29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DannyL
    A gearbox ver.2 és 3 között mi a lényegi különbség?
  • Punker
    igen
  • DannyL
    Végülis ha MP5-re tolok egy hangtompítót akkor kész a hosszú cső nem?
  • DannyL
    Nekem elsődleges fegyvernek kéne a felsoroltak közül egy.
  • VonDom
    Igen, a tus miatt. A CA tartósabb, az is a full metal kategóriába tarozik, és a gyári motorja is csak kicsit gyengébb mint a marui 1000-es. Szóval kis ráfordítással rakhatsz bele 120-130-sa rugót meg egy egy izmos aksit, és már kész is a majdnem tökéletes fegyver.
    Egyébként ha nem elsődleges fegyvernek akarod, akkor amúgy sem számít az aksi mérete, ha csak nem akarod azt is "nagyon" feltuningolni. Általában azt az elvet követik, hogy van egy hosszúcsövű fegyvered amit tuningolhatsz ameddig csak akarsz (bár Magyarországon nem nagyon jellemző 140 feletti tuning), mellé pedig egy rövidcsövű taktikai fegyver a CQB-re, amit már csak a szabályok miatt sem tuningolhatsz ronggyá ha be akarsz menni vele épületbe.
  • Punker
    tus miatt nem? a teli tusba tudsz nagyobb aksit pakolni.
  • DannyL
    Ma voltam játszani és ott is akivel beszélgettem, mind a CA-t ajánlotta inkább. Viszont azt a találatot amitől véraláfutásos lett a combom, azt egy Maruiból kaptam. :)

Egyébként MP5-ből miért SD5 miért nem SD6? Vagy azt csak a kinézetre írtad?
  • Punker
    eddigi tapasztalatok alapján a CA szimpatikusabb nekem is
  • VonDom
    Én az AK Beta-ra szavaznék, de ez főleg ízlés kérdése. Ami mellette szól, hogy neki van a legnagyobb kapacitású tára (250), és nagy aksit lehet beletenni. Az egyik legjobb és legkedveltebb másodfegyver épületharcban. Ha tuningolni szeretnéd, mindenképpen nagy előny a nagy aksi, ami csak a fix tusás fegyverekben fér el. Ezután jönne az MP5, de abból is az SD5, mert gyönyörű fegyver, csak hát a tára... Alap AK47 kicsit kilóg a sorból, az már jóval hosszabb, de nem rossz. Az ICS-t nem nagyon ismerem, ezért arra nem is mondok semmit. Mindemellett Classic Army párti vagyok.
  • DannyL
    törölt hozzászólás
  • BSzaBi
    Szevasztok

Pécelen szombaton azaz szept. 9-én játékot szervezünk reggel 9 kor találkoznánk a péceli vasútállomáson ha érdekel vkit akkor itt a tel számom hívjon vagy jelezze sms ben hogy jön meg aki kocsival jön az írja bele hogy kocsival plz...
    mi vagyunk kb 8an ha esik az eső akkor a game törölve ha jó az idő mindnekit szeretettel várunk reggel 9 kor pécelen felszerelést fegyvert hozzatok :)
    byeZ all
    telszámom: (20) 313 82 04
  • Pistike 007
    kössz:)
  • Punker
    szerintem plexi
    1 ha rendeset veszel erősebb mint a hálós
    2 jobban kilátsz belőle.
  • DannyL
    plexis, üveges... szerintem :)
  • Pistike 007
    ismét üdv. csak 1 kérdés: szerintetek melyik jobb: a plexis/üveges vagy hálós maszk?
  • Mhosah Myth
    Huhhh már nagyon bizsereg az ujjam... Itt lehetne már az a szombat! :D Remélem addigra már a fegyverem is működőképes lesz. :)
  • DannyL
    Arra az esetre ha elfogyna az aksi. :)
  • Punker
    jó fegyver, bár szerintem jó aeg-et ésszel használsz akkor nem kell pisztoly, max ha rambozol és kifogysz a lőszerből, szerintem amúgy ha spring akkor shotgun :)
  • DannyL
    Vettem egy ilyet!

