököltek az úton, és nem jöttek a dombra körülnézni, ott integetek nekik hogy gyertek már, erre érzem hogy valami hozzáér a hátamhoz.. lövéshang semmi. Nem voltam biztos benne hogy BB (nem nagyon számíthattak ránk ebből az irányból, meg volt vmi ág is mögöttem), ha falsra kajabálok hogy MEGVOLT! azzal meg elárulom hogy jövünk.. szal integetek tovább hogy gyertek már, háttal a snipernek (szerintem Ace lehetett, mert később láttam hogy méretesebb ember áll a fa mögött a dombon). Kis idő múlva látom hogy egy fehér BB elhúz a fülemtől jobbra, na akkor láttam hogy tényleg BB volt, és mondtam hogy megvolt az előző.. aztán kimedikeltek és kilőttünk egy lufit, aztán harcolva visszavonultunk a minket üldöző viet raj elől a mienkhez.
A játék amúgy nem volt rossz, de bennem kicsit csalódást keltett. Túl sok volt a susnya, a pk. levitt minket egyszer térképről és volt egy kb. olyan óra ami gyakorlatilag abból állt hogy kóvályogtunk az erdőben, miközben az összes US raj javában harcolt. Volt ugye a beugró 2000 pénz, ebben volt jármű (1x utaztam rajta, sok funkciója nem volt), meg BB (abból egy grammot nem tudtam vételezni mert az ellenséges hátországban tevékenykedtünk). Persze ezek nem a szervező hibái, csak így jött ki, egyéni szocproblem h nem igazán volt ár/érték arányban.
A 3-ik részen, a Viet HQ megrohanásakor pedig kialakult egy bozóttúrás, valami iszonyú sűrű dzsungelben, amiben vajmi kevés élvezet volt.
Ellenben ami jó volt, nagyon jókat sunnyogtunk, illetve tanultunk sunnyogni, rajtaütni, élvezet volt a tőlünk alig pár méterre, a célkeresztben mit sem sejtve Vietek között lapulni (a szúnyogokat leszámítva). Volt 1 Viet raj amelyik a játék elején konkrétan a hegyoldalban majdnem ránkgyalogolt, amikor dobva lett néhány emberke, és némi tűzharc alakult ki. Csodával határos módon nem morzsoltak fel minket, pedig alig 4-en voltunk, kicsit zavarban lehettek hogy rögtön kezdés után, alig 100m-re a HQ-tól rajtukütnek. :) Előttem kb. 100 BB-t az egész játék alatt (ennyit a locsolás és high capp viszonyáról BTW). -
MuldR #13838 Szabalytol fugg. Van ahol csak 100%bio dolgot lehet beletenni (ertsd borso, bab) :) -
#13837 használt bb meg jó gránátba, legalábbis ezt hallottam, ez igaz? -
MuldR #13836 Nekem van egy zacsko BBm, ami vegyes. Abba ontogetem mindig a maradekot. Az a lenyege, hogy nincs benne egyforma szinu/sulyu :)
Arra hasznalom, ha valami haver jon, hogy "mutimamiez" akkor kimegyunk es ebbol tarazok neki, hagy lojje el. Nekik mindegy mire vigyorognak :) -
#13835 tanulópénzt is meg kell fizetni
szerintem ebbe a hibába sokan beleesnek, fogalmuk sincs az As-ről, mi kell nekik, mennyiért hol mit érdemes venni, szal én spec bőven túl vagyok az 50-en fejenként úgy, hogy öcsémnek még minidg nincs fegyvere
mi a véleményetek arról, hogy öcsémnek inkább vegyek/vegyen egy JG AK-t (25k akár a keletiben is) - multkori redalaerten elég meggyőző volt, vagy rendeljek inkább neki hongkong-ból egy G36c-t, és akkor mindkettőnknek az van
-
#13834 nem akrtam keverni, de valahova önteni kellett, most meg a sok mozgatástól, szépen összekuytulódott
node ha tisztításkor letekerem a hop-up-ot, hogy állítom vissza? jelöljem be a tekerőn vmivel?
(ja egyébként a kezdők rinyálásáról jutott eszembe még, hogy emlékszem amikor a bicómat vettem, azon téptem magam, hogy fopgom tudni azt a rengteg fokozatot kihasználni, meg jaj mivan ha keresztbe váltok, ehhez képest ma már megy ösztönösen :) -
MuldR #13833 Akkor rossz helyen vasarolsz :) -
#13832 mellékesen megjegyezném, hogy a kezdők mindig rinyálnak, minden téren, ez a normális, mint ahogy az is, hogy egy fórum hogy működik, hogy 1000x felteszik ugyanazt a kérdést, hogy vita van, na ezen meg a vén rókák szoktak rinyálni (lásd softair.hu) -
#13831 a fehér koszol ha sokat használod érdemes a csövet átpucolni, + törik + összevissza száll. keverni meg vicces a bb-ket :D -
#13830 hát 50-ből neméppen, még kinaival sem -
#13829 hogy tudsz jkezdő lenni újra?
