border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Kurfürst #13575 A 4. mondat.
Nem akarok én senkit meggyőzni arról hogy milyen tárat használjon, úgy is kialakul, nem vagyunk egyformák.
Én pl. miért használok high-capet?
- olcsóbb, ugyanazt a pénzt más olyan felszerelésre költhetem, ami konkrétan hasznosabb illetve jobban visz előre, mint egy rakás új tár. Ne adj isten vmi hasznosabb dologra költöm, mint az airsoft. Pl. tuti veszek vmi OD cuccot, Vietes játékra, egyebekbe, mert látom hogy dob a hangulaton a dresscode. Horribile dictu, társaséletre, barátnőre költöm.
- nem szeretek 6 tárral izzadni nyáron egy dögmeleg taktikai mellényben, meg visszaállón pöcsölni az egyenkénti töltögetésükkel, illetve ami még illúziórombolóbb, játék közben. Vagy bedobni őket egy oldalzsákba kotyogni.
- ezzel szemben viszek 1 tartalék HC-et ha neadjisten kifogy az első, mert nem lövetem ki magam rögtön ha nem muszáj. Pusztán kényelmi szempontból, eddig egyetlenegy high cap tárral a fegyverben nagyon jól elvoltam.
- nincs kedvem pöcsölni reszelgetéssel, adagolási problémák orvoslásával sem, felhúzni magam azon hogy 5 megvett tárból 3 működik.
- AUG-om van, ahol nekem igenis plusz feelinget ad az hogy a féligáttetsző HC tárban csekkolhatom hogy állok lőszerrel, mert az igazin is így mükszik.
- megintcsak AUG-om van, a King Armson kívűl más nem gyárt elfogadható áron midcapet, az meg ha jól emlékszem fekete és nem látom benne mennyi skuló van benn (G-36osoknak, SiG 552 hasonló problémáik lehetnek). Nekem igenis ez is a feeling része, ezért vettem AUGot mert többek között ez tetszik benne. Azt hagyjuk hogy az 5-ös pakkot gyakorlatilag nem kapható, pedig nézelődtem utána de sehol nem látom, itthon meg végképp nem.
A KA gyárt 45-ös lowcapet is, dummy roundsosat, az tetszik csak baromi drága és egyszerűen nem rentábilis olyan 15-18 ezret kinyomni arra hogy aztán 200 lőszerrel rohangálj.
- végül de nem utolsósorban úgy látom hogy ezt - mármint a kötelező jelleget - ilyen elvakultan ugyanaz a max. féltucat emberke erőlteti. Őket meg leszarom, nem fogok a kedvükért olyan dolgot venni ami nekem egyszerűen nem kell. Ez persze lehet hogy majd változik, az biztos hogy az ilyen arrogáns és lekezelő hozzáállás nem lendít a dolog iránti kedvemen.
A többiek megvannak mások basztatása nélkül, ha midcapes "milsimet" akarnak egyszerűen szerveznek maguknak, a többi játékon pedig egyszerűen képesek arra hogy elfogadják a SAJÁT DÖNTÉSÜK azon lehetséges következményét, hogy szembejön velük a midcapes mininapóleonok highcapes tükörképe, a lövésközben tártekerős, locsolós terminátorember, és ezért hátrányba kerülhetnek, de tudta mit vállal amikor midcapre állt át, és nem kívánja a saját döntése következményeit áthárítani másokra. És ez a normális, szerintem.