Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
ezaz hogy neten nem találtam semmit, de ma lefotózom, egy ESS szemcsire hasonlít, külsõre totál, csak épp nincs rajta logó, 44esbe lett véve, tavaly nov-be. 6e huf körül.

u dont have to listen anybody else but me

Mike
most mit haszn álsz? linket adj már róla, légyszi

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

VRSDM
jaja, és akkor vegyek abba is lencsét, +30e :]
köszönöm, de nekem semmi bajom a majdnem SSE szemüvegemmel, elférek alatta bõven, célozni is lehet, néha bepárásodok, de majd kipróbálom az itt írt, szivacskiszedõs módszert.

Reaper
Na mindegy, majd ha a kezemben van okosabb leszek. Lehet szerencsém lesz és nem fog lötyögni...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Punker
JG M család minden tagjának lötyögött a csöve ami a környéken volt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nemtom van-e valami megoldas.
Elkepzelheto.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Reaper
Aha, és van rá megoldás, ha esetlegesen lötyög a csõ? Merthogy nekem a JG M4 szériák közül a CQB tetszik, így azt is rendeltem meg. Mivel nem írták ezt az egyrészest csövet hozzá, így elképzelhetõ, hogy lötyögni fog az enyém csöve is...

Hat hogy 2 db-bol volt osszetekerve asszem.

Reaper
Ok, de konkrétan mit jelent akkor, hogy a régi több részbõl áll?

Igen, letezik. Guarder C3 nak hivjak.
WGCshopon megtalalod.

Igen, azt jelenti, hogy a csove 1 darabbol van, es nem fog kilotyogosodni.

DummyBoy
Nemszótam <#kuss>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Mike at home
mondjuk lehet, melóhelyen megvan, majd megnézem ma délelött

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
szemüvegeseknek:
létezik olyan védõszemüveg amibe betehetsz plusz dioptriás lencsét, plusz a védõlencsék is cserélhetõk
csak nincs már már a linkje
de ez csak egy szemüveg, ettõl még ellövik a fogad

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

degenerator
gránátok?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Reaper
Vki elmesélhetné, hogy airsoft fegyverek esetében mit is jelent a "one piece barrel", mert az összes újabb JG fegyver esetében meg van jegyezve zárójelben. Nem vágom, hogy a többinek a csöve több részbõl áll vagy mi?:-D

bardocz
itt van😊
DummyBoy
Hmmm ... CA nem csak 74-es van? Mert CA az csak "74-eseket" gyárt ...

Sõõõõt ... inkább SLR-eket 😊

bardocz
pedig dboy már megtetszett😊 akkor lehet csak CA van 47-hez
DummyBoy
Element van sima AK-hoz, folding stock pedig Dboy-Kalash ... De ezek 74-esek ...

Element 30 dodó

Dboys - Kalash 35 dodó

Punker
nekem fingom nincs az AK-król 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
element fémtest menyi?vagy nincsen 47s-ben? cak CA-t találtam eddig,ami nowarban az oldalon 19,a boltban meg 30-at mondtak rá...
DummyBoy
Hááát Cyma AKM ha még belefér, az fém, sima Cyma AK-47-re meg állítólag jó az element fémtest ...

Vagy JG tactical-ból a fémtestû ... Mellesleg AK-74-esekbõl van fullfém-fullfa is, de csak 74-bõl 😞

Szvsz ...

A&K, Cyma, DE csinal 47-est.
Felek a Cymatol, tul ingadozo a minosege nem?
Lehet egy CM.36 kellene. Az acel meg eleg uj, ahoz hogy jo legyen. Csak fakit kell ra. De vajon az AKMet vissza tudom 47-esse alakitani? A femreszben is van kulonbseg, vagy csak a faban?

Punker
volt parancsnokság? 😊 vagy csak nem tudta mit is akar csinálni, jött a rádión, osonjunk fel a 3. emeletre és a PMC foglalja el meg is csinálták, csak ugye 3-an tartani már nem nagyon tudták a kb 25 höbörgõ tevehajcsár ellen <#nyes>

Oda mentunk, ahova a parancsnoksag mondta. Valakinek nem voltatok fontosak 😊

bardocz
csak írtam na😛
és szerintem fél szemmel néztél,addíg,amíg meg nem húztad a ravaszt
Punker
hát nem tom 47-esbõl van e akkor, kalash unicorn is 74-esben utazik aszem, A&K?