most számolgattam, hogy már 8+3 játékon vagyok túl
és már annyit megtanultam, hogyha az erdőben nem mozogsz, nem vesznek észre, sunnyogásnál jobb a midcap mint a hicap, nem szeretem amikor a társak vagy hullák nem tudják befogni a pofájukat, és zajonganak
illetve már nem lövök le mindenkit kapásból, aki szembejön, és 5-6 óra alatt feleannyira sem fáradok el mint az elején (sajnos)
épületben jobb vagyok a haverommal (aki sajnos nem AS-ezik, pedig fűzöm rendesen :) mint nyilt terepen
-
#13828 jaja, jó is lenne, ha el tudnék rá menni -
#13827 hűha
én a múltkori baráti játékon, ingyen kaptam fekete ICS-t, és ügyesen belekevertem a blasterbe, mivel beleöntöttem a blasteres öüvegbe, és szépen elkveredett (most akkor játszak Hamupiopőkét?)
mondjuk nem sok, max egy hicap tárnyi, kb 500 golyó
bár azon a játékon 0.20-as tm-mel is lőttem, mert éppen az volt nálam
egy kis zacsival (nincs is annál viccesebb mint hátadon fekve a bokorban töltötgetni a hicap tárat, miközben hallod hogyan záporoznak rád a golyók)) -
MuldR #13826 "Bakker, egy qrva diplomával el lehet menni pilótának :( "
Vannak ott azert durvabb kitetelek is :)
Amugy igen, kezdoknek nem kene rinyalni, aamikor en kezdtem, akkor 200k volt az indulas. (ruha par kiegeszito+puska +tolto+tar, aksi, ilyenek)
Most akik elkezdtek, 50e bol megvan minden.
Mar tobbszor megallapitottuk a tobbiekkel, hogy rosszkor kezdtuk. 3 evvel kesobb kellett volna.
Bar ha belegondolok meg szerencses is vagyok, mert ha 1 evvel korabban kezdem, meg dragabban meg rosszabb cuccaim lettek volna. -
#13825 Kiváncsi vagyok hány jelentkező lesz ... vagy 5 hsz-t írtam meg és töröltem ki a softeren ... :(
Aszongyák milyen szerencsétlen helyzetben vannak most a kezdők ... hááát nemtom ... én is kezdő vagyok ... de voltam kezdő 2005-ben is ... és nem érzem hogy olyan qrva nehéz helyzetben lennék ... játék van szarásig, minimum 4-5 hazai as bolt van, nem pedig rendelés vagy Municsak ... ráadásul életem első AEG-jének az árából 2 embert fullosan fel lehet szerelni ... Nemértem a rinyát ... (Visszatérve kicsit a midcapekre ... az első hicapem több mint 12k volt ...)
Aki meg gyakorlatozi akar, az meg mehet hivatásosnak ...
Bakker, egy qrva diplomával el lehet menni pilótának :( -
#13824 Oktató játékot akartok hát ki lett írva 2 hét múlva lesz. -
#13823 Mondjuk igazad van! -
xteecee #13822 99%, hogy mellény volt a srácon, azért nem vette észre, csak a lövés hangra odafordult és lőtt. Nekem a végjátékról a fog of war jutott eszembe és hidd el, ebbe sok minden belefér. Ott én nem akadtam fenn semmin. -
kvitya #13821 Az AK-nál a tré állapot nem hiba, hanem szolgáltatás...... :)) -
#13820 Hatástalanított AK 47 19 ezerért? Az igen ratyi lehet, hétvégén utaztam 200 km-t egy AK-ért, 55-ért adták volna, de annyira szarul nézett ki, hogy inkább otthagytam, és lenyeltem a benzinpénzt. Gondolom a 19 ezres mennyire szép állapotban lehet... -
#13819 majd lesz. -
#13818 német tak mellényt hol és mennyiért? -
praksi #13817 én is ICS-t használok, és nem volt bele még bajom... -
praksi #13816 a 3. körben amikor az US erők támadtak, a vízmosásban felállt 4-5 viet raj, és az egyik támadó egy fa tövében guggolt, a mi lövészünk meg egy ferde irányból hátba lőtte (470 fps-el). Ő azt mondta, látta a távcsövön keresztül, hogy a támadó hátáról pattog a BB, aztán megfordult a srác és visszalőtt...
Mondom, én nem láttam, csak a csapattársam elmondásából tudom; nem is szeretnék ebbe belemenni, mert szerintem a Viet oldalon is volt hasonló eset. -
#13815 de csak az ICS golyóval -
#13814 Az nem a golyó hibája lesz szerintem.Lehet a cső van ferdé,és így a hop-up rosz irányba csavarja. -
#13813 nomeg nekem csak az ICS golyó nagyon balra visz... -
#13812 de fehér golyó , és fekete csillogós szmötyi lol -
#13811 ICS sajna mocskolós BB