border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
praksi #13771 voltak sajna elég durva szervezési hibák. a játék 3 körből állt, mindegyik kör kezdetét egy hangos kürtszóval kellett jelezni; az első körben a Viet oldalon még tartott az eligazítás, amikor az US erők hirtelen elkezdték lőni a bázisunkat; úgy hogy a sztori szerint a Vietek nyomulnak előre...
a másik ez a térkép dolog, 3 és fél órát bolyongtunk úgy az erdőben, hogy egy lélekkel nem találkoztunk, egy lövést vagy dudaszót nem hallottunk, és mire visszavergődtünk a saját bázisunkra, kiderült hogy már bőven a második kör közepén tartunk. a bázison lévő többi rajt is kérdeztük, azt mondták hogy ők se hallották a 2. kört jelző kürtöt. ami meg bosszantó, hogy a második kör olyan lőszerlimites lett volna, hogy a szervező biztosítja a BBt; nos én egy gramm BBt nem kaptam abból a pénzből, amit befizettem...
a térképes dolgot azt a softair.hu-s topicban is megemlítettem, remélem legközelebb már nem lesz ilyen para.
ami viszont nagyon tetszett, a 3. körben amikor az US erők a Viet bázist támadták, felállt 4-5 raj egy vonalba (köztük a mienk is), jöttek-jöttek az amerikaiak, és egyszerre kezdtünk el rájuk tüzelni, az a közel 200 fegyver valami fantasztikus dörejt alkotott, komolyan egy pillanatra az hittem, hogy igazi háborúban vagyok :-)
ja, REGIS meg tényleg egy vicces fazon, ha elkezd kiabálni :D