border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Kurfürst
    Nem azon ment a vita hogy most akkor a mid cap jobb-e vagy a high cap.

Vannak akik mid cappel akarnak játszani, mert hogy ezért és ezért. Ez eddig teljesen oké. Mindenki használja a neki tetszőt.

Az már nem oké, hogy ezen belül viszont van egy kisebb csoport amelyik úgy áll a témához hogy ha már én midcapet használok akkor istenments NEHOGYMÁ hátrányba kerüljek szóval akkor ha már ÉN használok akkor legyen kötelező mindenkinek, szájmonmondja alapon. Ez az attitűd a probléma, amikor igazi tömegtámogatás nélkül próbálnak keresztülverni valamit. Na ez így nem működik. Lehet szervezni külön játékot, külön erre a célra, abból majd lehet látni, hogy mekkora a támogatottsága, meg marad egy kisebb csoport preferenciájának, külön ethoszának amit SAJÁT MAGÁRA alkalmaz, vagy elterjed és népszerű lesz.

Lásd ugyanezt kicsiben amikor vérpistikék kajabálják hogy ez meg az csít, tíccsuk be, megfelejve vmi ezer sebtől vérző érveléssel miszerint high cap=locsolás, midcap=milsim, taktika meg profizmus.

Utóbbi kettőből én nem sokat láttam eddig a pályán, a "nagy" csapatoktól sem. Az arcméret, felszerelések mennyisége tömege sokkal látványosabban és gyorsabban növekszik, mint a tapasztalat - tisztelet a kivételnek. A szervezés csúcsa ha egy szuicid frontális rohamot sikerül összehozni. Olyat amit taktikának lehetne hívni - tűzfölény kivívását, fedezőtüzet, átkarolást, manőverezést, elszakadást - nagyon ritka látni. Felszerés az persze van.

Kellene még sok, sok gyakorlójáték, ami semmi másról nem szól mint a "drillről", gyakorlásról amíg ösztönössé nem válik. Sokkal több értelme lenne, mint hogy tangódeltázok a rádióban, mert az kúl és a filmekbe is így van, de amint feltűnik az ellenséges raj mindenki be a fa mögé és állóháború, a velejáró BB pazarlással.