Csak pozitívat tudok róla mondani egyelőre. Eszméletlen pontos és kezelhető. Letisztult formája miatt könnyen előrántható, nincs semmi kiálló vacak rajta, szép, és számomra a tökéletes oldalfegyver. :)
  • DannyL
    Jóvan vaze én vagyok a McGyver! :D Sikerült, megcsináltam, műxik is. 850mAh-s lett és a töltő sem melegszik túl. Csatlakozót meg találtam a pinyóban a lom között. Na ez kisebb csoda volt mondjuk. :D
  • Punker
    agria fórum/bazárban kérdezd Bulldosert
  • DannyL
    Most már csak a csatlakozóval vannak gondjaim. Vett már valaki Cyma 23-ba való aksit valahol? Esetleg olyan csatit ami abban van? Nem lehet kapni sehol se aksit se csatit. A csatlakozó sokkal kisebb mint a legtöbb AEG-ben. HEEEELP! :(
  • DannyL
    Köszi, ezt nem tudtam, hogy az aksi típusra figyelni kell. Ez hasznos infó!
  • VonDom
    Nem ég le, csak lassabban tölti fel. Arra viszont figyelj, hogy a töltőd milyen fajta aksit tud tölteni: NimH, NiCad és hány voltig. Ha nem megfelelő aksit töltesz vele, tönkrevághatja. Ha nem vagy biztos a forrasztási "technikádban", inkább kérj meg valakit hogy csinálja meg vagy vegyél modellboltban, mert nem tesz jót egyik aksinak sem ha sokáig hevíted pákával.
  • DannyL
    Köszi majd megnézem, de fater műszerész úgyhogy elmesélte a kapcsolási sorrendet és a lényegét. 4x1db AAA 1,2V-os aksit kell sorba kötni ebből lesz a 4,8V-os aksim. Már csak azt kéne kiderítenem hogy mit szólna a 300mAh-s töltő egy 1000mAh-s aksihoz. Leégne vagy csak lassabban töltené fel? Mert ha leég akkor 400mAh-s aksikat veszek és nem 1000-set. Esetleg ha valaki ehhez ért az leírhatná a véleményét. :)
  • Punker
    model rc fórumon találsz leírást hozzá.....
  • DannyL
    Nem szarakodok csinálok egyet magamnak, nem nagy történet.
  • Punker
    általában.
  • DannyL
    E-Shock kilőve, 44-es bázis kilőve. Mindenkinél 8V felett kezdődnek az aksik. :( MAKETT BOLT ALATT VALAMI KONKRÉTAT ÉRTESZ VAGY CSAK ÚGY ÁLTALÁBAN? :)
  • Punker
    makett boltok, eshock ?
  • DannyL
    Aksi ügy: Nem találok sehol sem 4,8V-os aksit. Kéne egy legalább 1000mAh-s. Nincs ötletetek merre menjek ez ügyben. Esetleg eladó darab?
  • pirosBoci
    sziasztok tudnátok olyan oldalt mondani ahol ilyen kategoriában van. thx
  • I. Szent Bagir
    Kicsit bővebben ha lehetne :)
    Gyártó, esetleg link, leírás?

Uzi, MP5-K, P-90 stb... (általában bármilyen SMG replika) szvsz csak másodlagos fegyvernek, vagy szigorúan CQB-hoz jók. Rövid a cső, ergo nincs, nem lehet olyan erős és/vagy pontos.
  • tary688
    jó videók...:) amugy szerintetek milyen egy AEG UZI HT??:)
  • Punker
    és az én verzióm :)
  • Mhosah Myth
    Részlet a tegnapi játékból...
  • Punker
    nowar.hu airsoft.hu eshock.hu ezekben gondolkodj!
  • DannyL
    Voltam a Pólusban az airsoft boltban csak nem tudom minek. :) Több nyűgöm is volt, így gondoltam ha már arra járok...

Mondom nekik, hogy felavatták a szemüvegem egy 2J-os Maruival és hát kilukadt. :) Kérnék egy mezei szemvédőt, az se baj ha sima színtelen. Erre hozott egy sárgát az arc. Mondom na jóvan úgyis áldozat lesz ez is előbb-utóbb hadd szóljon. Ekkor érkezett meg a másik eladó arc, aki közölte, hogy ha jót akarok akkor azt nem veszem a fejemre airsoft közben. Szemüveg kilőve, ezen kívül volt még hálós maszk, de azt nem kultiválom.

Menjünk tovább gondoltam, rátértem a fő termékre, szerettem volna egy aksit ami 4,8V-os és kb. 1000 mAh-s. 600 felett jó lett volna bármi. "Az nincs!" Mondom IJ majd veszek máshol.

Érdeklődő tekintetem a pisztolyokra szegeződött, mivel csak egy noname gagyiszar kínaim van amibe néha beszorul a golyó is, bár én már megbarátkoztam vele és azért jól működik. Szerényen kértem, hogy mutassa meg a milyen rugós mezei, de azért márkásabb pisztolyuk van, ami másodlagosnak jó lesz. Gondoltam 10e környéákén egy Marui jó is lesz. Hát nem lett, ugyanis egyetlen noname Desert Eagle volt ebből a műfajból és az is 18e. Ezt kihagytam.

Felbátorodva eddigi sikereimen, mondom lőszer van? Persze hangzott a válasz és elém toltak egy 1000 db-os skullerkészletet 2e Ft-ért. :)))

Megköszöntem, hogy emelhettem a bolt fényét eme sikeres 10 percben és leszegett fejjel odébb álltam.

Ui.: Az eladó srácok kajak jó fejek voltak, tényleg segítőkészek és normálisak, csak szegényeknek nem volt mit eladni. Ha kaptam volna cuccot, akkor biztos visszajárnék néha mivel a légkör tuti. Csak hát az airsoft cuccer hiányos mint részeg bálna fogsora a USS.Nimitz-el való találkozás után.

Köszönöm a figyelmet!
  • DannyL
    Jólvan, sztem maradnék akkor a mAh növelésnél. :D
  • tary688
    ja...az meg kinek kéne?...sztem senkinek:)