border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Kurfürst
    A hülyeségeidre nem kívánok részletekben reagálni. Csak néhány pontot emelnék ki.

1a. "nagyarcal fröcösgsz mindenki ellen"

Szó sincs róla. Egy pár ember őrjöng akinek úgy tűnik elevenébe találtam néhány megjegyzésemmel. Úgy tűnik, magukra ismertek, de hát akinek nem inge.. A maradék 95% pedig leszarja az vihart a pohár vízben. Leben und Leben lassen..

1b, "téged leszarnak azok az emberek akik midcapes játékra akarnak menni és ez tédeg dühít ..."

Dehogy dühít. Menjenek szépen midcapes játékra, érezzék jól magukat és ezt őszintén mondom. Csak ne akarják már előírni másoknak hogy mit meg hogyan, mert erre az égvilágon senki nem adott nekik felhatalmazást.
    Mint mondtam néhány jól behatárolható emberről van szó, hozzáteszem, a vitázó "stílusuk", logikai bukfenceik alapján meggyőztek arról, hogy a továbbiakban nem tudom őket komolyan venni. Ezzel pedig úgy látom nem vagyok egyedül.

2. "Féltucat? Számolj ..."

Számoltam. Bárki aki elolvassa a régi midcap/highcapes topicot a softair.hu-n (kvitya most nyitotta ki) láthatja hogy ua. a 3 ember - bulldog, mac, trasher - erőlteti a kötelező midcapet, ugyanazok aki a BHD topicban is. Ebben tehát igazad van, mert a fél tucat az erős túlzás volt. Nos ők 2 éve szívják ezen a fogukat, valszeg ezért vannek olyan reakcióik, amilyenek. Ja és persze most ugyanők sírnak ugyanabban a topicban hogy miért nem úgy van ahogy ők szeretnék. Ismét csak utalnék a régi topicra.

Mivel hajlamos vagy a fejedben összekeverni hogy most miről is van szó, ezért még egyszer elmondom hogy _NEM_ azon megy a szájkarate, hogy a midcap jobb-e vagy a highcap, hanem azon, hogy néhány midcapes ultra szeretné ezt kötelezővé tenni mindenki másnak is, és mivel hajlamos vagy torzítani az álláspontomat, ezért azt is hozzáteszem, hogy amit írok azt szigorúan erre a néhány, egy kézen megszámolható emberkére értem.

Persze rajtuk kívűl sokan használnak midcapet, csak épp nem várják el a többiektől hogy hozzájuk és a tárpreferenciájukhoz alkalmazkodjanak.. Egyébként szerintem is ez a normális.

Érdemes a régi topicot végigolvasni, nincs új a nap alatt..

http://softair.hu/viewtopic.php?t=1163&postdays=0&postorder=desc&start=125&sid=77e8fd4c13c83b102efff0309b0cbe7c

Jó volna egy átfogó szavazás a kérdésről - mint a 8 milis témában, h. kell/nem kell - olyan amiről az egész közösség szavaz, nem pedig 10-en vitatkoznak rajta, ami nem igazán reprezentatív.

2. "WD szervez egy milsimközeli/szerű játékot ahova bárki elmehet, aki milsim játékra szeretne ... "

Sajnálatos hogy még most sem vagy képes felfogni hogy eredetileg nem szerepelt a midcapes kiírás a játékban. Akkor ismételten leírom, csak neked, hogy kb. hónappal a kiírás után lett hozzáadva a kitétel hogy csak midcap. Ez - egy héttel később, azaz most - finomult arra hogy csak 400 fps ill. fölötte kötelező, éppen azért hogy kézi ágyúból ne sorozzanak annyira.

3. "Hisztizzel, aztán azt mondod, hogy miért nem szervez direkt olyan játékot?"

Senki nem mondott ilyet, minden tiszteletem WD-é akinek veled ellentétben soha nem esik nehezére normálisan viszonyulni a dologhoz. Úgyhogy vagy a te olvasási képességeiddel van baj, vagy egyszerűen csak ferdítesz, és akkor még finom voltam.