border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Kurfürst #13713 Texasban meg a suttyóbb helyeken kb. mindent lehet. Néhány éve láttam egy videót egy magánrendezvényről. Texasi tingli-tangli. Lényege, várjuk ki az estét, hogy jól látszódjanak nyomjelzők, majd a nálunk lévő kb. 10-20 géppuskákból lőjünk szarrá egy teherautót. Minigun adta a nyitányt, lávafolyam-szerűen ömlő nyomjelzőkkel... volt olyan is hogy házilag öntött elöltöltős, feketelőporos kis mozsárral szórakoztak, csak úgy. Bár gondolom mostanában eléggé szigorították, azért még mindig durva, AUG-ról keresve infókat belebotlottam a minap vmi jenki forumra, azon ment a flém hogy az egyik 900 dolcsiért vettem az éles AUGomat, a másik lúzer júzer meg képes volt érte 1500-öt adni, ahelyett hogy szétnézett volna a piacon.
Ehhez képest a magyar feketelőporosok szlovákiába mennek ha lőni akarnak (feketelőpor birtoklása = robbanóanyaggal visszaélés..), mert itthon széjjel basztatják őket, pedig szerintem Rózsa Sándor óta nem raboltak itthon olyannal, főleg mert nem is nagyon lehet... bemegyek a Brown Bess-el az ótépébe, várjáááámááá újratöltök?!