Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
na jó, meg kell mellény, térd, könyök védõ, sisak, akkor kell épületharcra fekete is mert kommandózás nekem jobban bejön mint a túrázás az erdõben, akkor vmi erõs és távolra vivõ fegyver távcsõvel, bár bardocz szerint 100 méterre airsoft fegyver nem visz el, egy közeli SMG ami gyenge, max 10-20 méteres hatótávolsága, de kiköp 10-12 golyót másodpercenként
hirtelenjébe ennyi
ja és sok 30-as tár, mert az nem feelinges, hogy begyömöszölök több száz golyót egy tárba
szal ez így nem olcsó 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
miskolc felé kell menni, miskolc és harsány között van a pálya.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
ha nincsenek extra igényeid ruhát kihozod 10k-ból + bakancs az kell.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike at home
jó kis videó, de nekem ez már kicsit túlzás
nem biztos, hgy én ezt ennyire komolyan akarom venni
ehhez már tényleg kell ruha, felszerelés, stb

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
létezik HK G36C-bõl 2,8 kilós? mert az eredeti csak annyi, nem 4,5

bardocz
jó játék lehetett😉

szerencsrõl oda hogy lehet kijutni?mert ha legközelebb megyek nagyanyámékhoz lehet kimennék,hoghy ne unatkozzak😊

Mike:sajna én ebbõl nem értek semmit:S tudok angolul de nem enyire
Punker
és attól jobb lesz? ugyanúgy egy izével lövöldözöl mint paintball-ban.
AS-nak pont az a lényege hogy reálisabb legyen a játék, lásd tárazás stb.

Mike at home
naja, de tehetesz magadra nagyfeszt is, aztán be is hugyálhatsz ha neked úgy tetszik egy-egy találattól 😊)

Punker

Mike at home

bardocz
csak ha itt találja el akkor ér a találat?meg kell itt rendese célzoni,vagy inkább csak a lövöldözés megy?nem látom rendesen a fegyver tetejét:S
Punker
hát azért ez tényleg gyerekes.

Mike at home

VRSDM
1 ha = 10 000 m²

u dont have to listen anybody else but me

bardocz
link olyan tudatlanoknak mint én
bardocz
mi az a négyszögöl?most hallok róla életemben elõször
A négyszögÖL IQ-ból kitalálható.. pláne ha láttad már a klasszikus da vinci-s rajzot (egy pasi a körben).

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

bardocz
hektárt én csak tippeltem,hogy 100x100m,de amúgy tényleg nem nagyon tanítják
Punker
négyszögölt én se tudom 😊
de nekünk kis pisiseknek hektárt tanították a suliban a többi mértékegységgel mint méter stb még alsó tagozatban, ott meg csak matek lehetett.

VRSDM
fotózás elmaradt, meló-meló-meló
de készlettem leadom hnap, aztán a tietek vagyok 😄

Mike at home
figy, nem matek, lövésem nem volt mekkora egy hektár
mint ahogy a négyszögölt sem tudom
vajmi kevés köze van a matekhoz

Hehe... no a rendes Audi területén is izgalmas lenne az tény 😊 Azonban ezen a helyen nem volt termelés már kb 15 éve amióta a Rába eladta egy magánembernek. Területileg is máshol van.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Scottt
Egyik hétvégén amikor nem megy az Audi gyár attól még bemehettek.Hétfõn tele az egész futószalag bbvel<#vigyor><#hehe>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Még azért nem adtuk fel teljesen a reményt, talán sikerül beszélni az audisokkal is... már ha tényleg õk vették meg.

Node sebaj, Császár is nagyon jó, meg Hajmáskér is, igaz azok más jellegüek.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

DummyBoy
Pedig azt de kipróbáltam volna 😞 😞 Remélem lesz még hasonló ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Nekem mindenem fem, es meg sosem tort. 1 csapattarsamnak tort eddig a boyi fem test. A 100 fegyverbol eleg jo arany 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

VRSDM
valahogy ilyesmikre gondoltam :]

megnéznék egy +35kilós emberkét alpinozni a péceli torony teljébõl 😄

Szép hely 😊

Nekünk Gyõrben volt egy hasonlóan szép helyünk (anno videót linkeltem). Sajna csak 3 játékot élt meg 😞 Megvette az Audi... legnagyobb bánatunkra.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
mikor a zsákkal felakadsz a szûk ablakon, mi? 😊

VRSDM
ez a beöltözõsdi is játékstílus függõ, ha éppen valami hatalmas nagy menetelõs afrikai sivatagban sétálós a kerettörténet, akkor értelemszerûen megpakolja magát az ember, de spec. ha valami épületes, gyors kis akció. és egy spec.egységben vagy akkor senki ne cipeljen nekem málhát, mert hogy milyen hangulatos 😄

Punker
M4 és M16

degenerator
nem csak télen volta sztálinvárosban harcok

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

uHs Gerzson
M4,M16,G36?

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

degenerator
chuck norris.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Scottt
Ja télen lehet ott egy feeling harcolni.😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

bardocz
nincs olyan ami nem törik😊
Punker
mert a JG mûanyag az szerintetek nem törik? hát de, csak még ráadásul a hülye hopup kamrájával is szívás van, 2 csapat tag is szív most vele.

bardocz
elég jó terep lenne,csak szerintem a fél társaság eltévedne😄
degenerator
a csepel mûvek területén nem lenne jó airsoftozni? tiszta sztálingrád

galléria baloldalt

SG rock
és nemtom valahogy "kiékelni" , hogy ne mozogjon?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

degenerator
hát a rideg szerszámacél biztosan.

bardocz
softairen azt olvastam,hogy a fém az törik:S
Elad, D-boys megvesz 😊

DummyBoy
Én is azt vadászom, netrõl tudnék rendelni aranyárban, de asszem elsõ körben veszek valamit ami hasonló ... sajnálom, hogy anno nem vettünk, de eszünkbe se jutott 😞

SG rock
na most megnéztem jobban az m16-ot, egy picit lötyög eze is 😄, alig észrevehetõ. nem lehet ezt vhogy orvosolni?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

degenerator
nekem esetleg épületbe majd ak-su, vagy pps 41/43.

szovjet mellényeket esetleg vennék, replikát. ilyesmit pesten hol lehet találni?

Ilyen ez 😊

DummyBoy
Neeeem, szerintem 1 fegyver bõõõõõven elég mindenre!!!

De komolyan!!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még meg sem jött az AK-m, de már az RPK-t tervezgetem 😊 Meg az AK-ra is jó lenne egy GP-30 ... esetleg egy AKS74U CQC-re <#hehe>

SG rock
Ok, elolvastam de nekem kicsit sem lötyög ! Nagyon meg vagyok vele elégedve sztem jó vásár volt.

Reaper
#9773,#9778,#9780-9785

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...