Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
akkor sensei-t vegyél, nem párásodik. de arra figyelj hogy ne kínai hamisítvány legyen mert azon a háló gyenge!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SG rock
<#conf>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
cibergányos kínai Galil az airsodf-news-on!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SG rock
Szemüvegesek! Milyen védõszemcsi alá fért be a szemüvegetek? max 7e Ft ért vennék

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
pl a Band of Brothers-ban volt asszem, hogy bedobta az emeletre a gránátot a srác és nem volt emelet(leszakadt) bement és ráesett a saját gránátja <#buck>

degenerator
jó. de a legjobban mindig az ilyen véletlenül megölt, vagy friendly fire miatt meghalt emberek történetei keserítenek el...

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

lehet hogy ha pont nem a metróba futott volna, akkor nem lövik le....

ja, visszatérve a fekete takmellényre, most pont jól megjártam; mennénk páran a "Katonák voltunk" játékra, és az US oldalon nem lehet fekete ruhát viselni :-S

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
igen ez a rosszkor rossz idõben, a manusz 2 éve bújkált biztos be volt sz@rva, a zsaruk meg attól voltak besz@rva hogy lesz egy 3. robbantás.

ácsi, a cikkben leírták, hogy a felszólítás ellenére sem állt meg, arról nem beszélve, hogy elõtte egy metró-merényletben ötvenen meghaltak, késõbb pedig egy második merényletben csak azért nem történt haláleset, mert azt sikerült megakadályozni.

degenerator
no és ha legközelebb téged nézne valaki terroristának, és kapnál egy fejlövést, miközben semmivé összekuporogva vonyítanál a metróülésen, hogy kérem neeee?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

VRSDM
az egész wiw katonai fejlesztés épp az ismerettségi kör lefülelésére.

u dont have to listen anybody else but me

Punker
sima airmail-t kérj, nekünk nem volt annyi.

DummyBoy
Ijjjj ... asszem UNC is kiesik ... bár más dolgokat is rendeltem ... de 800g + és 140 dodó a posta 😞

Csináltam mégegy próbarendelést .. csak a fegyverre ... hátha ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Onnan majd nekem is kéne cucc... CYMA vagy BOYI AKS-74U Full Metal / Wood + hozzá a szereléksín. Sajnos most még nincs elég pénzem rá.

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

DummyBoy
Nnna UNC és Gunner játszik egyelõre ... remélem elég gyors a support az airsoftguns.pl-en, mert ha megjön a válasz, már rendelnék is ...

Vááá 😞

DummyBoy
WGC is out of stock épp a Kalash AK ...

Megnézem az uncompany-t és a hobbyasia-t, köszi!

Mersant
egyertelmuen a hobbyasiatol, volt amit a rendelestol szamitott 5. napon megkaptunk, altalaban 7-8 nap (persze vamon nem jartak a cuccok).

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
UNC-rõl és WGC-rõl rendelgettünk, a szállítási idõ 3-4 nap és 2 hét között véletlenszerûen történt.

DummyBoy
Akkor másképp teszem fel a kérdést ... rutinos rendelõk szerint melyik boltokból érkezik meg leghamarabb a cucc? (Vám nem jáccik, mert az lutri ...)

Punker
nem tudod kiszámolni lehet 2 napig vámolják itthon lehet 3-4 hétig, mindenre volt már példa.

DummyBoy
Lámpa kérdésem lenne, mert kicsit összezavarodtam ...

A sok rendelõs topik olvasgatása után ... rendelnék fegyót a Gunnerrõl ... mit tippeltek mennyi idõ alatt érne ide?

Olvastam 5-6 hetet és olvastam 2 hetet is ... mi az átlagos idõ ami alatt ideér a fegyó + a vámosok "ügyintézik" ? (Valami olyasmit bogoztam ki hogy fizetés után 1 héttel elküldik, utánna repül, utánna vámolódik, utánna meg eccercsak hazagyün ... )

airsoftguns.pl-rõl akartam rendelni, de amilyen mákos vagyok, ott persze épp nincs raktáron ... Szóval ASAP kéne cucc, csak nemtom honnan rendeljek ...

Bexter
azóta jobban figyelik ezt a topikot amiota beirták azt a bizonyos szót, amire most mindenki annyira figyel. MEgszünik e a szervezetük vagy sem.

http://bexter.hu Szép Fényeket!

király, visszaírtak a UNCompany-tól, már úton vannak a táraim :-)

ciki lenne megkérdezni a rendõrtõl, hogy ez fullfém, vagy ABS? :-D

én írtam anno, hogy a postán "véletlenül kiesett" a csomagból a gázos AS pisztoly, a postások meg elküldték a rendõröknek.

az NBH-ról meg annyit, hogy az iWiW-et is figyelik :-)

a fejlövést kapott faszi sztorijánál meg érdekes, hogy a Yardot bûnösnek mondták ki. Fogadok, ha legközelebb nem lövik le az öngyilkos merénylõt, akkor meg azért hibáznak...

