border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
én is hozzátennék egy két dolgot..
1:a nagy aksi problémát megoldja a nagy előagy..sokkal jobban néz ki tőle a fegyver és így nem veszik el a behajtható váltámasz adta előny...
2:JG G36C..először ilyen fegyverem volt majd miután úgy törött el a hopupkamra rögzítő rész hogy csak alkatrészcserével lehetett volna megoldani a pótlását(mindkét oldalról a rögzítésnél használt rész tört ki, ráadásul azonos oldalon..pech) elgondolkodtam egy CA verzió vásárlásán...
egyébként nagyon szerettem és nagyon megbízható kis fegyver volt eddig a problémáig..a gáz az hogy ez a belső rész kb 20E ft-ból jönne be az országba..(piacon a fegyver 27E ft)
3:megvettem a CA változatot..a napokban fogom őt tesztelgetni, de ahogy írtad a tűzváltókar nincs a helyzet magaslatán...
ha azt nézem hogy van egy JG G36C-m és szeretném ezt az alkatrészt kicserélni benne akkor majdnem a CA áránál vagyok(59E-ft)...és sajnos előbb-utóbb ott fog eltörni a fegyver mivel ahogy néztem az a legrosszabb/leggyengébb minőségű része a fegyvernek!
Mindezek tudatában már nem a JG-t venném meg, pedig nagyon a szívemhez nőtt..sajna alkatrészként el kellett adnom...(nem akartam még +20E ft-ot kiadni rá)
ja és hiába vigyázol rá..nem ettől függ a belső törés hanem a műanyag minőségétől!