border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Voltam a Pólusban az airsoft boltban csak nem tudom minek. :) Több nyűgöm is volt, így gondoltam ha már arra járok...
Mondom nekik, hogy felavatták a szemüvegem egy 2J-os Maruival és hát kilukadt. :) Kérnék egy mezei szemvédőt, az se baj ha sima színtelen. Erre hozott egy sárgát az arc. Mondom na jóvan úgyis áldozat lesz ez is előbb-utóbb hadd szóljon. Ekkor érkezett meg a másik eladó arc, aki közölte, hogy ha jót akarok akkor azt nem veszem a fejemre airsoft közben. Szemüveg kilőve, ezen kívül volt még hálós maszk, de azt nem kultiválom.
Menjünk tovább gondoltam, rátértem a fő termékre, szerettem volna egy aksit ami 4,8V-os és kb. 1000 mAh-s. 600 felett jó lett volna bármi. "Az nincs!" Mondom IJ majd veszek máshol.
Érdeklődő tekintetem a pisztolyokra szegeződött, mivel csak egy noname gagyiszar kínaim van amibe néha beszorul a golyó is, bár én már megbarátkoztam vele és azért jól működik. Szerényen kértem, hogy mutassa meg a milyen rugós mezei, de azért márkásabb pisztolyuk van, ami másodlagosnak jó lesz. Gondoltam 10e környéákén egy Marui jó is lesz. Hát nem lett, ugyanis egyetlen noname Desert Eagle volt ebből a műfajból és az is 18e. Ezt kihagytam.
Felbátorodva eddigi sikereimen, mondom lőszer van? Persze hangzott a válasz és elém toltak egy 1000 db-os skullerkészletet 2e Ft-ért. :)))
Megköszöntem, hogy emelhettem a bolt fényét eme sikeres 10 percben és leszegett fejjel odébb álltam.
Ui.: Az eladó srácok kajak jó fejek voltak, tényleg segítőkészek és normálisak, csak szegényeknek nem volt mit eladni. Ha kaptam volna cuccot, akkor biztos visszajárnék néha mivel a légkör tuti. Csak hát az airsoft cuccer hiányos mint részeg bálna fogsora a USS.Nimitz-el való találkozás után.
Köszönöm a figyelmet!