Punker
nem tom Tomekk cikkét nézzed meg, az AK-k nekem homályban vannak nem foglalkoztam vele soha.

DummyBoy
Elnézést ... részben igaz ... a Bobby-nál amit Punker is linkelt, nincs fegyver ... én Észak-írországban voltam, ott nem sok Bobby-t láttam, rendõrt is csak nagyon ... de haverok mesélték, hogyan mûködik ...

Reptéren voltak rendõrök, de azok állig felfegyverezve ... És nem Bobby-k ...

VRSDM
a paintball üt az airsoft csíp.
ennyi :]

u dont have to listen anybody else but me

Üdv
kicsit visszafelé bele szólnék a témába a paintballal kapcsolatban.
Kb annyi köze van a két dolognak egymáshoz hogy mindkettõben lövöldözünk egymásra és ennyi
Paintball ha komolyabban csinálja valaki inkább sport totál ellenõrzött körülmények között szimetrikus pályán stb. zajlanak a versenyek.
Milsimben annyira nem poén arra inkább a soft.
Lõszerrõl meg annyit hogy a soft inkább kis vérzõ sebeket hagy a paint meg véraláfutásos zúzódásokat és ha úgy nézzük a felszini seb gyorsabban behegged mint ahogy felszívódik a véraláfutásod. És az a festék lõszer sem törik olyan könnyen, törni törik ép csak nem egy legyintéstõl van ugy hogy egyben le esik rólam... ha szerencsém van.
Paintban versenyen nincs dobatás szóval bele lehet gondolni hogy milyen az amikor egy méterrõl kapsz párat (nah jo kulturáltak vagyunk tube tartóra vagy cipõre szoktunk lõni... ha lehet 😄 )

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

degenerator
naha még ittvagy, egy kérdés. a clasic army slr 105ösömhöz milyen mid-cap tárat vegyek, ami nem lötyög?

Punker
a másik hogy lámpa nélküli MP5-öt se sûrûn látni náluk 😊

Punker
tévedtem a faszi 7 fejlövét kapott

van fegyverük:

elöl a nõt nézzétek itthon ilyet még nem láttam:

és a tipikus sapkában a fegyvertelen járõrök:

degenerator
akkor engem félretájékoztattak az indexen...<#miaz>

degenerator
egyáltalán nem baj, ha figyelnek, ez a dolguk. gondolom itt senki se készül megdönteni a cymájával a kormányt😊

Punker
a Bobby-nál az utcai járõrnél nincs, de az összes autóban ott vannak az MP5-ök, csak addig nem látod amíg nincs rá ok.

degenerator
angliában a rendõrnél nincs élesfegyver.

degenerator
paintballban arcvédõ nélkül nem engednek a pálya közelébe se. és nem feltétlenül üt nagyobbat az a golyó, mint a bb. legalábbis nekem a festéklövedék kevésbé fájt, mint a bb.

bardocz
jó,hagy nyomot,de akkor sem akkorát mint pb szerintem,még nem próbáltam,csak osztálytársam aki jár mondta,hogy 2-3 hétig is ott vana combján
kb rendõri 😊

No meg a vizsga hogy meg kell figyelnie bennünket 😄😄😄

Én mondtam h mindenhol ottvannak 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Bexter
Felvételi tájokoztatóján nem részletezte ezt 😊

Punker
milyen diploma kell ahhoz?

Bexter
jaja ahhoz, idén meglesz diplomám h tiszt lehessek szoval proba cseresznye

Punker
NBH-hoz? hát nem tom, errõl TESZ-es srác szövege jut eszembe, add már kölcsön a telefonod az enyém ebben a hónapban lehallgatják, beszélni akarok asszonnyal 😊

DummyBoy
Õ az:

Bexter
Én majd közéjük szeretnék bejutni.

Bexter
100% 😊

uHs Gerzson
Én is már mindent összekeverek 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Punker
a "búvár" ESS alá biztos, de az ESS Ice az napszemüveg style.

uHs Gerzson
ESS alá simán befér a dioptriás szemûvegem is 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Punker
az a gond hogy elõbb utóbb azzal lesz baleset aki nem látja, de mindenki megszívhatja a következményeket.