29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#13730 nem 330-az 0,20-szal inkább 370-380 lehet.
én hopup gumi cserével kezdeném! -
#13729 hova akarod tuningolni? legyen preciz, pontos a fegyver
330 fps bőven elegendő -
Kurfürst #13728 Jó. Szép. Viszonylag nehéz. Amúgy nagyon ergonómikus és használható.
Nem átlátszó a tár. Vmi optika/Red dot muszáj hozzá. Az A1-hez képest megcsonkítottnak tűnik, de! a JG AUG A1-nek a beépített optikájával én nem vagyok 100%-ban megelégedve - szűk a fókusztávolságtartomány. Ha ezen utóbbira vki tud vmi megoldást (hogyan kellene optikai tagokat beállítani, ha ez lehetséges a lencsék cseréje/újragyártása nélkül, megköszönném. A CA AUG-ban ugyanis sokkal több mozgástere van a fejednek előre-hátra anélkül hogy "csőlátás" alakulna ki a céltávcsőbe nézve.. -
#13727 A P90 volt 10ropi,egy hónapja vettem..Az Uzi pont mai szerzemény,9ezerért jutottam hozzá.A Shotgun 7ezer volt.A Glock viszi a pálmát,a 11ezerFT-os árfekvésével,1hónapos,de a tököm tudja miért ment szét..Az ár természetesen alku képes.Vagy biciklire cserélhető. -
#13726 ez az össz ér kb 10ezer forintot?:D -
#13725 Btw:Van még egy full automata Glock 18,szánhátrasiklásos!Csak éppen beszart..vlmi dugattyú tört szét benne,vagy micsoda..de ha kell,odaadom,megcsinálható! -
#13724 Nem nagyon használtam,ágy alatt van mindegyik..így eladom,mert vlmi kerékpár szerűség kéne a jó idő miatt!:D
Fegyverek:
P90 - full automata,gagyi red dot,lézercélzó,taktikailámpa.Kreált gyors töltővel,és az eredetivel.Kevésbé pontos,de darál!
Uzi - szintén full automata,csőhosszabítóval,rendes red dot-al,taktikai lámpával,elülső markolatt,lézercélzóval [csak a mikrókapcsolója szar..bár a red dot szerintem elég] Szintén erőset lő,és pontos!
Taktikai shotgun - springes,red dot-al,taktikai lámpával,kihajtható válltámasszal!Kurva erőset lő és messzire!Galamb megfeküdt tőle!:DD
Ennyi:D -
#13723 ha tuningolni akarom a JG M16A4-emet mit vegyek bele először? kronózva volt, csodálkoztam is, hogy csak 330FPS és rájöttem, hogy 0.25-ös BB volt benne éppen. akkor mennyi lehet 0.20-al? -
#13722 hogy micsoda? -
#13721 Vlkit érdekelnek eladó fegyverek?25-be vihető az összes:D -
#13720 kérdezd őt, ha jól tudom, neki az van -
praksi #13719 ronda.
:-) -
#13718 mint az A1-ről :) -
#13717 JG AUG A2-ről vélemény? -
kvitya #13716 suttyóbb hely.....knob creek :)) -
Kurfürst #13715 Konkrét jogesetben, rablásnál a biztonsági őrnél volt egy.... flóbert "pisztoly". -
praksi #13714 hát, lehet hogy fórban lennél egyik-másik biztonsági őrhöz képest; nem mondom melyik hazai cégnél történt, hogy az őrök pisztolyában nem volt elsütőszeg... -
Kurfürst #13713 Texasban meg a suttyóbb helyeken kb. mindent lehet. Néhány éve láttam egy videót egy magánrendezvényről. Texasi tingli-tangli. Lényege, várjuk ki az estét, hogy jól látszódjanak nyomjelzők, majd a nálunk lévő kb. 10-20 géppuskákból lőjünk szarrá egy teherautót. Minigun adta a nyitányt, lávafolyam-szerűen ömlő nyomjelzőkkel... volt olyan is hogy házilag öntött elöltöltős, feketelőporos kis mozsárral szórakoztak, csak úgy. Bár gondolom mostanában eléggé szigorították, azért még mindig durva, AUG-ról keresve infókat belebotlottam a minap vmi jenki forumra, azon ment a flém hogy az egyik 900 dolcsiért vettem az éles AUGomat, a másik lúzer júzer meg képes volt érte 1500-öt adni, ahelyett hogy szétnézett volna a piacon.
Ehhez képest a magyar feketelőporosok szlovákiába mennek ha lőni akarnak (feketelőpor birtoklása = robbanóanyaggal visszaélés..), mert itthon széjjel basztatják őket, pedig szerintem Rózsa Sándor óta nem raboltak itthon olyannal, főleg mert nem is nagyon lehet... bemegyek a Brown Bess-el az ótépébe, várjáááámááá újratöltök?! -
#13712 Bronxban lehet nem?
-
#13711 államonként változik!!! -
#13710 lesz most hétvégén vmi olcsó? csóresz vagyok :( -
mstummer #13709 Na az viszont tiszta. Sztem kanadában se lehet automata. -
#13708 éles lőfegyverekről beszélek -
mstummer #13707 Nemtom. De vhogy inkább kibirom azt hogy félautomata minthogy átlátszó legyen :) -
#13706 csak ugye USA-ban nem lehet automata géppityud, Kanadában igen, bár lehet hogy ottsem -
#13705 érdeked -
praksi #13704 Erdélyben milyen játék lesz? -
mstummer #13703 Háde még a nagy biztonságmániás USA-ban is elég annyi hogy narancs a fegyó vége... -
#13702 végülis az én JG-men is ott a helye
de nekem még midcapem sincs :( majd kevés töltényt rakok bele, épp amennyit fel lehet tekerni, és azt mondom lowcap :) -
#13701 hogy úgy mondjam, a te érked az ott -
praksi #13700 tyű, erre nem is gondoltam -
praksi #13699 bevittem a boltba, hogy egy tárat belepróbáljunk; és ha már ott van egy TM, miért-ne alapon összehasonlítottuk; még a sorjás részek is megegyeztek :-P HK matricát meg majd nyomtatok :D -
mstummer #13698 Nekem meg tegnap jött meg a köv CADPAT kiegészítőket tartalmazó csomagom kanadából... nem raktak rá vámot megint... pedig... :)))
Szoval nemvolt olcsó,de a srácot nem kell félteni aki küldte, nem irt rá valós értékeket. A vámos meg honnét szülje ki... :) Ráadásul 1 hét alatt megjött.Ergo nem is gondolkoztak rajta.
Más... Tudtátok hogy Kanadában az airsoft fegyverek testének átlátszó anyagból kell készülni? Láttam 1-2 képet... elég tré :) -
#13697 erről most hallok előszőr -
#13696 -
#13695 mint a keleti csak más alaprajzon? :D -
#13694 naja, elismerésem, de azért a fegyveredet ne nagyon mutogasd :D -
#13693 Bényén is volt egy a hétvégén. öhm, megfogtam hááát tartani kell az egyszer biztos :) bár nem tántorított el, ha lesz pénzem elég akkor olyan lesz erdelyi harcra... -
praksi #13692 jut eszembe, a Déli Frontban járt már valaki? milyen az az üzlet? -
#13691 minden kiköt a vámon, ott kerül rá a vámmentes pecsét is.