Es mivan ha meglatszik? Szerinted hogy neztem, mikor az 1 hetes 150 000 HUFos Kar98k-m tusajat ellottek? 😊

Muanyag puska meg nem kell. Inkabb fizetek tobbet.

Punker
nem láttál mert nem jöttetek kiszabadítani, a PMC-ket leölték az arabok, minket meg elvittek megkövezzni, utána kicsit szétestünk és már csak külön külön mászkáltunk

bardocz
fán meglátszik a golyó,full fémmé alakítás meg anyiba kerül int egy új fegyver:S
nem tudom milyen unicorn,de Punkerre lehet hallgatni 😉
Unicorn csak 74-est gyart. 47-es kell.

Csak ugy odakoszones gyanant, de csak a gyulekezonel lattalak, akkor nem tudtam, utana meg nem lattalak sehol 😞

Punker
Unicorn esetleg?

Ha kinai AK-47-est akarok venni, melyik a legjobb? Az a lenyeg, hogy minel konyebben lehessen full fem/fa-ra alakitani es authentikus legyen. Kinaiakkal semmi tapasztalatom nincs. 1x volt egy a kezemben 😊

Punker
tudom ott álltam tõle 1,5 méterre, én ragasztottam le neki hogy elálljon a vérzés.

miért akartál te engem seggbelõni? 😊

Nekem a http://www.legiosmilitary.hu/ -tol van.

Csapattarsunk Mortor orrat lottek el. Szegeny nagyon csunyat kapott. 😞

Amugy jo volt fallujah. CNN-t seggbe kellett volna loni, de nemtom az is civilnek szamitott volna 😊

Regis-el nekem pl meg soha semmi bajom nem volt. Mondjuk nekem AS-en belul meg soha senkivel nem volt. Olyanokkal sem, akiket mindenki utalt. Van 1-2 ember, akit megjegyeztem magamnak, hogy ok a talalatmegnemadok, vagy nem dobathatok, es oket addig lovom, amig nem kialt, hogy megvolt. Masokkal kimeletes vagyok 😊

Nem vagyok Punker, de nekem a G3 SASon ilyen volt.

Pici a latotere (2 cm-es), nagyon alacsonyan van (belelog az iron sight) es ha van tusaja a pufeknak, akkor nem tudsz rahajolni.
De tusa nelkulin lehet hasznalni.

bardocz
kb menyitõl kezdõdik a minõségi?kéne subarus baseball sapka is,meg ez is😊
Punker
csak minõségit vegyél mert párásodni fogsz!!!

bardocz
akkor szerintem marad a búvárhegesztõsí szemüveg😊 kontaklencse semmiképpsem,bár nem tudom lehet ak47s-re anyire nem nehéz behajolni a tus hiánya miatt,ha tudom majd kipróbálom amikor elmegyek
A keletisek nem kamuk, épphogy õk tesztelték a kamu kinaiakat, óva intve tõlük mindenkit.

A széles Sensei nem rossz, egy baj van vele hogy fegyverre nehéz benne ráhajolni, nem tudsz benne normálisan célozni ahogy hallom.

Sokan keskeny Sensei alsó részét kombinálják valami védõszemüveggel, szemüvegesek meg használhatják az ilyen búvár-hegesztõ style-ú védõszemcsit. Vagy egynapos kontaktlencsébe kell beruházni.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

bardocz
ugye keletibe nem árulnak kamut? és szerinte melyik a jobb?akkor azt is figyelembe veszem melyiken jön be több fény
bardocz
sötétbõl világosba nem pont jobban látsz?vagy mert beszûkül a pupilla,és nem látsz rendesen félhomályba?
VRSDM
rácsosokkal az egyetlen gond, hogy a rácsok hajlása miatt torzítja a teret, nincs mese, számolni kell vele.

félhomályban, ködben szintén bukta. a sötétítése véget...

VRSDM
sensei-el nincs gond, kamu sensei-t már láttunk átszakadni.

bardocz
ez szerintetek milyen?elég nagy a látótér,és nagyából archozsimul

vagy esetleg ez?ebben legalább droidnak nézek ki😄
Scottt
Dege jó a lokód:d

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

degenerator
én vettem egyet, pluszba alá uvex szemüveg..biztos ami biztos

a gránátok hogy mûködnek? mennyire strapabíróak?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)